Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Οι συνεργάτες δημοτικοί υπάλληλοι έγιναν "εχθροί" ή...ημέτεροι! Ο Μιχάλης Αμοιρίδης για την Εγνατία Οδό

 16 Ιανουαρίου  
Δώσαμε στην Ελλάδα Αρχιεπίσκοπο. Δώσαμε στην Ελλάδα Μάνο Χατζιδάκι. Από χθες δίνουμε στην Ελλάδα και τη νέα Πρόεδρο της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου με καταγωγή από την Σταυρούπολη Ξάνθης. Νοιώθουμε υπερήφανοι. Ξάνθη και πάλι Ξάνθη!
……………………
Αυθεντικό 1
Αξιότιμε κ Διευθυντά
Μπορεί η αλήθεια με την λάσπη να σκεπάζεται για λίγο, όμως τελικά θα λάμψει
Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Καθηγητής Α Καραμπίνης
(Από την επιστολή του πρώην Πρύτανη του ΔΠΘ στο «Μ» για την δικαστική αντιπαράθεσή του με τον πρώην Υπουργό Παιδείας κ.Γαβρόγλου)
-Η συνέχεια (με τον  Γαβρόγλου) στα δικαστήρια
………………………
Αυθεντικό 2
«Ευχαριστώ θερμά τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την άκρως τιμητική επιλογή να με προτείνει, εκ μέρους της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, ως υποψήφια για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Με αίσθημα ευθύνης αποδέχομαι την πρόταση και, σε περίπτωση εκλογής μου, θα αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις ώστε να υπηρετήσω το υψηλό καθήκον, όπως ορίζεται από το Σύνταγμα.
(Η με καταγωγή από την Σταυρούπολη Ξάνθης Αικατερίνη Σακελλαροπουλου, στις πρώτες δηλώσεις της για την πρόταση του Πρωθυπουργού για τη θέση της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας)
-ΠΑΝΑΞΙΑ!
ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Για να είμαι ειλικρινής, δεν μου είναι και ιδιαίτερα συμπαθής ο Κυριάκος Πεπονίδης καθότι είναι κι αυτός που με εντολές Φανουράκη-Τσέπελη προχώρησε από 1 Σεπτεμβρίου 2019 σε απόλυτο ΕΜΠΑΡΓΚΟ κατά του «Μαχητή», εντύπωση όμως μου έκανε η παρακάτω ανάρτηση του  Στάθη Παπαδόπουλου που έγραφε τα παρακάτω:
«Stathis Papadopoulos
Ο Θεός να βάλει το χέρι του... !! Μα είναι δυνατόν;;;!!! Αποφασίσατε να μετακινήσετε τον Κυριάκο Πεπονιδη;;; Δηλαδή τι θέλετε; Να "καταστρέψετε" ότι εχτισε, επί 30 χρόνια υπηρεσίας του και έχει καταφέρει ο άνθρωπος αυτός, με αγάπη και πολύ επαγγελματισμό;;; Και είναι τόσο τεράστια η προσφορά και η εμπειρία του, που πολύ φοβάμαι, πως δύσκολα θα δεχθεί να αναλάβει τόσες ευθύνες άλλος υπάλληλος... Είναι κρίμα τέτοια στελέχη να μετατίθενται σε πόστα όπως η διενέργεια ελέγχων για... τραπεζοκαθίσματα!!!»
……
*Ερώτημα πρώτον. Ποιος θα τον αντικαταστήσει στο πόστο του; Δηλαδή επί των προμηθειών; Η… «κολλητή» μου (;) Αικατερίνη Μαυρομάτη, επειδή ο Θανάσης είναι κολλητός με τον Φανουράκη ή κάποιος άλλος καθαρά ΤΣΕΠΕΛΙΚΟΣ και Φανουρακικός υπάλληλος;
Ερώτημα δεύτερον. Γιατί κύριε Στάθη Παπαδόπουλε είσαι… μούγκα στη στρούγκα και δεν αναφέρεσαι και στην μετακίνηση του Κρασούλη από το Αδειοδοτήσεων; Ο οποίος δεν υπέγραφε για την επιλογή της Κατερίνας Μανά;
Ερώτημα τρίτον. Και το πιο καυτό μου ερώτημα. Γιατί οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων δεν λένε λέξη για το ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ που συμβαίνει αυτήν  την ώρα στο Δήμο Ξάνθης;
Ότι δηλαδή έχουν γίνει 25 μετακινήσεις δημοτικών υπαλλήλων; Δηλαδή μιλάμε για ΡΕΚΟΡ; Για τις οποίες και η συνδικαλίστρια Κατερίνα Μαυρομάτη επίσης σιωπά, λόγω… κολλητού Φανουράκη; Και ο μόνος που τολμάει και μιλάει κι είναι προς τιμή του! Είναι μόνο ο Δημήτρης Γαλανόπουλος; Γιατί;
……
*Ναι καλά ακούσατε! Μέσα σε ένα 4μηνο στο Δήμο Τσέπελη έγιναν 25 μετακινήσεις δημοτικών υπαλλήλων, προκειμένου κάποιοι και κάποιες να ΚΑΘΟΝΤΑΙ και να μην κάνουν τίποτε όλη την ημέρα (σ.σ. Και δεν αναφέρομαι φυσικά μόνο στην πρώην κολλητή μου, την οποία με κατηγορούν μάλιστα και ότι καλύπτω... επειδή ήταν η επί χρόνια… μούσα μου!;;). Και κάποιες να βάζουν ακόμη και...υπογραφές για ...απουσιάζοντες αντιδημάρχους κάνοντας όλα τα χατήρα της "παρέας" Τσέπελη ; 
....
*Και το αυθεντικό. Όταν ο Πρόεδρος των δημοτικών υπαλλήλων ζήτησε ραντεβού με τον Τσέπελη για να διαμαρτυρηθεί για τον "διωγμό" συγκεκριμένων εργαζομένων, η απάντηση του Τσέπελη ποιά ήταν; Μαζί να πιούμε...καφέ όπου θέλεις! Το Σωματείο όμως δεν το δέχομαι στο γραφείο μου! Κι όλα αυτά συμβαίνουν εδώ και 4 μήνες!!! Φοβάται και τρέχει ακόμη και να συναντήσει το σωματείο!!! 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ:
Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. θα δημοπρατήσει 
το τμήμα Δημάριο-Μελίβοια εντός του 2020!
Η ΕΓΝΑΤΙΑ Οδός Α.Ε. θα δημοπρατήσει το Τμήμα Δημάριο-Μελίβοια εντός του 2020! Μπορεί για το συγκεκριμένο θέμα είναι παντελώς αδιάφορος ο νυν Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Νίκος Ευφραιμίδης, κάποιοι όμως νοιάζονται και ενδιαφέρονται σφόδρα για ν’ ανοίξει επιτέλους ο κάθετος δρόμος και από τη Ξάνθη.
Ιδού και η ανάρτηση του Μιχάλη Αμοιρίδη στο fb:
Με ικανοποίηση πληροφορήθηκα σήμερα δυο ευχάριστες εξελιξείς:
1)Σύμφωνα με το έγκυρο άρθρο της κας Karolidou Annie η Εγνατία Οδός ΑΕ θα δημοπρατήσει το τμήμα Δημάριο Μελίβοια εντός του 2020.
2) Στις 24 Ιανουαρίου 14:00 θα εγκατασταθεί από τις Βουλγαρικές αρχές σύμφωνα με ανάρτηση του Περιφερειάρχη Σμόλυαν, ο εργολάβος που θα κατασκευάσει το συνοριακό σταθμό στο Ρουντοζέμ με χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης το τέλος του 2020. Εκεί η περιφέρεια ασχολείται ενώ εδώ όπως δήλωσε και ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης δεν είναι αρμοδιότητα της, τους αρκούν οι φωτογραφίες.

ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΧΘΕΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΞΑΝΘΗΣ Η ΝΕΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ
Η Αικατερίνη Σακελλαροπουλου, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1956. Η καταγωγή της οικογένειάς της είναι από τη Σταυρούπολη Ξάνθης, είναι εγγονή του πρώην παντοπώλη στο Σταθμό Σταυρούπολης Χρηστάκη Παρασκευά. Σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Δημόσιο Δίκαιο στο Πανεπιστήμιο Paris II. Εισήλθε ως Εισηγήτρια στο Συμβούλιο της Επικρατείας και εν συνεχεία προήχθη διαδοχικά σε Πάρεδρο (1988) και Σύμβουλο (2000).
Τον Οκτώβριο του 2015 τοποθετήθηκε Αντιπρόεδρος του ΣτΕ, ενώ τον Οκτώβριο του 2018 τοποθετήθηκε ομόφωνα στη θέση της Προέδρου του ΣτΕ.
Έχει συμμετάσχει στην Ένωση Δικαστικών Λειτουργών του ΣτΕ, της οποίας έχει διατελέσει γενική γραμματέας (1985-1986), αντιπρόεδρος (2006-2008) και πρόεδρος (1993-1995, 2000-2001).
Κατά καιρούς αρθρογραφεί σε επιστημονικά περιοδικά ενώ έχει συμμετάσχει στη συγγραφή του βιβλίου "Οικονομική κρίση και προστασία του περιβάλλοντος στη νομολογία του Συμβουλίου της Επικρατείας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου