Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

ΒΟΛΙΔΕΣ Να απαντήσει ο Σπύρος Τσιλιγγιρης στον Βελόπουλο για τον....Τσέπελη!

 31 Οκτωβρίου  
ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ… ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΕΠΕΛΗ - ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ!
Υπό την… «προστασία» τους λοιπόν πήραν ο βουλευτής της Ν.Δ. Σπύρος Τσιλιγγίρης με τον Αντιπεφερειάρχη Ξάνθης Νίκο Ευφραιμίδη τον Δήμαρχο Τσέπελη, για να βγάλουν την… ιστορική φωτογραφία τους μαζί τους και να νοιώσουν υπερήφανοι οι Ξανθιώτες για το ποιοι τους εκπροσωπούν…
Οπότε κάνουμε πρόταση στον ΥΠΕΞ κύριο Δένδια να βάλει τον Σπύρο Τσιλιγγίρη μαζί με τα…φλάμπουρα,  να υπερασπιστεί τους Τσέπελη και Φανουράκη στην ερώτηση του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου για την παρουσία τους στην Τουρκοεκδήλωση της Ξάνθης και τη νομιμοποίηση του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Μετέ…!
Θα ήταν μια καλή ευκαιρία να δούμε και τις… ρητορικές ικανότητες του σημερινού κυβερνητικού βουλευτή Ξάνθης.
Είμαι σίγουρος ότι θα «κονιορτοποιήσει» τον Βελόπουλο ώστε να μην ξανατολμήσει να τα… ξαναβάλει με τους Τσέπελη - Φανουράκη!

ΤΑ ΜΙΣΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ ΨΑΧΝΟΥΝ ΜΙΑ… ΕΜΜΙΣΘΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ!
Ένας μικρός χαμός γίνεται όπως μαθαίνω αυτές τις μέρες, με τα μισά στελέχη της  Νέας  Δημοκρατίας να ψάχνουν μια… έμμισθη θέση από το κόμμα και να στέλνουν βιογραφικά…
Στο δρόμο που χάραξε δηλαδή ο Αντώνης Πασχάλης που ακόμη δεν μας απάντησε τι μηνιαία αντιμισθία θα έχει ως μέλος στο Δ.Σ της Εγνατίας Οδού. Αλλά κι αν υπάρχουν τα λεφτά που έβγαλε ο πρώην Υφυπουργός Οικονομίας Στάθης Γιαννακίδης για τον κάθετο δρόμο Εχίνος - Βουλγαρία και κατά τον Περιφερειακό σύμβουλο Ξάνθης Μιχάλη Αμοιρίδη είναι πάνω από 44.000 εκατ. ευρώ
(σ.σ. Εκτός αν ο Αντώνης Πασχάλης μπήκε στο Δ.Σ. της Εγνατίας οδού για  να προσφέρει τις υπηρεσίες του δωρεάν…! Λέμε…).

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Ο ΛΥΡΑΤΖΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΤΙ… ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ! ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ...ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΝ ΟΙ "ΤΟΥΡΚΟΙ" ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΤΣΕΠΕΛΗ ΚΑΙ...ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ!
Ουδέν σχόλιο για τις δυο νέες ερωτήσεις-ψηφίσματα  που κατάθεσε στον Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης κατά τη χθεσινή συνεδρίαση ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νέα Ξάνθη Πασχάλης Λύρατζης.
Η μία για τα hot spot δεν αναφέρονταν καν στο στρατόπεδο Αναλογίδη και ήταν γενική γιατί κατά τον Λύρατζη η Κυβέρνηση «διαπραγματεύεται» με ξενοδοχεία για την φιλοξενία προσφύγων στη Ξάνθη κι άλλη για τον πόλεμο της Συρίας.(σ.σ. Ηδη ΜΚΟ έχουν έρθει σε επαφή με ξενοδόχους της Ξάνθης). Η άλλη καταδίκης της ΤΟΥΡΚΙΑΣ για την ΣΥΡΙΑ δεν συζητήθηκε γιατί...ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΝ οι τρεις ΤΟΥΡΚΟΙ Αντιδήμαρχοι του Τσέπελη!
Και κουβέντα φυσικά ούτε για την απόφαση της Διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς να κλείσει τη θυρίδα  της στη Σταυρούπολη, ούτε για τις απευθείας αναθέσεις του Φανουράκη που πάει για…ρεκόρ Γκίνες και τις καταγγελίες του  επιχειρηματία για το πώς έδωσε την «δουλειά» με τα πανό ο αντ’ αυτού υπερδήμαρχος Ξάνθης. Και φυσικά μούγκα στη στρούγκα για τις εξελίξεις στη ΔΕΥΑΞ που επίσης ενώ δεσμεύτηκε και πάλι ο Τσέπελης, κανείς δεν ξέρει πότε θα ερθει για συζήτηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου