Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

See Through Σε οριστική αργία δημοτικός σύμβουλος! Κλέβουν το χαρτί της τουαλέτας! Οι ειδήσεις...αλλιώς!

 11 Ιανουαρίου  
Θέλει κότσια η αντιπολίτευση Μπάμπη! Και ιδίως η μείζονα αντιπολίτευση… 
Άλλα ήθελες να πεις για την εκδήλωση της Μπαφατάκη και του Βατικανού κι άλλα... έλεγες! Κότσια και ψυχή…
……………………………..
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Ο Φανουράκης στη συνεδρίαση της Οικονομικής  Επιτροπής το μεσημέρι της Πέμπτης απαντώντας σε ερώτηση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΑΓΑΠΗ για τη Ξάνθη Γιάννη Παπαχρόνη πόσα μόνιμα άτομα αφορά η μισθοδοσία των μόνιμων εργαζόμενο στο δημοτικό ραδιόφωνο ύψους 121.000 ευρώ, τα… παρά-μπέρδεψε! Διότι στην αρχή μιλούσε για 6 άτομα, μετά τα μείωσε στα 5 και τελικά αυτά είναι. Μόλις…4!
......
*Όταν συνειδητά λοιπόν ο αντ’ αυτού Δήμαρχος λέει τέτοια πράγματα στην Οικονομική Επιτροπή, τότε πόσο πιστευτός μπορεί να γίνει στα υπόλοιπα;
……
*Και το αφελές ερώτημα… Δηλαδή ο διευθυντής του δημοτικού ραδιόφωνου πόσο στοιχίζει στους δημότες; Μήπως περισσότερα κι από την αντιμισθία του… Μούρκα (1.710 ευρώ) στη ΔΕΥΑΞ; Λέω…!
(σ.σ. Μια απλή διαίρεση είναι άλλωστε… και εύκολη η διαπίστωση! Άλλωστε οι διοικήσεις πέφτουνε, αλλά ο Τηλέμαχος μένει!).
……
*Συνυπογράφω το σχόλιο του γνωστού φίλου αθλητικογράφο Χάρη Ευφραιμίδη στο fb.
«Στην φυλακή ο 24χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ για την δολοφονία του Βούλγαρου. Ο άλλος οπαδός αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και απαγόρευση της εισόδου στα γήπεδα. Για τον φυλακισμένο οπαδό η πιο σκληρή ώρα δεν είναι αυτή της σύλληψης ή του εγκλεισμού. Αυτή το "μυαλό" του την έχει κατανοήσει και είναι ένα μέρος του δικού του "παιχνιδιού". Η πιο σκληρή στιγμή είναι όταν βλέπει την ομάδα και τους "συνοπαδούς" του να απέχουν από όλη αυτήν την διαδικασία. Το "λευτεριά στους οπαδούς" να είναι απλά ένα σύνθημα, κανένας δεν βάζει το κεφάλι του στον "ντορβά" να τρέξει . Να ΜΗΝ έχει καμία υποστήριξη , να συνειδητοποιεί το ποτισμένο με ναρκωτικά μυαλό του πώς έμεινε μόνος του. Μια μάνα ή κάποιος κοντινός συγγενής θα τον περιμένει έξω. Τίποτα άλλο».
……
*Τι άλλο θα δούμε; Και τι άλλο θα μάθουμε; Προσέξτε λοιπόν την είδηση..
Κλέβουν τα χαρτιά τουαλέτας στην ΕΡΤ!
Και διαβάστε την ανάρτηση δημοσιογράφου με την ιδιότυπη αποκαλυπτική καταγγελία:
«Μια φωτογραφία στο facebook… «αποκάλυψε» πως στην ΕΡΤ υπάρχει κάποιος «μακρυχέρης» ο οποίος κλέβει τα χαρτιά τουαλέτας.
Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κοτταρίδης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μία φωτογραφία από τις τουαλέτες του ραδιομεγάρου, στις οποίες έχει γραφτεί μήνυμα προς τον... κλέφτη.
Αν και κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει μηνύματα τα οποία είναι γραμμένα σε τοίχους και πόρτες τουαλετών, αυτή η ιδιότυπη καταγγελία για τις τουαλέτες της ΕΡΤ και το χαρτί υγείας έκανε πολλούς να γελάσουν.
«Ο ξεφτιλισμένος που κλέβει ρολά υγείας, έχει εντοπισθεί. Να προσέχει» αναφέρει το μήνυμα που είναι γραμμένο στην πόρτα της τουαλέτας.
«Όμορφο πρωινό στη δουλειά το χάραμα…» έγραψε στη συνοδευτική λεζάντα ο Δημήτρης Κοτταρίδης».
……
*Επιστρέφει από την ερχόμενη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020 μετά από απουσία 10 ημερών και πλέον στην πρωϊνή ζώνη του ράδιο Life 921 fm (11.30-13.00) ο Σταύρος Μωραϊτης, μετά τον χαμό της Αγαπημένης του Μητέρας Μαρία. Θα είναι και η πρώτη του εκπομπή στο ραδιόφωνο για τη νέα χρονιά! Καλή αρχή γιατί αξίζει ο Life 92.1 να πάει πιο ψηλά το 2020!
......
*Σε οριστική αργία τίθεται -το γράφω από τέλη Σεπτεμβρίου-εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος που είχε καταδικαστεί για δωροδοκία εκλογέων με τελεσίδικη απόφαση Εφετείου! Η είδηση; Το είχα πει και στον ίδιο όταν ήρθε και με βρήκε στο "Μ" με μια διαφορά. Η συγκεκριμένη απόφαση αντανακλά δυσάρεστα και για τον σημερινό Δήμαρχο Τσέπελη! Λεπτομέρειες σύντομα! (σ.σ. Την αλήθεια την δικαιώνει πάντα ο χρόνος....)

ΕΛΣΤΑΤ: Μειώθηκε η ανεργία τον Οκτώβριο φτάνοντας στο 16,6%
Οι απασχολούμενοι φτάνουν τα 3.926.163 άτομα
Σε 16,6% ανήλθε τον Οκτώβριο του 2019 το εποχικά διορθωμένο ποσοστό ανεργίας έναντι του αναθεωρημένου προς τα κάτω 18,5% τον Οκτώβριο του 2018 και 16,8% τον Σεπτέμβριο του 2019.
Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, το σύνολο των απασχολουμένων, κατά τον Οκτώβριο του 2019, εκτιμάται ότι ανήλθε σε 3.926.163 άτομα. Οι άνεργοι ανήλθαν σε 780.913 άτομα ενώ ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός ανήλθε σε 3.210.319 άτομα.
Οι απασχολούμενοι αυξήθηκαν κατά 65.570 άτομα σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2018 (αύξηση 1,7%) και μειώθηκαν κατά 709 άτομα σε σχέση με τον Σεπτέμβριο του 2019 (αμελητέα μεταβολή).
Οι άνεργοι μειώθηκαν κατά 98.069 άτομα σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2018 (μείωση 11,2%) και κατά 12.294 άτομα σε σχέση με τον Σεπτέμβριο του 2019 (μείωση 1,5%).
Οι οικονομικά μη ενεργοί, δηλαδή τα άτομα που δεν εργάζονται ούτε αναζητούν εργασία, μειώθηκαν κατά 12.988 άτομα σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2018 (μείωση 0,4%) και αυξήθηκαν κατά 9.095 άτομα σε σχέση με τον Σεπτέμβριο του 2019 (αύξηση 0,3%).

Θάσος: Βρέθηκε ο ιερόσυλος που πυροβόλησε εικόνες Αγίων σε εκκλησάκια
Μόλις δύο ημέρες χρειάστηκαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος να ταυτοποιήσουν το δράστη του βανδαλισμού με πυροβολισμούς κατά θρησκευτικών εικόνων σε δύο εκκλησάκια στο Λιμένα της Θάσου, ανήμερα των Θεοφανείων.
Στα ίχνη του δράστη, που είναι νεαρός κάτοικος του νησιού και πυροβόλησε τις εικόνες με αεροβόλο όπλο που εκτοξεύει πλαστικές μπίλιες, οδήγησαν καταθέσεις κατοίκων της περιοχής που γνώριζαν ότι είχε «τρέλα» με τα όπλα. Όταν προσήχθη στο τμήμα, ομολόγησε ότι αυτός έβαλε στόχο τις εικόνες στα εκκλησάκια της Αγίας Μαρίνας και του Αγίου Βασιλείου.
Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή θρησκευτικών συμβόλων, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία και συνελήφθη για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ το αεροβόλο που χρησιμοποίησε κατασχέθηκε.

120 άτομα παρακάθισαν στο γεύμα Αγάπης 
του Πολυκοινωνικού Δήμου Αλεξανδρούπολης
Στιγμές χαράς και ζεστασιάς έζησαν μοναχικοί συμπολίτες μας στο γεύμα αγάπης και αλληλεγγύης που πραγματοποίησε το «ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ» για μια ακόμη χρονιά τις άγιες ημέρες των εορτών
Οι εκατόν είκοσι μοναχικοί συμπολίτες μας που βρέθηκαν στο Α΄ ΚΑΠΗ είχαν την ευκαιρία να γιορτάσουν, να διασκεδάσουν, ανταλλάσοντας ευχές και στέλνοντας μηνύματα ελπίδας, αγάπης και αισιοδοξίας για το 2020.
Την εκδήλωση «έντυσαν» με μουσικές νότες ο Σταύρος Χριστοδούλου και η ανεπανάληπτη Αμαλία Δούκα, τους οποίους ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του «ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ» ευχαριστούν θερμά για την ΔΩΡΕΑΝ διασκέδαση των συμπολιτών μας.

Σέρρες: Γυμνός άνδρας μπροστά από την είσοδο 
της Μητρόπολης -Άναυδοι οι περαστικοί
Ένας άνδρας εμφανίστηκε γυμνός έξω από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Ταξιαρχών στις Σέρρες, αφήνοντας άναυδους περαστικούς και κατοίκους της περιοχής.
Το diktyotv.gr, το οποίο δημοσίευσε τη φωτογραφία, αναφέρει πως κάτοικοι αντίκρισαν τον γυμνό άνδρα μπροστά στη Μητρόπολη των Σερρών και απαθανάτισαν τη στιγμή.
Άμεσα κλήθηκε η αστυνομία και άνδρες της ομάδας Δίας έσπευσαν στο σημείο και τον απομάκρυναν από την είσοδο της εκκλησίας.
Οι λόγοι που οδήγησαν τον άνδρα σε αυτή την πράξη παραμένουν για την ώρα άγνωστοι.

Είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Αλβανίας 
από τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κομοτηνής μέσω της Περιφέρειας ΑΜΘ
Συνάντηση με τον υπεύθυνο Κομοτηνής της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ κ. Μιχάλη Μιχαλάκη και τον αναπληρωτή υπευθύνου πόλης κ. Γιάννη Πουλτσίδη είχε στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος.
Σκοπός της επίσκεψης των δύο υπευθύνων της φοιτητικής παράταξης στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ ήταν να παραδώσουν στις υπηρεσίες της Περιφέρειας είδη πρώτης ανάγκης τα οποία συγκέντρωσε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κομοτηνής για τους σεισμόπληκτους του Δυρραχίου στην Αλβανία.
Ο κ. Μέτιος εξήρε τη σημασία της εθελοντικής προσφοράς και του αισθήματος αλληλεγγύης που επέδειξαν οι φοιτητές της Κομοτηνής και συνεχάρη τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κομοτηνής για την πρωτοβουλία.
Από το Γραφείο Ενημέρωσης Περιφερειάρχη
Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου