Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Εισαγγελέας; Απίστευτη αποκάλυψη από στενό συνεργάτη του Τσέπελη! Αστυνομικός "κλέβει» ναρκωτικά για πάρτι του!

 28 Οκτωβρίου 
*Αναπαράγοντας ένα φτηνό και αναξιόπιστο βίντεο κάποιων νεολαίων του Πούρναλικ, ο "διαμορφωτής κοινής γνώμης" Σταύρος Καρυπίδης, επιχειρεί δυστυχώς να "διαμορφώσει" κάκιστη γνώμη για τους αστυνομικούς ης Ασφάλειας Ξάνθης! Χωρίς ούτε ενα στοιχείο!!! 
Σε μια απίστευτη "αποκάλυψη" προχώρησε ο στενός συνεργάτης του Δήμαρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη και επικοινωνιακός του σύμβουλος Σταύρος Καρυπιδης.
Αποκάλυψε βίντεο σύμφωνα με το οποίο κάποιοι πουλάνε ναρκωτικά στο Πούρναλικ και ο…αστυνόμος (;) «κλέβει» για πάρτι του…ναρκωτικά από τα κατασχεμένα..! (σ.σ. Ποιος...αστυνόμος; Ο ίδιος ξέρει...). Όλα αυτά νομιμοποιώντας βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο κάποιοι νεαροί του Πούρναλικ υπονοώντας οτι "αστυνόμοι" ...παίρνουν τα ναρκωτικά για πάρτι τους. Στην ουσία δηλαδή ο συγκεκριμένος "δημοσιογράφος" θεωρεί δεδομένο οτι συμβαίνει στην Ασφάλεια Ξάνθης, "νομιμοποιώντας" ΧΩΡΙΣ κανένα στοιχεία την απίστευτη συκοφαντία!!!
Αυτούσιο το δημοσίευμα του Σταύρου Καρυπίδη:
Αυτό είναι το βίντεο που έφτιαξε μια παρέα παιδιών από το Πούρναλικ (Ρέμβη) της Ξάνθης. Είναι μια καλή προσπάθεια να αναδείξουν και κάποια από τα προβλήματα της περιοχής και να καλλιεργήσουν και το ταλέντο τους. Στην ουσία του έργου, είναι δύο ομάδες οι «καλοί» και οι «κακοί» που ζουν στο Πούρναλικ. Οι καλοί βλέπουν τα πολλά προβλήματα και θέλουν να βοηθήσουν τους κατοίκους. Σκέφτονται να πουλήσουν ναρκωτικά για να βγάλουν εύκολο κέρδος, έτσι μπαίνουν στα χωράφια των κακών… Στο τέλος του 1ου επεισοδίου ο αρχηγός των «καλών» συλλαμβάνεται από την τοπική αστυνομία, και γίνεται και μια ανατροπή… ο αστυνόμος παίρνει για πάρτι του λίγα από τα ναρκωτικά… !
Ο Καρυπίδης μάλιστα απειλεί και με...συνέχεια του πρώτου επεισοδίου. 
(σ.σ. Περιμένουμε όλοι με αγωνία...Εισαγγελέας; ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου