Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΤΣΕΠΕΛΗΣ ΕΣΑΕΙ "ΑΣΥΛΙΑ"!

 11 Οκτωβρίου 
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΦΕΤΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ!
Δεν ξέρω με ποιο σκεπτικό η Αντιεισαγγελέας κ.Καραντόλα έβαλε στο αρχείο την υπόθεση Τσέπελη στο υπόγειο πάρκινγκ για το θέμα της ΨΕΥΔΟΥΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ - ΔΗΛΩΣΗΣ  που έστειλε στο Γραφείο Συγκοινωνιών Ν. Ξάνθης,.
Με τα στοιχεία και ντοκουμέντα ωστόσο που έχω στα χέρια μου.
Παρανομία 1. Τον Νοέμβριο του 2014 ως Αντιδήμαρχος Τεχνικών  Υπηρεσιών κλείνει την 4η έξοδο κινδύνου του υπόγειου πάρκινγκ προς τη δημοτική αγορά και την οδό Ρέματος.
Παρανομία 2. Ξηλώνει παράλληλα και αφαιρεί τα μπουζόνιοα στην επάνω οροφή χωρίς καμιά τεχνική μελέτη, χωρίς να λογαριάσει αν με τον τρόπο αυτό μειώνεται επικίνδυνα η στατικότητα του κτηρίου.
Παρανομία 3. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, τον Νοέμβριο του 2015 βεβαιώνει ΨΕΥΔΩΣ το Τμήμα Συγκοινωνιών της Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, ότι όλα βαίνουν καλώς στο κτίριο και δεν έχει επέλθει… καμιά αλλαγή βάζοντας μάλιστα φαρδιά πλατιά την υπογραφή του με ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ.
Κι όλα αυτά αποβαίνουν φυσικά σε βάρος του Δήμου Ξάνθης, αφού δεν μπορεί να επαναλειτουργήσει με τίποτα το υπόγειο πάρκινγκ με αποτέλεσμα ήδη να έχει υποστεί μεγάλη ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ζημία!!!
Οπότε το ένα και μοναδικό ερώτημά μου.
Μα είναι δυνατόν κύριοι Εισαγγελείς; Να έχει εσαεί ασυλία ο Τσέπελης για όλες αυτές τις καραμπινάτες παρανομίες του; Οι οποίοι ήδη έχουν μεγάλη οικονομική ζημιά και για τον Δήμο Ξάνθης και ως συνήθως και συνέβη και με το ΦΥΣΙΣ, τις ζημιές θα πληρώσει ο Ξανθιώτικος λαός; 
(σ.σ. Κι όποιος αμφιβάλει ότι ο Τσέπελης έκλεισε  την 4η έξοδο κινδύνου ενώ ένα χρόνο δήλωνε ότι…δεν έχει αλλάξει τίποτα στο κτίριο! Ε, εδώ είμαστε…Ας μας καλέσει ο Εισαγγελέας Εφετών να καταθέσουμε τα ακράδαντα στοιχεία μας...).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου