Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ ΚΑΜΑΡΙΔΗ-ΔΗΜΟΥΔΗ Για ΗΟΤ SPOT στο στρατόπεδο της Σταυρούπολης, αλλά τον… Ιούλιο 2018!

 23 Οκτωβρίου      
*Έλεγαν: Έτοιμοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με όλους… πριν «συναντήσουν» την ΝΕΑ…ΕΠΟΧΗ Τσέπελη - Τσεγγελίδη!

*Ι. ΚΑΜΑΡΙΔΗΣ: Λέμε λοιπόν ΟΧΙ σε οποιασδήποτε μορφής δομής φιλοξενίας μεταναστών και με την ευκαιρία υπενθυμίζουμε τις δεσμεύσεις των κυβερνητικών στελεχών για την επαναφορά της Αστυνομικής Σχολής Ξάνθης

Την ίδια ώρα που ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος δεν μπορεί να «περισώσει» ούτε την Καβάλα από τα νέα «καραβάνια» προσφύγων παρά την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας, έντονος προβληματισμός επικρατεί στην τοπική Κοινωνία Ξάνθης και Σταυρούπολης για την «σιωπή» του Δήμαρχου Τσέπελη και των πρώην… λαλίστατων Μακεδονομάχων του για το στρατόπεδο της Σταυρούπολης το οποίο κάποιοι άλλοι «συναγωνιστές» του επιθυμούν να μετατρέψουν σε hot spot για να αναλάβουν την… σίτιση των προσσφύγων και λαθρομεταναστών!
Επειδή λοιπόν τα γραπτά μένουν, υπενθυμίζουμε τη στάση της παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ του Ιπποκράτη Καμαρίδη και της Χρυσούλας Δημούδη την περίοδο που ήταν στην αντιπολίτευση και κάθε τόσο έβγαζαν δυναμικές… ανακοινώσεις για το συγκεκριμένο θέμα!!!!
Χαρακτηριστική η ανακοίνωση λοιπόν του συγκεκριμένου «δίδυμου» που τώρα απολαμβάνει τις θέσεις του και ΣΙΩΠΑ πλέον για όλους και για όλα… και κυρίως για πρόσωπα και συμπεριφορά που αυτή πρώτη στηλίτευε!
Δείτε λοιπόν τι έλεγε η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ τον Ιούλιο 2018, πριν δηλαδή…συναντήσει και «εμπνευστεί»τη νέα…εποχή (της) με Τσέπελη και Γιάννη Τσεγγελίδη!

ΑΥΤΟΥΣΙΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΞΑΝΘΗ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ» ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
Τον τελευταίο καιρό εντείνονται οι δημόσιες συζητήσεις περί μετατροπής του Στρατοπέδου ΑΝΑΛΟΓΙΔΗ της Σταυρούπολης σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων. Μία φημολογία που έρπει εδώ και πολύ καιρό, πλην όμως φαίνεται πως αφήνει ασυγκίνητους τους αρμοδίους παράγοντες.
Με αφορμή την πρόσφατη τοποθέτηση της υφυπουργού Μακεδονίας- Θράκης κας Νοτοπούλου αναφορικά με το θέμα και την αποφυγή δέσμευσης περί του αντιθέτου, δηλώνουμε ως συνδυασμός έτοιμοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με όλους εκείνους που διαφωνούν εξ αρχής και κάθετα με ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ώστε να αντιμετωπίσουμε έγκαιρα και αποτελεσματικά τον οποιοδήποτε αιφνιδιασμό που ενδεχομένως να επιχειρηθεί.
Εξάλλου το παράδειγμα της Αστυνομικής Σχολής Ξάνθης παραμένει ακόμη ως φάρος για να μας οδηγήσει σε σωστές πλέον αποφάσεις.
Στο πρόγραμμα του συνδυασμού μας εξ αρχής η περιοχή της ορεινής Σταυρούπολης ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για την περαιτέρω τουριστική της ανάπτυξη και την δημιουργία υποδομών ώστε να παρακρατηθεί η νεολαία και να αποκτήσει ο τόπος ζωντάνια.
Με μία ενδεχόμενη μετατροπή του στρατοπέδου σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μάλιστα ανοιχτής δομής όπως φημολογείται, θεωρούμε ότι η Σταυρούπολη και οι κάτοικοί της θα μπουν σε νέες περιπέτειες, ενώ το οποιοδήποτε εγχείρημα για προσέλκυση επισκεπτών και τουριστική ανάπτυξη θα είναι καταδικασμένο να αποτύχει.
Λέμε λοιπόν ΟΧΙ σε οποιασδήποτε μορφής δομής φιλοξενίας μεταναστών και με την ευκαιρία υπενθυμίζουμε τις δεσμεύσεις των κυβερνητικών στελεχών για την επαναφορά της Αστυνομικής Σχολής Ξάνθης από ΠΡΟΚΕΚΑ στην πρότερη κατάστασή της, για να ξαναδούμε δόκιμους αστυφύλακες στην πόλη μας και όχι… κλούβες για φυλακισμένους μετανάστες!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
«ΞΑΝΘΗ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΜΑΡΙΔΗΣ
ΔΗΜΟΥΔΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου