Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΑΜΘ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ -ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ ΚΑΙ ΒΡΟΥΤΣΗ

 30 Οκτωβρίου 
Την επιστροφή της επιδότησης εργασίας για τις επιχειρήσεις της Περιφέρειας ΑΜΘ αποφάσισαν να ζητήσουν, από κοινού, από την Κυβέρνηση τα Επιμελητήρια Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Δράμας και Καβάλας κατά την συνάντηση που είχαν οι πρόεδροί τους το μεσημέρι της Τρίτης 29 Οκτωβρίου στη Κομοτηνή, μετά την πρώτη δικαίωση επιχειρηματία της Καβάλας από το Μονομελές της γειτονικής πόλης με δικηγόρο τον Χρήστο Κούτρα αλλά και  την γνωμοδότηση δυο κορυφαίων  νομικών που έχουν στα χέρια τους και όπως  αποκάλυψε χθες μιλώντας στην εκπομπή του Πάνου Παπαδόπουλου «ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» του «Next tv» ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης κόστισε στα Επιμελητήρια 25.000 ευρώ.
Πρώτο βήμα για το σκοπό αυτό θα είναι και η συνάντηση των Επιμελητηρίων με τους Υπουργούς Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Βρούτσης!
Η συνάντηση των Προέδρων των Επιμελητηρίων ΑΜΘ πραγματοποιήθηκε στις 2 το μεσημέρι της Τρίτης στο Επιμελητήριο Κομοτηνής και είχε ως αντικείμενο όχι μόνο την επαναφορά της επιδότησης εργασίας για τις επιχειρήσεις, αλλά και το οφειλόμενα που χρωστάει στους επιχειρηματίες το κράτος από το δεύτερο 6μηνο του 2010 επί Κυβερνήσεως δηλαδή Αντώνη Σαμαρά.
Τις επόμενες μέρες θα επιδιώξει να κλείσει τα δυο ραντεβού με τους δυο Υπουργούς ο Περιφερειάρχης των Επιμελητηρίων ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης ώστε αυτό να γίνει μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Νοεμβρίου τουλάχιστον. Το ταχύτερο δυνατόν δηλαδή… ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει το ραντεβού και με τον Υπουργό Ανάπτυξης  Άδωνι Γεωργιάδη.
*Λεπτομέρειες για τη χθεσινή συνάντηση των Επιμελητηρίων στη Κομοτηνή, στην σημερινή εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ (13.00-14.15) από το Next tv με τον Πάνο Παπαδόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου