Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤ. ΘΡΑΚΗΣ Ο ΤΟΥΡΚΟσύλλογος!

 24 Οκτωβρίου  
ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΑΣΚΟΙ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ BTAYTO 
ΚΑΙ ΤΟ «ΔΙΔΥΜΟ» ΤΣΕΠΕΛΗΣ - ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ-
Ανοίγουν πλέον οι Ασκοί του Αιόλου για Δήμαρχο Τσέπελη και Φανουράκη από την ώρα που φέρνει πλέον το θέμα του υποκαταστήματος του BTAYTO στη Ξάνθη ο Κυριάκος Βελόπουλος; Θα το δείξει ο χρόνος, ωστόσο αίσθηση προκάλεσε ο πρόλογος του επικεφαλής της Ελληνικής Δράσης που ανέφερε στην ερώτησή του τα παρακάτω:
«Σύμφωνα με δημοσιεύματα την Τετάρτη το βράδυ (16/10) ο Δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης, μαζί με τον Αντιδήμαρχο του, Μανώλη Φανουράκη, παραβρέθηκαν στα εγκαίνια του υποκαταστήματος «Συνδέσμου Επιστημόνων "Τουρκικής" Μειονότητας της Δυτικής Θράκης «ΒΤΑΥΤΟ» στην Ξάνθη.
Ο εν λόγω σύνδεσμος αποτελεί σύλλογο υπαγόμενο στην «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης» όπως είναι αναγνωρισμένη από την οργάνωση ECOSOChtt swww.abttf.or html indexh ?Iink=kurum&u e=1&1=2 και htt Swww.abttf.or html indexh ?link=kurum&id=39»
-Και με πιο απλά λόγια…Παράρτημα του… παραρτήματος υπαγόμενο στην Ευρωπαική Ομοσπονδία Τούρκων Δυτ. Θράκης αποτελεί ο σύλλογος που προσφάτως εγκαινίασε τα γραφεία του στη Ξάνθη!

ΚΑΛΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΓΕΝΑΚΗ, 
ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΜΩΣ… Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΤΗΝ «ΠΑΓΙΔΑ» 
ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ;
Κι όσο για την περιβόητη φωτογραφία που έστειλε στα ΜΜΕ το γραφείο τύπου του Δήμου Ξάνθης με τον Υπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού Λευτέρη Αυγενάκη, τα ερωτήματά μου είναι πολύ απλά..!
1. Γνώριζε άραγε ο Αυγενάκης την παρουσία των κυρίων Τσέπελη και Φανουράκη στην εκδήλωση του ΤΟΥΡΚΟφρονου Συλλόγου παρουσία του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Μετέ;
2. Γνώριζε ο Υπουργός την ερώτηση που ήδη κατατέθηκε στη Βουλή για την… «Εθνική» δράση των συγκεκριμένων;
Εγώ θεωρώ ότι δεν γνώριζε… Και δεν τον ενημέρωσε κανείς! Και θα το διαπιστώσετε σύντομα, αφού το συγκεκριμένα θέμα, εξακολουθεί να «ενοχλεί» σοβαρά πλέον το Μέγαρο Μαξίμου, το ΥΠΕΞ αλλά και το γραφείο του Πρωθυπουργού…
Οπότε περιμένουμε πλέον την καθαρή σου θέση Λευτέρη Αυγενάκη!
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ «ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ»
Απαράδεκτη πράγματι είναι η εικόνας της μικρής «Βιβλιοθήκης» που βρίσκεται έξω από το Δημαρχείο Ξάνθης και ενώ περνάνε κάθε μέρα από εκεί Δήμαρχος και αντιδήμαρχοι, δείτε στη φωτογραφία σε τι κατάσταση την βρήκαμε προχθές το μεσημέρι!
Σπασμένα τζάμια, εγκατάλειψη και η εικόνα δεν τιμάει καθόλου τον Δήμο μας. Κατά τα αλλά… ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας και στέλεχος του DEB Σιαμπάν Μπαντάκ όλα τα… έχει λύσει στον τομέα καθαριότητας!
Με τη διαφορά ότι οι «εικόνες» στη πόλη άλλα δείχνουν…!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου