Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020

Ισχυροί άνεμοι 9 μποφόρ στη Ξάνθη γκρέμισαν σπίτι στην Π. Πόλη! Απίστευτες φώτο! Τι λέει το δελτίο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

 01 Ιανουαρίου  




Απίστευτο κι όμως αληθινό. Οι ισχυροί άνεμοι που "σάρωσαν" και τη Ξάνθη το βράδυ της Δευτέρας, γκρέμισαν σπίτι στη παλιά Πόλη!!! (Δείτε τις απίστετες φώτο)
Συνολικά 23 φορές κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική υπηρεσία στην Ξάνθη, τη Δευτέρα, κατά τη διάρκεια των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή και έφτασαν τα 9 μποφόρ σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης.
Μάλιστα όπως αποκάλυψε στην Ανοιχτή γραμμή του NEXT tv ο Πάνος Παπαδόπουλος, ένα σπίτι κατέρρευσε στην Παλιά πόλη της Ξάνθης, δίπλα ακριβώς από την εκκλησία Ακαθίστου Ύμνου.
Ιδού και η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης.
Στις 30 Δεκεμβρίου 2019 ημέρα Δευτέρα, εν μέσω πολύ ισχυρών ανέμων, που έπληξαν τον Νομό Ξάνθης, με ριπές που έφτασαν τα 9 Μποφόρ, η Υπηρεσία μας επενέβη σε συνολικά 23 συμβάντα, από τα οποία τα 12 αφορούσαν κοπές κλαδιών – δέντρων, τα 7 απομακρύνσεις αντικειμένων, τα 3 σε κατάσβεση πυρκαγιών μικρής έκτασης, ενώ σε 7 περιπτώσεις που κλήθηκε δεν χρειάστηκε να παρασχεθεί βοήθεια.
 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου