Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Κάντο όπως ο….Ι.Καμαρίδης! Η εξέδρα για τον Σπανουδάκη έχει ελεγχθεί από την ΕΠΑΕ και έχει την άδεια της Τεχνικής Υπηρεσίας κύριε Ζερενίδη; (φώτο)

 03 Οκτωβρίου 

*Αμείλικτα ερωτηματικά. Στον Εισαγγελέα θα έστελνε τον Γενάρη 2018 το θέμα της νέας εξέδρας ο Ιπποκράτης Καμαρίδης, καταψηφίζοντας τελικά το...στήσιμό της! Γιατί δεν είχε άδεια απο την ΕΠΑΕ και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ξάνθης! 

Στις 25 Ιανουαρίου 2018 ο τότε επικεφαλής της δημοτικής παράταξης  ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και δημοτικός σύμβουλος Ιπποκράτης Καμαρίδης -νυν εκ των υπαρχηγών του Δήμαρχου Τσέπελη -κατήγγειλε στη συνεδρίαση του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης με αφορμή την νέα εξέδρα που είχε αγοραστεί για να μην πληρώνει ο Δήμος Ξάνθης χιλιάδες ευρώ  για την εξέδρα του Δήμου Δράμας, ότι «για την εγκατάσταση της εξέδρας απαιτείται αδειοδότηση από την επιτροπή πολεοδομικού και αρχιτεκτονικού ελέγχου, την λεγόμενη Ε.Π.Α.Ε» και σημείωσε επίσης ότι «ειδικά για τις κατασκευές της κατηγορίας αυτής που χρησιμοποιείται για την συγκέντρωση ατόμων κάτω ή πάνω σε αυτές, απαιτείται και δήλωση αντοχής της κατασκευής από διπλωματούχο μηχανικό».
Μάλιστα αναφερόμενος στην νέα εξέδρα του Δήμου Ξάνθης ο Ιπποκράτης Καμαρίδης τόνισε με έμφαση οτι. «Σχέδια, στατική επάρκεια και όλα αυτά, πρέπει να ελέγχονται από την τεχνική υπηρεσία του δήμου» αναφερόμενος στις υπηρεσίες της Τεχνικής Υπηρεσίας και στα περί προδιαγραφών, καταψηφίζοντας τελικά θέμα και σημειώνοντας: «δεν ψηφίζω τα χρήματα αυτά για την εξέδρα, από την στιγμή που δεν με ικανοποίησε όσον αφορά το… στήσιμό της».
Σήμερα ημέρα Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019, ενημερώθηκα από πολίτες ότι στο Κλειστό «Φ. Αμοιρίδης» οτι στήνεται εξέδρα για την συναυλία του Σταμάτη Σπανουδάκη!
Ενθυμούμενοι λοιπόν τις τότε καταγγελίες του γιατρού που πάντα  μας ενέπνεε για την τόλμη του, είπαμε στον... εαυτό μας, «κάντο…όπως ο έντιμος και καθαρός Ιπποκράτης Καμαρίδης που καταψήφισε το θέμα της τότε εξέδρας κυρίως για το...στήσιμό της, «διότι δεν είχε την άδεια της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ξάνθης» κλπ
Πήρα λοιπόν τηλέφωνο στο 100 ΕΠΩΝΥΜΑ και αναφέρθηκα στις καταγγελίες που είχα από πολίτες ζητώντας από την Αστυνομία Ξάνθης να τις ερευνήσει και να μας πει, «αν η εξέδρα που στήνεται αυτήν την ώρα στο Κλειστό Φ' Αμοιρίδης με ευθύνη μάλιστα του αντ' αυτού αντιδήμαρχου Ξάνθης Μανώλη Φανουράκης, διαθέτει «Σχέδια, στατική επάρκεια και όλα αυτά, πρέπει να ελέγχονται από την τεχνική υπηρεσία του δήμου Ξάνθης» σύμφωνα με τις τότε καταγγελίες του Ιπποκράτη Καμαρίδη.
Και περιμένω τις απαντήσεις του αρμόδιου αντιδήμαρχου Δόμησης Γιάννη Ζερενίδη, της διευθύντριας κυρίας Κατερίνας Μανά και φυσικά και του Δήμαρχου Ξάνθης Εμμανουήλ Τσέπελη. 
-Κι όσο για το αν η αστυνομία μετά την επώνυμη καταγγελία μου στο 100 πήγε να ελέγξει πράγματι αν έχει άδεια στησίματος η εν λόγω εξέδρα, είναι κάτι στο οποίο θα πρέπει να μας απαντήσει ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης κ.Σταμπουλής. Περιμένουμε λοιπόν με αγωνία..






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου