Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Το "φλουρί" της ελευθερίας για τον Θεολόγο Καλαϊτζή. Τα καλύτερα παραπολιτικά είναι εδώ...

 11 Ιανουαρίου  
Δικαίως ξέσπασε χθες σε λυγμούς ο Θεολόγος Καλαϊτζής μετά την απόφαση του Εφετείου Κακουργημάτων Κομοτηνής να τον τιμωρήσει με 5ετή ποινή κάθειρξης μόνο για απιστία, αφού βγαίνει από τη φυλακή την ερχόμενη Δευτέρα! Χθες κέρδισε το… φλουρί της ελευθερίας!
…………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Η βλακεία συγχωρείται, η  κουτοπονηριά όχι!
(Η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ στη Ξάνθη Χρύσα Ούτση στο fb)
-Για ποιόν ή μάλλον για… ποιά χτυπάει η καμπάνα Χρύσα;
…………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Συμφωνώ απόλυτα με τους Παπαχρόνη- Δημαρχόπουλο στη θέση που εξέφρασαν κατά την διάρκεια της χθεσινής Οικονομικής Επιτροπής σε ότι αφορά την κάλυψη εξόδων του καθηγητή Δασκαλάκη από τον Δήμο Ξάνθης… Ουδείς διαφωνεί με το «εγνωσμένο κύρος» και την φήμη του συγκεκριμένου ακαδημαϊκού, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει ο Δήμος Ξάνθης να ξηλωθεί τρία χιλιάρικα για τα έξοδα μίας εκδήλωσης που κάνει ένα Ιδιωτικού Δικαίου «ίδρυμα» σε αίθουσα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου.
(Ο Τένης Καμαρίδης στη Θράκη)
-Ε όχι μόνο… τρία χιλιάρικα! Αλλά 6.456.72 ευρώ! Προφανώς δεν θα σε ενημέρωσαν καλά! Άντε σε καλή μεριά όποος πάρει τις νέες απευθείας αναθέσεις..

Σεμνά &Ταπεινά
*«Δικαίως χθες αργά το απόγευμα με την έκδοση της απόφασης από το 5μελές Εφετείο Κακουργημάτων Θράκης ξέσπασε λυγμούς ο Θεολόγος Καλαϊτζής αφού από την ερχόμενη Δευτέρα 13/1/2020 θα απολαμβάνει πλέον το .ύψιστο αγαθό του ανθρώπου. Την ελευθερία μετά από φυλάκιση 5 ετών περίπου!
……
*Ιστορική μέρα λοιπόν η Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020 για  Θεολόγο Καλαϊτζή και Γιώργο Δερέ αφού με βάση και τον νέο Ποινικό Νόμο και οι δυο είναι ελεύθεροι να δουν με άλλο μάτι πλέον τη συνέχεια  της ζωής του.
.....
Και αναλυτικότερα: Στα μαλακά «έπεσε» ο καταδικαστείς πρωτόδικα σε δις ισόβια πρώην διευθύνων σύμβουλος της  ΕΑΠΑΞ Θεολόγος Καλαϊτζής, αφού χθες αργά το απόγευμα απαλλάχτηκε από το 5μελές Εφετείο Κακουργημάτων Θράκης της κατηγορίας της υπεξαίρεσης και καταδικάστηκε σε 5 χρόνια φυλακή μόνο για απιστία και ζημιά στην επιχείρηση ύψους 128.000 ευρώ.
Ποινή που ήδη όμως έχει εκτίσει, οπότε και αναμένεται να αφεθεί από την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτης  ελεύθερος και να επιστρέψει στη Ξάνθη.
……
*Αθώο από τις κατηγορίες έκρινε το Εφετείο επίσης και τον πρώην διευθυντή της ΕΑΠΑΞ Γιώργο Δερέ που πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 12 ετών, καθώς το δικαστήριο ευθυγραμμίστηκε με την πρόταση και της Εισαγγελικής έδρας που επίσης έκανε πρόταση απαλλαγής του κατηγορουμένου.
……
*Επισημαίνεται ότι το δικαστήριο αναγνώρισε τα ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου βίου στον Θεολόγο Καλαϊτζή ενώ μείωσε κατά πολύ και την ζημιά που υπέστη ο Δήμος Ξάνθης από το πρωτόδικο ποσόν του 1.300.000 ευρώ (περίπου) στις 128.000 ευρώ.
Ποσόν που υποχρεούται ωστόσο να διεκδικήσει με αγωγή που πιθανόν θα ασκήσει μετά το χθεσινό αποτέλεσμα της δίκης ο Δήμος Ξάνθης, όπως υπογράμμιζαν Νομικοί κύκλοι και με το δεδομένο ότι ο νυν Δήμαρχος Ξάνθης ανεξάρτητα αν χθες απουσίαζε από το δικαστήριο, δια μέσω Φανουράκη που ήταν παρών του διαμήνυσε ότι θα τον στηρίξει όσο μπορεί....(σ.σ. Η πληροφορία απολύτως έγκυρη...)
……
*Μάρτυρας υπεράσπισης του Θεολόγου Καλαϊτζή και στο Εφετείο κατέθεσε ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης,  ενώ η αίθουσα ήταν γεμάτη από κόσμο καθώς την δίκη παρακολούθησαν πλην των συγγενών και φίλων του, ο αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης, (το "αυτί" του Τσέπελη στη δίκη),  ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Απόστολος Γκαλέτσης, ο Τάσος Θεοδωρίδης και πλήθος κόσμου.
Δικηγόροι υπεράσπισης του Θεολόγου Καλαϊτζή ήταν οι Θεοχάρης Δαλακούρας και Στέργιος Γιαλάογλου
Δικηγόρος υπεράσπισης του Γιώργου Δερέ ο Ντίνος Γκρόζος
……
*Μετά την απόφαση του Εφετείου που τον αφήνει ελεύθερο από την ερχόμενη εβδομάδα, ο Θεολόγος Καλαϊτζής ξέσπασε σε λυγμούς και πνίγηκε κυριολεκτικά στην αγκαλιά των δικηγόρων του, της οικογένειάς του, συγγενών και φίλων του που βρίσκονταν δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια. 
.....
*Μια καλή πρόταση που ακούγεται μέσα στη παράταξη Τσέπελη. Να μετακινηθεί ο Ηλίας Ασκαρίδης στη θέση του Πάνου Αμβροσιάδη στον Οργανισμό Κοινωνικής  Πρόνοιας και ο Αμβροσιάδης να πάει στο Κέντρο Πολιτισμού, αφού λόγω και του Βυζαντινού συλλόγου που έχουν με τον Σταύρο Καρυπίδη στη Χρύσα ξέρει καλύτερα το αυτό το "κομμάτι"... Θα δείξει. Άλλωσε στο Κέντρο Πολιτισμού κοινό μυστικό είναι οτι κουμάντο κάνει ο Φανουράκης! Με την Αριστέα φυσικά.... 
....
*Απο τέλη Σεπτεμβρίου 2019 σας τα έγγραφα μετά την σε βάρος του τελεσίδικη απόφαση -τα είχα πει και στον ίδιο οταν ήρθε και με με βρήκε στο γραφείο μου-σε θα τεθεί σε οριστική αργία συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος! Και πριν αλέκτωρ λαλήσει με απόφαση της Αποκεντρωμένης, αυτό συνέβη! Οπότε και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες μέσα στο μήνα! Κι έπεται και συνέχεια! 
.....
*Στο Δημαρχείο εμφανίστηκε χθες ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης. Και όχι τυχαία φυσικά...! 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για  Δήμο Τσέπελη: Έπεσε η περίφραξη του Αλέκου Κυριακίδη στα νεκροταφεία και κανείς δεν πάει να την επιδιορθώσει!
Νεκροταφείο Ξάνθης. Έπεσε η περίφραξη και μια βδομάδα κανένας δεν πάει να την επιδιορθώσει... Μέσα στα μνήματα έχουν ρημάξει οι μαρμάρινες πλάκες από τους τάφους. Βομβαρδισμό θυμίζει το τοπίο...
Επιτέλους ας παρέμβει κάποιος.
Στάθης Παπαδόπουλος
(σ.σ. Συμφωνούμε απόλυτα και ζητούμε εδώ και τώρα την άμεση παρέμβαση της Τεχνικής Υπηρεσίας Ξάνθης και του Ζερενίδη. Αν και ήδη όφειλε να έχει παρέμβει! Πράξει επιτέλους, γιατί χορτάσαμε  από λόγια..)

Eμπορικός Σύλλογος: Από τη Δευτέρα 13/1/2020 οι χειμερινές εκπτώσεις – Tρία απογεύματα ανοιχτή  η αγορά 17.30-21.00
Ο Εμπορικός Σύλλογος Ξάνθης ενημερώνει με ανακοίνωσή τους πολίτες ότι οι χειμερινές εκπτώσεις θα ξεκινήσουν Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020 και θα λήξουν Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020.
Όπως υπενθυμίζεται, με βάση τη νομοθεσία, τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά την πρώτη Κυριακή κατά την έναρξη της χρονικής περιόδου των εκπτώσεων, ήτοι στις 19 Ιανουαρίου 2020. Το ωράριο για την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων καθορίζεται από ώρα 11:00 έως ώρα 20:00 σύμφωνα με τη νομοθεσία.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Ν.Ξάνθης προτείνει τα καταστήματα την Κυριακή 19 Ιανουαρίου να είναι ανοιχτά από τις 11.00 εώς τις 15.00
Ως προς το ωράριο, ο Εμπορικός Σύλλογος προτείνει τρία απογεύματα ανοιχτά:
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ      08.30-14.30
ΤΡΙΤΗ          08.30-14.00/17.30-21.00
ΤΕΤΑΡΤΗ      08.30-14.30
ΠΕΜΠΤΗ       08.30-14.00/17.30-21.00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  08.30-14.00/17.30-21.00
ΣΑΒΒΑΤΟ      08.30-15.00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου