Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

ΒΟΛΙΔΕΣ ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΡΟΣΕΡΟ ΞΑΝΘΗΣ;

 08 Οκτωβρίου    
ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ «ΤΑΞΗ» ΣΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ!
Έξω από τα δόντια τα είπαν αυτήν την φορά οι ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ Ξάνθης δια του Συνδικαλιστικού τους οργάνου (Συνδικαλιστική Κίνηση Ξάνθης), αφού πλέον ούτε οι αστυνομικοί δεν «τολμάν» να μπουν στο Δροσερό προκειμένου να συλλάβουν αυτούς που παρανομούν αφού μάλλον εκεί υπάρχει το «άδυτο» των… «αδύτων» και οι παρανομούντες καταφεύγουν εκεί, τυγχάνοντας μιας ιδιότυπης παρανομίας!
«Εμείς και τα μέλη μας είμαστε αυτοί που ερχόμαστε αντιμέτωποι με τους πολίτες της πόλης που δικαίως φωνάζουν. Εσείς κύριοι που κάθεστε αναπαυτικά στις καρέκλες σας και αποφασίζετε για τις δικές μας ζωές, οφείλετε πλέον να αναλάβετε τις ευθύνες σας απέναντι στους υφισταμένους σας και στους κατοίκους αυτής της πόλης.
Ως Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου για την αστυνόμευση της πόλης και καλούμε όλους τους αρμοδίους να αναλάβουν δράση και να αλλάξουν ό,τι προλαβαίνουν. Το σημερινό περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε ένα αμέτρητο κατάλογο παρόμοιων επιθέσεων, το οποίο όμως ξεχείλισε το ποτήρι».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου