Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Οι ΘΑΜΥΡΙΣ (και ο Μιχάλης Ζαμπάρας) απαντάνε για τα σχόλια του "Μ" και την επίθεσή τους κατά της Φένιας Τσαγκάλα

 23 Οκτωβρίου  


  • Αγαπητέ κύριε Παναγιωτης Παπαδοπουλος,
    είναι απορία μας το γιατί δεν καταλάβατε, ενώ είστε ένας εξαιρετικά νοήμων άνθρωπος, τι ακριβώς ειπώθηκε κατά την διάρκεια της οργανωτικής.
    Καταρχάς, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Θάμυρις ουδέποτε ήταν εντολοδόχος πολιτικών τερτιπιών, όπως αφήνετε να εννοηθεί. Εμείς στην οικογένεια των Θάμυρις αντιμετωπίζουμε τα μέλη και τους φίλους μας ως νοήμονα όντα και όχι ως ποίμνιο, έτοιμο για μάντρωμα.
    Κατά δεύτερον, είναι η πρώτη φορά που οι Θάμυρις αιτούνται και δέχονται επιχορήγηση από τον Δήμο Ξάνθης. Δεν θα απολογηθούμε για αυτό, καθώς το αξίζουμε όπως κάθε άλλος Σύλλογος της πόλης μας με αντίστοιχο και μη έργο. Επίσης, καμιά επιχορήγηση δεν θα μας αποτρέψει από το να ενιστάμεθα, κάθε φορά που το θεωρούμε σωστό και δίκαιο.
    Φτάσαμε λοιπόν, στο "κλέψιμο" της παράστασης, όπως χαρακτηρίσατε την αντίδραση μας. Γνωρίζουμε ότι χρόνια πολλά ασχολείστε και έχετε προσφέρει στο Ξανθιώτικο Καρναβάλι. Εξού και οι απορίες μας:
    Πότε έχετε ξανακούσει κύριε Παναγιωτης Παπαδοπουλος στην οργανωτική συλλόγων να ρωτάμε σε επαγγελματία (και όχι και στους υπόλοιπους επαγγελματίες με άμεσο ενδιαφέρον για τις ΘΛΕ), τι στολές έχει ράψει φέτος, ώστε να καταλήξουμε στο θέμα του Καρναβαλιού μας; Επίσης, ποιος αποφασίζει σε ποιους θα στέλνεται ή όχι πρόσκληση συμμετοχής στην οργανωτική;
    Παρακαλώ, στο εξής, να παραθέτετε τα γεγονότα όπως ακριβώς έγιναν και όχι όπως σας βολεύει να τα παρουσιάζετε.
    Πολιτιστικός σύλλογος ΘΑΜΥΡΙΣ
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ
    Η νέα αντιπρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Φενια Τσαγκάλα ακομη δεν ανέλαβε και δέχτηκε μια πρωτοφανή προσωπική αήθη επίθεση άνευ λόγου...
    Δεν νομίζω οτι κάποιος σύλλογος έχει πρόβλημα με το να παρουσιάσει απο τώρα το θεμα του. Εδώ κάποιοι ήδη κατοχύρωσαν το θέμα ΤΖΟΚΕΡ μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε στην ταινία και το διαλαλούν.
    Επίσης το θεμα που θα παρουσιάσει η Θρακική Σκηνή είναι ΑΛΑΝΤΙΝ.
    Απεναντίας μια τέτοια ενημέρωση, ίσως γίνονταν αιτία να επιλεγεί ένα πιο ελκυστικό θέμα για το Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2020. Κατέγραψα τα γεγονότα όπως ακριβώς συνέβησαν και παραθέτω και την δική σας θέση αυτούσια.
    Θεωρώ οτι η προσωπική επίθεσή σας κατά της Φένιας Τσαγκάλα, όπως και η...απειλή απο δω και πέρα θα μας δείτε καλύτερα...αδικούν τον σύλλογό σας. Η Φένια μπήκε για να προσφέρει στο κέντρο Πολιτισμού, έχει μεγάλη εμπειρία για τον θεσμό γιατί υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Πολιτιστικού συλλόγου EDEM πριν ιδρυθούν οι ΘΑΜΥΡΙΣ όπως και  γνωρίζει άριστα το καλλιτεχνικό κομμάτι...Δεν επιλέχτηκε τυχαία για την συγκεκριμένη θέση.
    Δεν υπάρχει κατι που να με βολεύει και ειδικά με τη σημερινή δημοτική αρχή και τον εκλεκτό φίλο σας κύριο Φανουράκη...τζάμπα λοιπόν ρίχνετε λάσπη στον ανεμιστήρα.Κι ούτε σας θεωρώ περισσότερο ή λιγότερο φίλους απο τη Φένια. Που επαναλαμβάνω, να δουλέψει για τους θεσμούς μπήκε κι όχι ως διακοσμητικό στοιχείο...
    Φιλικά
    Π. Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου