Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020

ΑΝΤΙ ΕΥΧΩΝ ...ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗ-ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΟΛΥΣΥΖΗΤΗΘΕΙ

 01 Ιανουαρίου  
Με μια ανάρτηση που σίγουρα θα συζητηθεί πολύ, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης …ΑΝΤΙ ΕΥΧΩΝ, σχολίασε τα παρακάτω στο f.b:
Επειδή οι ευχές που διακινούνται τις τελευταίες μέρες του χρόνου και ειδικά οι μέσω διαδικτύου γίνονται μόνο για δημόσιες σχέσεις και ουσιαστικά είναι άνευ νοήματος και περιεχομένου αντιγράφω από την έρευνα της Kapa Research ώστε μη βρεθούμε τα επόμενα χρόνια προ εκπλήξεων και έχουμε επανάληψη των "αγανακτισμένων "
1.Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΟΡΙΣΘΕΊ ΕΚ ΝΈΟΥ. Ο τόπος διαμονής τού Ελληνα θα ξεπερνά τα σύνορα της χώρας, η γεννία του brain drain θα έρχεται στα πράγματα με νέα ήθη και αξίες, τα παιδιά και τα εγγόνια των Βαλκανιων μεταναστών του 1990 θα ενηλικιωνονται και θα επιβάλουν νέες τάσεις, η γλώσσα θα αντέξει αλλά το ομόγλωσσο και το ομοθρησκο θα αλλοιωθούν.
2 Νέες ανεξέλεγκτες κοινότητες- δίκτυα θα διαμορφωθούν με βασικό εργαλείο το διαδίκτυο.
3.Το γυναικείο φύλλο θα ενισχυθεί.
4.ΕΞΕΧΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ (Βουλευτης Υπουργός η αρχηγός κόμματος) θα έχει καταγωγή από Αλβανία.
5.Εξέχουσα πολιτική προσωπικότητα θα έχει κάνει όνομα στο You Tube.
6.Το πολιτικό σύστημα θα γνωρίσει νέα κρίση αντιπροσώπευσης.
7.Η ΠΕΡΑΙΤΈΡΩ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ θα αλλοιώσει τις τοπικές κοινωνίες όπως έχει συμβεί σε δημοφιλή νησιά των Κυκλάδων.
8.Η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση θα γίνει περιορισμένα αισθητή στην Ελλάδα. Τα συνέδρια, οι ημερίδες και τα αφιερώματα θα είναι δυσανάλογα πολλά.
ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ.
ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ
Κώστας Ζαγναφέρης 
πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου