Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δήλωση Ι. Καμαρίδη για Σταύρο Μωραϊτη: Για 202 ευρώ του "κόψανε" το νερό και του πήραν το ρολόι χωρίς ειδοποίηση!

 24 Οκτωβρίου    
 *Με απόφαση της… νέας διοίκησης, κάναμε ρυθμίσεις απάντησε ο γιατρός ενω όταν υπέγραφε την ανακοίνωσή της εταιρείας, δεν είχε καν εκλεγεί η νέα διοίκηση!

*Για να δούμε τι αντιμισθία θα προτείνει την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης για τον αντιπρόεδρό του Χρήστο Μούρκα τον οποίο επί Δημαρχόπουλου θα έστελνε με την Δημούδη στον Εισαγγελέα για...πλαστογραφία!!! 
Με μια απίστευτη δήλωση που ευθέως προκαλεί τη νοημοσύνη μας… ο νέος Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης επιχείρησε χθες αντί για την ταμπακέρα να ισχυριστεί ότι «δεν έδωσε καμιά εντολή στους υπαλλήλους της ΔΕΥΑΞ να κόψουν το νερό και να πάρουν το ρολόϊ του εκδότη της "Αδέσμευτης" Σταύρου Μωραϊτης για 202 ευρώ…» -χωρίς μάλιστα να του στείλουν ειδοποίηση-...ισχυριζόμενος τα παρακάτω με δηλώσεις του σε φιλικό του έντυπου.
Ιδού αυτούσια η δήλωσή του:
 «Ιπποκράτης Καμαρίδης: Σε σχέση με τους καταναλωτές το μόνο που πράγμα που έχει γίνει με απόφαση της νέας διοίκησης, είναι το να δοθεί η δυνατότητα των ρυθμίσεων, των οφειλετών προκειμένου να μην υπάρξει κάποια διακοπή στην υδροδότησή τους, σεβόμενος πάνω από όλα, το δικαίωμα των δημοτών στη χρήση ενός εκ των πολυτιμότερων αγαθών».
Η απάντηση του «Μ»
1. Την ανακοίνωση για παράταση των ρυθμίσεων στους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΞ –επαναλαμβάνω… για παράταση που αφορά όλες της ΔΕΥΑ της χώρας κι όχι της Ξάνθης -την υπογράφεις Ιπποκράτη Καμαρίδη ως Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ με ημερομηνία 9 Οκτωβρίου 2019. Δηλαδή ΠΡΙΝ εκλεγεί η νέα διοίκηση της ΔΕΥΑΞ και πριν νομιμοποιηθείς και εσύ με απόφαση δημοτικού συμβουλίου ως Πρόεδρος!!! Και καμία απόφαση δεν πήρες ούτε εσύ, ούτε φυσικά η "διοίκησή" σου που δεν είχε καν εκλεγεί (!) για το συγκεκριμενο θέμα...
2. Η νέα διοίκησης της ΔΕΥΑΞ ανέλαβε μετά τις 14 Οκτωβρίου 2019 που συνεδρίασε το δημοτικό συμβούλιο!!!
Μετά δηλαδή από τη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου.
Δηλαδή όταν εσύ έστειλες την ανακοίνωσή στα Μέσα για τις ρυθμίσεις, δεν υπήρχε καν ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟYΛΙΟ!
3. Αν λοιπόν κύριε Πρόεδρε της ΔΕΥΑΞ δεν είσαι αυτός που την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου έδωσες εντολή στις υπηρεσίες να κόψουν το νερό και να πάρουν το ρολόι του εκδότη της «Α» Σταύρου Μωραϊτη, τότε ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ;
-Ο ....νέος Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΞ  κύριος Χρήστος Μούρκας;
Για τον οποίο έχουμε όλοι αγωνία να δούμε τι αντιμισθία θα του εγκρίνει η νέα διοίκηση της ΔΕΥΑΞ!!! Δηλαδή Ιπποκράτης Καμαρίδης-Τσέπελης το μεσημέρι της Παρασκευής 25/10/2019!  Μεγάλη απορία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου