Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

Αιχμές Τσαουσίδη κατά Συλλόγου Βατικανού, ΔΠΘ και Δήμου Ξάνθης! Τα τηλεκοντρόλ του Ευφραιμίδη!

 08 Ιανουαρίου  
Ακόμη δεν ανέλαβε εργοστασιάρχης στα Καλώδια Ξάνθης ο Κώστας Κορωνάκης κι έκανε… «κορώνα» στο επιχειρηματικό του μέλλον τον ...Τσέπελη;!!! Δεν ήξερε, δεν ρώταγε;
………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ1
«Λοιπόν ως εδώ και μη παρέκει. Αρκετά με τη ΣΟΥΖΑΝΑ. Άκου Σουζάνα: Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανήκει στο Χρήστο Πανόπουλο και τον Πολυχρόνη Συγγελίδη τα τελευταία αμνημόνευτα χρόνια και μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι σειρές.
Δήλωσε εσύ, ποιοι είναι οι μέτοχοι της ιστορικής ομάδας ΠΑΕ ΑΕΛ, προσκόμισε τις φορολογικές τους δηλώσεις και τα εκκαθαριστικά τους σημειώματα».
(Ο Πρόεδρος Άρης Πιαλόγλου σε δήλωσή του για τον Αλέξη Κούγια και την ΑΕΛ)
-Αλέξη, εδώ σε θέλω… Απάντησε εδώ και τώρα!
………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ2
«Διάβασα την εμετική δήλωση της διαχρονικής φιλιππινέζας, αυτής της αντρούκλας με τα κόκκινα παντελόνια και τα κόκκινα πουκάμισα, του Χρήστου Πανόπουλου, αυτού που μου έστελνε τα μισθωμένα ελικόπτερα στη Νάξο για να τον σώσω, τότε που βγήκαν οι κασέτες με τον διαιτητή Κορκοβίρη, όταν έριξε ο «τίμιος» αυτός ιδιοκτήτης τον Πανιώνιο για να σωθεί η «τίμια» Ξάνθη».
(Μια ακόμη ανακοίνωση του… «αντρούκλα» Αλέξη Κούγια για τον μεγαλομέτοχο της Ξάνθης)
-Μεταξύ μας Αλέξη… Ε, όχι και να συγκρίνεις το δικό σου μπόι με αυτό του Χρήστου Πανόπουλου…

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Ποδοσφαιρικό 1. Ο Αλέξης Κούγιας ζήλεψε φαίνεται τον Αχιλλέα Μπέο και αντί να παρακολουθήσει τον αγώνα της ομάδα του στην Ξάνθη από την κερκίδα των επισήμων ή τα σαφώς πιο ζεστά μπουθ, επέλεξε να βρεθεί στον πάγκο της ΑΕΛ και να δηλωθεί ως… μεταφραστής.
……
*Ποδοσφαιρικό 2. Κατά την υποδοχή του στο γήπεδο των Πηγαδίων, τον Αλέξη περίμενε πάντως και μια ιδιαίτερη μουσική υπόκρουση.
Πριν την έναρξη του αγώνα, στο ημίχρονο αλλά και όταν επιτεύχθησαν τα τέρματα της ομάδας της Ξάνθης, από τα μεγάφωνα δεν ακουγόταν όπως συνήθως ο ύμνος του ΑΟΞ αλλά το κλασικό πλέον… «Σουζάνα»!
Σημειώνω ότι το τραγούδι έχει γίνει σουξέ μετά την σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθη για την Σουζάνα που έβαλε παντελόνια και αποφάσισε να βγει μπροστά.
Δεν έχει διευκρινιστεί επισήμως σε ποιον αναφέρεται, αλλά η αλήθεια είναι ότι η ανακοίνωση εκείνη ακολούθησε την ανοιχτή επιστολή Κούγια σε Πανόπουλο και Συγγελίδη για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Ξάνθης.
-Ποια ήταν η απάντηση του Αλέξη Κούγια;
-Χαρακτήρισε… «αντράκλες» τους ιδιοκτήτες της ομάδας της Ξάνθης! Και πάει λέγοντας!
-Δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο!
……
*ΚΟΥΙΖ. Τελικά το φετινό καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2020 ποιοι το… ετοιμάζουν; Ο νυν  Πρόεδρος Ηλίας Ασκαρίδης  με τους υπαλλήλους; Ο Φανουράκης; Ή η Αριστέα με την Φένια με… εισηγήσεις του Φανουράκη;

Αιχμές του καθηγητή Βασίλη Τσαουσίδη για τον σύλλογο της Βίκυς Μπαφατάκη με έδρα το Βατικανό, το ΔΠΘ και το Δήμο  Τσέπελη!
Με σκληρές αιχμές απευθύνεται από το fb ο γνωστός καθηγητής Βασίλης Τσαοσίδης τόσο στο  Δήμο Ξάνθης, όσο και στην Πρυτανεία, ρωτώντας τους αν γνωρίζουν τι συμβαίνει με τον σύλλογο Foundation Sciacca του κληρικού Don Bruno Lima και την Πρόεδρο και ιδρύτρια Βίκη Μπαφατάκη.
«Βασίλης Τσαουσίδης
Προς τον Δήμο Ξάνθης:
Επανέρχομαι στο θέμα Foundation Sciacca με έδρα το Βατικανό που ενδιαφέρεται για την ανάδειξη της Θράκης.
Αγαπητοί φίλοι, ελπίζω να αντιλαμβάνεστε ότι το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και ο Δήμος της Ξάνθης, και βέβαια ο κορυφαίος Δασκαλάκης, δεν είναι διαφημιστές οργανισμών αμφιβόλου προελεύσεως και σκοπού. Από πότε αναλαμβάνει συνδιοργανωτής εκδηλώσεων του ΔΠΘ και του Δήμου ένας οργανισμός του Βατικανού που ενδιαφέρεται για την ανάδειξη της Θράκης; Ποιος είναι τελικά αυτός που διαφημίζεται από αυτή την συνδιοργάνωση - τι ρόλο παίζει ο Δήμος και το ΔΠΘ; Γιατί χρειάζεται το Foundation Sciacca του κληρικού Don Bruno Lima;
Προς το ΔΠΘ:
Σας παρακαλώ να σιγουρευτείτε ότι όποιος "ενδιαφέρεται για το καλό του ΔΠΘ" δεν καταλήγει με ένα μεταπτυχιακό και ένα διδακτορικό από το ΔΠΘ».
-Περιμένω με ενδιαφέρον τις τοποθετήσεις τόσο του κυρίου Τσέπελη, όσο και του νυν Πρύτανη του ΔΠΘ κάνοντας προσωπικά ένα δικό μου ερώτημα στους 4 Μητροπολίτες της Θράκης.
-Σύλλογος του Βατικανού τι δουλειά έχει με τη Ξάνθη, το ΔΠΘ και το Δήμο Ξάνθης;  Μπορείτε να μου λύσετε την απορία Άγιοι πατέρες;

ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΞΑΝΘΗΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ;
Μια φωτογραφία μου έστειλε αναγνώστης, την ώρα που Περιφερειακός σύμβουλος του κ.Μέτιου με τη… σύζυγό του… μπαίνουν στο αυτοκίνητό τους αποχωρώντας από το πάρκινγκ του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νίκου Ευφραιμίδη. Που επιβεβαιώνει φυσικά το ρεπορτάζ μας, για τα… «τηλεκοντρόλ» που μοιράζει εκεί που θέλει ο νυν Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης…!
Οπότε εύλογο και το ερώτημά μου.
 -Αλήθεια στους Περιφερειακούς συμβούλους του Τοψίδη στη Ξάνθη Μιχάλη Αμοιρίδη, Οδυσσέα Βουρβουκέλη και Ιρφάν Χατζηγκενέ, έδωσες… τηλεκοντρόλ κύριε Νίκο Ευφραιμίδη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου