Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Τραγικό θάνατο βρήκε 24χρονος εργάτης σε εργοτάξιο στον κάθετο άξονα Ξάνθης – Εχίνου – Ελληνοβουλγαρικών συνόρων. Απο τις Σέρρες η καταγωγή του

 13 Ιανουαρίου  

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα εργάτης το Σάββατο το απόγευμα εν ώρα εργασίας στο κάθετο άξονα Ξάνθης -Εχίνου στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας ηλικίας 24 ετών έχασε την ισορροπία του και έπεσε μέσα στο μηχάνημα που εκείνη την στιγμή βρισκόταν σε λειτουργία με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Διενεργείται προανάκριση για τα μέτρα ασφαλείας στο εργοτάξιο και της συνθήκες του ατυχήματος στο εργοτάξιο.
Το θύμα ονομάζεται Αντώνης Δέλλιος με καταγωγή από το χωριό Πεπονια Σερρών. Από τις πρώτες πληροφορίες προκύπτει ότι ο άτυχος εργάτης τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια της εργασίας του όταν παραπάτησε κι έπεσε μέσα σε μηχάνημα όπου και βρήκε τραγικό και ακαριαίο θάνατο.
Ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του ενώ διενεργείται προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα.
Σημειώνεται οτι η είδηση μέχρι στιγμής δεν συμπεριλήφθηκε στο αστυνομικό δελτίο. Γιατί;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου