Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ GIUSEPPE SIACCA ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ! Τσέπελης-Φανουράκης, μοιράζουν λεφτά! Χορηγία 6.456.72 ευρώ για…live Streaming!

 10 Ιανουαρίου 
*Ο Πολιτιστικός σύλλογος που έχει έδρα στο Βατικανό και επικεφαλής έναν… Αιδεσιμότατο Ιερέα, επανεμφανίστηκε δριμύτερος προκαλώντας «αναστάτωση» σε ΔΠΘ και Δήμο Ξάνθης

*ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ BEST SELLER!
*Ο Δημαρχόπουλος τους έφερε τον Απρίλιο του 2015, τους βράβευσε και μετά σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, τους… έδιωξε» για άγνωστη αιτία!  Για να τους… επαναφέρει ο Τσέπελης με τον Φανουράκη διότι… λεφτά υπάρχουν!

Κι όμως… Τα βραβεία Giuseppe Siacca με ιδρύτρια την ημέτερη Βίκυ Μπαφατάκη, μετά από απουσία 4.5 περίπου χρόνων κι ενώ τον Απρίλιο 2015 τα είχε… «εξυμνήσει» ο τότε Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος (σ.σ. Ο ίδιος ισχυρίζεται τώρα ότι όταν διαπίστωσε τι «τρέχει» τους απομάκρυνε από το Δήμο…) επανέρχονται ως… συνδιοργανωτές με τον Δήμο Τσέπελη και το ΔΠΘ δριμύτεροι!!!
Και με χορηγία μάλιστα 6.456.72 ευρώ για…live Streaming (σ.σ. Δείτε σε φώτο τον προϋπολογισμό που κατέθεσε ο συγκεκριμένος σύλλογος που έχει έδρα το ΒΑΤΙΚΑΝΟ) που πέρασε κατά πλειοψηφία χθες στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ξάνθης, αφού το θέμα καταψήφισαν οι Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, Θωμάς Ηλιάδης και Γιάννης Παπαχρόνης, προκαλώντας νέο κύκλο συζητήσεων!
Αφού η ιδρύτρια του συγκεκριμένου συλλόγου ενώ παλιότερα ήταν στα «μαχαίρια» με τον Μανώλη Φανουράκη γιατί θεωρούσε ότι «αδικήθηκε από τον πρώην Πρόεδρο του  Κέντρου Πολιτσμού και τον πρώην Δήμαρχο Ξάνθης Μιχάλη Στυλιανίδη, επανέκαμψε… με μια εκδήλωση που στην ουσία δεν είναι τίποτε άλλο από μια ομιλία του καθηγητή του πανεπιστημίου Μ.Ι.Τ των ΗΠΑ κ.Κωνσταντίνου Δασκαλάκη του οποίου τη λάμψη κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει… αλλά και τα λεφτά είναι υπερβολικά!
Και τα πληρώνουν οι δημότες της Ξάνθης… Ενώ μέρος της συγκεκριμένης εκδήλωσης θα καλύψει ως συνδιοργανωτής και το ΔΠΘ!
Τελικά το θέμα παρά τις έντονες αντιρρήσεις της αντιπολίτευσης πέρασε ναι μεν χθες από την Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης, ενδιαφέρον όμως έχει και η εισήγηση του Δήμαρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη που… απουσίαζε ωστόσο από τη συνεδρίαση!
-Φυσικά το ΕΡΩΤΗΜΑ ποιος τελικά θα «σταματήσει» τους Τσέπελη-Φανουράκη-Ζερενίδη να «ξοδεύουν» τόσο… «απλόχερα» λεφτά και μάλιστα σε συλλόγους του…Βατικανού με Πρόεδρο έναν Καθολικό ιερωμένο, παραμένει αναπάντητο!!!
(Σ.Σ. Για να δούμε βέβαια Αποκεντρωμένη και Επίτροπος μέχρι πότε θα… καλύπτουν όλα αυτά τα… χουβαρνταλίκια!)
*Παραπολιτικά σχόλια θα βρείτε στις σελίδες 10 και 16 δείτε όμως και τα ντοκουμέντα που σας αποκαλύπτουμε σήμερα αποκλειστικά από το «ΜΑΧΗΤΗ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου