Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Το "ευχαριστώ" της JTI στους πολίτες της Θεσσαλονίκης για την ανταπόκριση στην πράξη αλληλεγγύης για ευπαθείς ομάδες

 15 Ιανουαρίου  
-Συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας στο περίπτερο της JTI στη Χριστουγεννιάτικη αγορά του Δήμου
Τις πιο θερμές της ευχαριστίες προς όλους τους πολίτες της Θεσσαλονίκης για τη θετική ανταπόκριση και την ευγενική συνεισφορά τους στην πρωτοβουλία κοινωνικής ευαισθητοποίησης, αλληλεγγύης και στήριξης των ευπαθών ομάδων του Δήμου Θεσσαλονίκης την περίοδο των Χριστουγέννων, εκφράζει η JTI. 
Η πρωτοβουλία συντάσσεται με το πνεύμα της πρόσφατης καμπάνιας της εταιρείας «Ο Σεβασμός είναι Πολιτισμός» με μότο «Σεβόμαστε το συνάνθρωπο, Μοιραζόμαστε πράξεις αλληλεγγύης», σε συνεργασία με τη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Μπορούμε» η οποία σχεδιάζει και υλοποιεί δράσεις για τη διάσωση του περισσευούμενου φαγητού.
 Πιο συγκεκριμένα, η JTI υποστήριξε ενεργά τον δήμο Θεσσαλονίκης στη διενέργεια των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεών του και στην ολοκλήρωση του εορταστικού διάκοσμου της πόλης, στοχεύοντας στην παράλληλη στήριξη των ευπαθών ομάδων και στην κινητοποίηση του κόσμου για μια πράξη αγάπης και αλληλεγγύης.
Η ανταπόκριση των πολιτών ήταν άμεση και ιδιαίτερα σημαντική καθώς συγκεντρώθηκαν συνολικά 700 κιλά τρόφιμα μακράς διαρκείας.   Η ποσότητα αυτή διπλασιάστηκε από την JTI και προσφέρθηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων και την Ελληνική Οργάνωση Πρόνοιας & Ισότητας ‘Πνοή Ελπίδας’ που στηρίζουν καθημερινά άπορες οικογένειες και συνανθρώπους μας. Ακόμη, η JTI προσέφερε έναν επιπλέον τόνο τρόφιμα μακράς διαρκείας στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Θεσσαλονίκης για την ενίσχυση του έργου των φορέων του, συμβάλλοντας έτσι στις προσπάθειες στήριξης περισσότερων από 2.500 συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Με αφορμή την ολοκλήρωση της πρωτοβουλίας της JTI, ο γενικός διευθυντής κ. Victor Crespo δήλωσε: «Ήταν μεγάλη τιμή για εμάς να συνεργαστούμε με το δήμο Θεσσαλονίκης καθώς μας δόθηκε η ευκαιρία να συνεισφέρουμε στη στήριξη ευπαθών ομάδων, ενεργοποιώντας τα πιο θετικά και τα πιο ενεργά αντανακλαστικά της τοπικής αυτής κοινωνίας της Β. Ελλάδας και ευχαριστούμε θερμά τους πολίτες της Θεσσαλονίκης για την ανταπόκρισή τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου