Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

Το χωρίς…πινακίδες καλαθοφόρο όχημα του νεόκοπου εργολάβου του Δήμου Τσέπελη, ο Φανουράκης, η Τροχαία και ο Εισαγγελέας

 08 Οκτωβρίου  
Μια φωτογραφία… χίλιες λέξεις! Υπό την επίβλεψη του αντ’ αυτού αντιδήμαρχου Ξάνθης Μανώλη Φανουράκη «δούλευε» παράνομα στον πεζόδρομο της Τρικούπη το άνευ πινακίδων καλαθοφόρο μηχάνημα του νεόκοπου… εργολάβου του Δήμαρχου Τσέπελη!
………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ1
«Και έχουμε μείνει μόνοι μας, μέσα στη βροχή κάνοντας μια ώρα ακινησία, και το κόκκινο χρώμα από το φαριό να τρέχει στα μάτια μας, τα τσαρούχια μας να κολυμπάνε μέσα στο νερό, τα λευκά μας να έχουν γίνει 2 φορές πιο βαριά ,αλλά εμείς να μην νιώθουμε τίποτα, να περιμένουμε πως και πως να παρελάσουμε, να περιμένουμε, περιμένουμε να σπάσουμε τα πόδια μας για τους ΕΛΛΗΝΕΣ που ήταν εκεί για τους ΕΛΛΗΝΕΣ που πετούσαν τις ομπρέλες τους για να μας χειροκροτήσουν».
(Από την θεϊκή ανάρτηση του Εύζωνα Vasili Sdrali στο fb)
-Για την Ελλάδα και τους Έλληνες ωρέ…!
………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ2
«Ζήτησα στην Αθήνα σήμερα, να δω και να συγχαρώ ΤΟΝ ΕΥΖΩΝΑ, τον Βασίλη Σδράλη το 19χρονο αυτό παλληκάρι από την Τρίπολη που με την ανάρτησή του, για τα 100 χρόνια των Ελευθερίων της Ξάνθης, μάς έκανε όλους ακόμα ποιο περήφανους και ευλογημένους που είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ».
(Από την ανάρτηση του πρώην Δήμαρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου στο λογαριασμό του στο fb)
-Kαλά τα λες Μπάμπη, αλλά πολύ… καθυστερημένα! Και μετά τις εκλογές όλα…

Σεμνά &Ταπεινά
*Με ειρωνείες, χλευασμούς και ύβρεις ο αντ’ αυτού Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης αντί για την… ταμπακιέρα, «απολογήθηκε» στο «Μ»  για την παρουσία και «επίβλεψή του την ώρα της μεταφοράς επίπλων από τα γραφεία τοπικού εντύπου (που καθυβρίζει όποιον τολμάει να του ..«αντιμιλά»…)το μεσημέρι της Κυριακής στον πεζόδρομο της οδού Τρικούπη.
-Κι όλα αυτά…
-Με αυτοκινούμενο όχημα που ανήκει στον… νεόκοπο εργολάβο του Δήμου Ξάνθης στα έργα της πλατείας! (σ.σ. Τι σύμπτωση κι αυτή…). Κυριακή μεσημέρι....Όπως ο "μεγάλος" Αρχηγός του! Κι αυτός Κυριακή μεσημέρι μπάζωνε τα ρέματα της Χρύσας για να πηγαίνει πιο άνετα στα παράμονα χοιροστάσια που κατέχει οικογενειακά σε ΔΑΣΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ!!! (Αλήθεια τι γίνεται με αυτήν την υπόθεση;)
……
*Τι αποκάλυψε χθες ο Πάνος Παπαδόπουλος:
1. Το αυτοκινούμενο καλαθοφόρο όχημα που χρησιμοποιείται και για εργασίες του Δήμου Ξάνθης, κυκλοφορεί χωρίς… πινακίδες! Με την πλήρη ανοχή και κάλυψε τόσο της Τροχαίας Ξάνθης, όσο και της Τεχνικής υπηρεσίας της Περιφέρειας αλλά και του Δήμου Ξάνθης.
2. Ο οδηγός του θα πρέπει να έχει δίπλωμα χειριστή. Διαθέτει;
3. Το συγκεκριμένο μηχάνημα μπορεί να μεταφέρεται μόνο με… τρέίλερ ή φορτηγά εκεί που θα λειτουργεί, ενώ μπορεί να εργαστεί μόνο σε εργοταξιακό χώρο, που είναι αποκλεισμένος από τον οποιοδήποτε δεν έχει εκεί εργασία.
4. Δεν υπήρχε κανένα μέτρο ασφαλείας την ώρα της…μεταφοράς τόσο για το προσωπικό όσο και για τους παρευρισκόμενους εκεί. (Κράνη, γιλέκα κλπ)
5. Το συγκεκριμένο μηχάνημα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κυκλοφορεί στους δρόμους και να χρησιμοποιείται ως… γερανός. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ! Πως γίνεται αυτό;
6. Στο καλάθι πλην του εργαζόμενου (ελαιοχρωματιστή), απαγορεύεται να τοποθετηθεί οποιοδήποτε… ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ! Το συγκεκριμένο μηχάνημα δεν μπορεί να κάνει καμία μεταφορά! Τελεία και παύλα! Κι όλα αυτά τα γνώριζε ο παρών αντ’ ατού αντιδήμαρχος αναθέσεων Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης, αλλά ο άνθρωπος θεωρεί ότι διαθέτει… ασυλία παντού, επειδή είναι το Νο 1 του Δήμου Ξάνθης.
……
*Γενικό συμπέρασμα. Ούτε ο Τσέπελης, ούτε η Τροχαία, ούτε ο Εισαγγελέας μπορεί να σας «σώσει» φίλτατε Φανουράκη!
-Διότι με την ΠΑΡΟΥΣΙΑ και ΕΠΙΒΛΕΨΗ σου εργάζονταν το συγκεκριμένο καλαθοφόρο όχημα του εργολάβου που χρησιμοποιεί ο Δήμος Ξάνθης εδώ και 2-3 εβδομάδας σε παντός είδους εργασίες στη πόλη! Κι νοών ο νοείτω…!
……
*Και φυσικά αν με καλέσει ο Εισαγγελέας Εφετών, έχω και ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ σε αυτά που λέω και γράφω! Και ήδη έχω δημοσιεύσει κάποια από αυτά και στο maxitisthrakisblogspot.gr
……
*Κατά τα λοιπά, χάρηκα που ο Γιάννης Ζερενίδης δεν ήταν μαζί σου και δεν έγινε… Φανουράκης. Κι όπως είδες, δεν είχα κανένα πρόβλημα  τάχιστα να το γράψω, δημοσιεύοντας μάλιστα και αυτούσια όλη την ανάρτησή σου!
……
*Κι όσο για τις ...«εμμονές»;! Αν είχα τέτοιες ή αν ήμουν εμπαθής όπως εξ’ ιδίων κρίνεις, δεν θα σε συγχωρούσε στις εκλογές του 2014 όταν έλεγες ένα σωρό αθλιότητες σε βάρος μου φτάνοντας στο σημείο να με βγάλεις μάλιστα κι ότι πάσχω… από κύρωση ήπατος!!! Κι είχες και το θράσος να με πάρεις στο τηλέφωνο, όταν εγώ έχω να πάω στο Νοσοκομείο Ξάνθης από το 1998 μετά το ΤΡΟΧΑΙΟ  μου!!!!
……
*Και φυσικά μη ξεχνάς ότι απατεώνα και τζογαδόρο άλλοι σε χαρακτήρισαν και μάλιστα…όψιμοι φίλοι και κολλητοί σου! Αυτά για σήμερα…(σ.σ. Κι ας μη βιάζονται οι Τσεπελοφύλακες υβριστές μου....η αληθινή απΕΛΕΥΘΕΡΩΗΣΗ έρχεται!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου