Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

«ΓΚΙΝΕΣ» ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ Ο ΤΣΕΠΕΛΗΣ 25 μετακινήσεις δημοτικών υπαλλήλων που…κάνουν τους «δύσκολους» στις αποφάσεις του και δεν είναι…»δικοί» του!

 17 Ιανουαρίου
Καταπέλτης χθες ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ Πασχάλης Λύρατζης κατά του Τσέπελη! Ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Ξάνθης που θα τα πει και στο δημοτικό συμβούλιο. 

ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟ
*Ο Πρόεδρος του συλλόγου Δημοτικών παρατάξεων ενημέρωσε τους επικεφαλής για τα προβλήματα, τέσσερις μήνες δεν τους «δέχεται» ο Δήμαρχος Τσέπελης! Είμαι πρώτα συνδικαλιστής και μετά όλα τα άλλα!

ΕΞ’ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΤΟΥ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ Η ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ;!
*Νέα επιστολή στο «Μ»! Μας καθυβρίζουν και  μας κατηγορούν ότι «καλύπτουμε» τις… «κολλητές» μας, που έχουν μετατραπεί σε… «μαριονέτες» του Φανουράκη και του Τσέπελη!

Ρεκόρ… Γκίνες πλέον διεκδικεί ο Δήμαρχος Τσέπελης στις μετακινήσεις και σε περιπτώσεις ακόμη και… υποβιβασμό άξιων και ΕΝΤΙΜΩΝ δημοτικών υπαλλήλων!! Ρεκόρ που κατήγγειλαν οι ίδιοι οι συνδικαλιστές του Δήμου Ξάνθης, ενημερώνοντας τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων ότι αυτό που συμβαίνει ΤΩΡΑ στο Δήμο, ουδέποτε έχει συμβεί στο παρελθόν!
Μάλιστα σε σχετική ερώτηση που έγινε χθες στον επικεφαλής  της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ Πασχάλη Λύρατζη μήπως δεν ενέχεται ο ίδιος ο Δήμαρχος με όλα αυτά αλλά οι συνεργάτες του, αφού «προεκλογικά ο κύριος Τσέπελης όταν έμπαινε στο Δημαρχείο, χαρακτήριζε όλους τους υπαλλήλους… συνεργάτες», αυτός απάντησε ότι όλες οι μετακινήσεις έγιναν με προσωπική απόφαση και υπογραφή ΤΣΕΠΕΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ!!!

25-26 ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΕ ΕΝΑ 4ΜΗΝΟ
Αναλυτικότερα: Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 25-26 μετακινήσεις έγιναν στο Δήμο Ξάνθης με προσωπική απόφαση του Δήμαρχου Ξάνθης κ.Τσέπελη, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε και κατήγγειλε χθες το μεσημέρι στην εκπομπή «Ανοιχτή γραμμή» του Πάνου Παπαδόπουλου ο επικεφαλής της παράταξης «ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ» Πασχάλης  Λύρατζης. Μάλιστα σε μία περίπτωση υπαλλήλου, ιδιαίτερα ΕΝΤΙΜΟΥ με κεφαλαία και ΚΑΘΑΡΟΥ ανθρώπου, όχι μόνο τον μετακίνησαν αλλά και τον… υποβίβασαν ως υπάλληλο επειδή τον θεωρούν μη… συνεργάσιμο στα έγγραφα που θέλουν να υπογράφει. Και αναφερόμαστε στην περίπτωση του εξαίρετου υπαλλήλου Ηλία Κρασούλη που επί χρόνια έχει να επιδείξει ξεχωριστό ήθος στα υπαλληλικά του καθήκοντα!
Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε  το Σωματείο Εργαζομένων Δημοτικών υπαλλήλων, «η κατάσταση στο Δήμο Ξάνθης έχει πλέον εκτραχυνθεί τόσο πολύ με τον Δήμαρχο να θέλει να επιβάλει ένα δικό του «υπαλληλικό» καθεστώς, που αρνείται ακόμη και να τους… συναντήσει προκειμένου να βρεθεί κάποια λύση και να επέλθει εργασιακή ειρήνη, με αποτέλεσμα να θέλουν πλέον να απευθυνθούν στο δημοτικό συμβούλιο!
«Ζήτησα ραντεβού με τον κύριο Τσέπελη για να τον συναντήσουμε και να τον ρωτήσουμε με ποια κριτήρια έκανε όλες αυτές τις μετακινήσεις και μου είπε, μαζί σου δεν έχω τίποτα, να βγούμε να πιούμε όποτε θέλεις έναν καφέ…όχι όμως να συναντήσω το Σωματείο»! αποκάλυψε στους επικεφαλής των δημοτκών παρατάξεων ο Πρόεδρος του Σωματείου Δημήτρης Γαλανόπουλος.
Το σωματείο εργαζομένων μίλησε μάλιστα για… ΡΕΚΟΡ μετακινήσεων, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην ενημέρωση του Προέδρου Δημήτρη Γαλανόπουλου ήταν παρών και ο Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης Μπάμπης Ευστρατίου.
Με τον πρώτο να ξεκαθαρίζει για μια ακόμη φορά ότι πρώτα είναι συνδικαλιστής και έπονται όλα τα υπόλοιπα!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Ξάνθης συνεχίζοντας να είναι αρωγός και συμπαραστάτης στα προβλήματα και τις ανησυχίες των συναδέλφων κάλεσε σε συνάντηση τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Δήμου Ξάνθης την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 .
Η ανταπόκριση ήταν άμεση,  και στη συνάντηση παραβρέθηκα οι κύριοι Παπαχρόνης Ιωάννης, Χατζηθεοδώρου Γεώργιος, Λύρατζης Πασχάλης, Δημαρχόπουλος Χαράλαμπος ,Τσακιρίδης Αφεντούλης, Φάνης Παπαδάκης που εκπροσώπησε τον κ. Μελισσόπουλο, που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, όπως και ο κ. Βογιατζής Κων/νος  δε μπορούσαν να παραβρεθούν.
Στη συνάντηση αναφέρθηκαν ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους του Δήμου Ξάνθης , με κύριο αυτό τον συνεχών μετακινήσεων του προσωπικού , αλλά και τον νέο αναπτυξιακό νόμο ο οποίος στοχοποιεί και στοχεύει την βαθμιαία ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών του Δήμου όπως αυτή της καθαριότητας, του πρασίνου και του ηλεκτροφωτισμού. Υπήρξε ενημέρωση για την παρούσα κατάσταση σε ότι αφορά τόσο τη λειτουργία των υπηρεσιών όσο και τις νομοθετικές διατάξεις που διέπουν τις αρμοδιότητες με τις οποίες είναι επιφορτισμένος ο Δήμος Ξάνθης καθώς και  εκτενής διάλογος με  ανταλλαγή απόψεων.
Τους ευχαριστούμε που τουλάχιστον μας άκουσαν , με την πρώτη κιόλας έκκλησή μας , πράγμα που δε συμβαίνει με τη σημερινή διοίκηση αρχής γενομένης από την ανάληψη των καθηκόντων της.
Κλείνοντας, έστω και σήμερα, καλούμε τον Δήμαρχο Ξάνθης να καθορίσει ημερομηνία συνάντησης με το Δ.Σ. του Συλλόγου.
Εδώ θα είμαστε και θα αντιδρούμε σε κάθε μεθόδευση και στοχοποίηση.
Ξάνθη 16 Ιανουαρίου 2020
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                            Η Γεν. Γραμματέας
Γαλανόπουλος Δημήτρης     Τζανόγλου Πόπη

ΕΞ’ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΤΟΥ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ Η ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ;!

Και κοντά σε όλα αυτά, πήραμε και νέα επιστολή στο «Μ»! Με την οποία κάποιοι ή κάποιες μας καθυβρίζουν και  μας κατηγορούν ότι «καλύπτουμε» τις… «κολλητές» μας, που έχουν μετατραπεί σε… «μαριονέτες» του Φανουράκη και του Τσέπελη! Φτάνοντας στο σημείο να αναφέρουν και το όνομα της Κατερίνας Μαυρομάτη που έγινε… εξ απορρήτων του αντ΄αυτού αντιδήμαρχου Ξάνθης, ενώ εμείς εδώ και καιρό, δεν έχουμε καμία σχέση μαζί της… αφού στη ζωή είναι ελεύθερος ο οποιοσδήποτε άνθρωπος να κάνει τις επιλογές του!
Στο συγκεκριμένο όμως θέμα, θα επανέρθουμε μόλις έχουμε νεότερα στοιχεία, καθώς πολλοί υπάλληλοι κατέθεσαν ενστάσεις για τον ανελέητο «διωγμό» που δέχονται και το σωματείο βρίσκεται στο πλευρό τους. Όπως φυσικά και ο "Μ'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου