Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ: Για να δούμε, τι… αντιμισθίες θα αποφασίσουν για τους… εαυτούς τους στο Δ.Σ. Πρόεδρος και αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΞ!

 25 Οκτωβρίου    
Προς την ηγεσία της αστυνομίας και κυρίως της ΤΡΟΧΑΙΑΣ Ξάνθης. Αυτό το πολυτελές τζιπ του Δήμου Ξάνθης που βρίσκεται μισό στο δρόμο και μισό στο πεζοδρόμιο, ποιος το πάρκαρε βραδινές ώρες απέναντι από το… σπίτι του στη Χρύσα;
……………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ1
….ο Δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης, μαζί με τον Αντιδήμαρχο του, Μανώλη Φανουράκη,. παραβρέθηκαν στα εγκαίνια του υποκαταστήματος «Συνδέσμου Επιστημόνων "Τουρκικής" Μειονότητας της Δυτικής Θράκης «ΒΤΑΥΤΟ» στην Ξάνθη.
Ο εν λόγω σύνδεσμος αποτελεί σύλλογο υπαγόμενο στην «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης» όπως είναι αναγνωρισμένη από την οργάνωση ECOSOC.
(Από την ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων ο Κυριάκος Βελόπουλος)
-Καθόλου «αθώα» περιστερά τελικά ο σύλλογος…BTAYTO!
……………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ2
«Παρών στη συνεδρίαση ήταν και ο Νομικός Σύμβουλος της ΔΕΥΑΞ, ο οποίος δήλωσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως η σημερινή συνεδρίαση ΔΕΝ είναι έγκυρη….
Κατόπιν τούτου,…δήλωσα με πως με τη συμμετοχή μου δεν θα συναινέσω σε μία «μη έγκυρη συνεδρίαση» και αποχώρησα!
(Από την ανακοίνωση του δημοτικού συμβούλου της παράταξης ΞΑΝΘΗ για όλους Φάνη Παπαδάκη)
-Και πως ψήφισαν τα παρόντα…6 μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ; Σε μια…μη έγκυρη συνεδρίαση;

ΣΕΜΝΑ & ΤΑΠΕΙΝΑ
*Αν αληθεύουν αυτά που έρχονται στ’ αυτιά μου σχετικά με την αντιμισθία που θέλει να προτείνει για τον νέο αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Χρήστο Μούρκα ο Πρόεδρος Ιπποκράτης Καμαρίδης, τότε ειλικρινά… ζούσα σε άλλο κόσμο όλα αυτά τα χρόνια!
Επειδή όμως πολλά ακούγονται και μάλιστα όχι μόνο από την αντιπολίτευση αλλά και από στελέχη και της παράταξης Τσέπελη… θα περιμένω να δω έτσι απλά, το νούμερο!
Σήμερα άλλωστε στις 2 η ώρα θα συζητηθεί το σχετικό θέμα!
……
*Δηλαδή τι χρηματικό ποσόν θα εισπράττει κάθε μήνα ο νέος αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΞ κύριος Μούρκας, τον οποίο Ιπποκράτης Καμαρίδης και Δημούδη (σ.σ. Τον κατήγγειλε και η τότε παράταξη Ξυνιδη-Φανουράκη) θα έστελναν στον Εισαγγελέα επί Δημαρχόπουλου για… πλαστογραφία!!!
Σε αναμονή λοιπόν… και μεγάλη αγωνία! Σήμερα τα σπουδαία..!
…….
*Απορίες βέβαια προκαλεί πως ενώ ο Νομικός σύμβουλος της ΔΕΥΑΞ κ.Στέργιος Γιαλάογλου με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ενημέρωσε την περασμένη Τετάρτη τα 9 μέλη που ήταν παρόντα κατεπείγουσα συνεδρίαση ότι «η συγκεκριμένη συνεδρίαση ΔΕΝ ήταν… έγκυρη!», κατά περίεργο τρόπο αποχώρησαν ναι μεν τα τρία μέλη, αλλά κανονικά παρέστησαν και ψήφισαν και τα τρία θέματα τα παρόντα υπόλοιπα 6 μέλη!
Επαναλαμβάνω…Εν πλήρη γνώσει ότι η συνεδρίαση ήταν…ΜΗ ΕΓΚΥΡΗ και τους επέστησε την προσοχή ο Νομικός της εταιρείας Στέργιος Γιαλάογλου!!!
……
*Υποκλίνομαι ειλικρινά και στους…6 παρόντες της παράταξης Τσέπελη!!! Δεν φοβούνται ακόμη κι αν βρίσκονται σε γνώση ότι αυτό που κάνουν ενδεχομένως να κριθεί…παράνομο! Και να πάνε για παράβαση καθήκοντος! Που ψήφισαν σε μια ΜΗ ΕΓΚΥΡΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ;
…….
*Ποια ήταν τα 6 μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ που παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση και ψήφισαν και τα τρία θέματα γράφοντας στα παλιά τους υποδήματα τα όσα τους είπε ο Νομικός σύμβουλος της εταιρείας Στέργιος Γιαλάογλου:
1.Ιπποκράτης Καμαρίδης, 2.Χρυσούλα Δημούδη, 3.Μπεκήρ Ογλού Σουά, 4. Καρά Οσμάν Λεβέντ, 5. Ελευθεριάδης Απόστολος, 6.Μούρκας Χρήστος
Ενώ αποχώρησαν οι Παυλίδου Ελισάβετ, Παπαδάκης  Φάνης και Κανζίζογλου Μαρία!
-Θεωρώντας ΜΗ ΕΓΚΥΡΗ την συγκεκριμένη συνεδρίαση!
……
*Αφελές ερώτημα: Μήπως έπρεπε και στην περίπτωση αυτή να έφερνε ο γιατρός Ιπποκράτη Καμαρίδη τον υπερΔήμαρχο κ.Φανουράκη στη συνεδρίαση να κάνει την δική του… νομική γνωμάτευση; !
……
ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ!
Αποχώρησε από την έκτακτη συνεδρίαση της ΔΕΥΑΞ ο Φάνης Παπαδάκης γιατί ήταν...μη έγκυρη κατά τον Νομικό σύμβουλο!
Αποχώρησε από την ειδική κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Ξάνθης την Τετάρτη 23/10 –χαμπάρι δεν πήρε κανείς μας ότι θα γίνονταν συνεδρίαση!-ο δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης Φάνης Παπαδάκης και ιδού τι κατήγγειλε με έγγραφη ανακοίνωση:
«Kλήθηκαν σήμερα, Τετάρτη 23/10/2019, σε κατεπείγουσα συνεδρίαση τα μέλη του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α. Ξάνθης για να αποφασίσουν για 3 θέματα της  ημερήσιας διάταξης, ενώ η πρώτη τακτική συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 25/10/2019!
Παρών στη συνεδρίαση ήταν και ο Νομικός Σύμβουλος της ΔΕΥΑΞ, ο οποίος δήλωσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως η σημερινή συνεδρίαση ΔΕΝ είναι έγκυρη, αφού δεν έχει γίνει η αποδοχή της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου σχετική με τον ορισμό Προέδρου, Μελών και των αναπληρωτών τους και η συγκρότηση σε σώμα, όπως προβλέπεται.
Κατόπιν τούτου και επειδή η συμμετοχή των μελών στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ, όπως και σε όλα τα συλλογικά όργανα της Δημόσιας Διοίκησης, πρωτίστως εξυπηρετεί την τήρηση της εγκυρότητας και νομιμότητας , δήλωσα με πως με τη συμμετοχή μου δεν θα συναινέσω σε μία «μη έγκυρη συνεδρίαση» και αποχώρησα.
Ξάνθη 23 Οκτωβρίου 2019
Φάνης Παπαδάκης
Δημοτικός Σύμβουλος Ξάνθης
Μέλος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α. Ξάνθης»

Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Ξάνθης
Συνεδριάζει το μεσημέρι (14.00) της Τετάρτης 30 Οκτωβρίου η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Ξάνθης με τα ακόλουθα δύο θέματα στην ημερήσια διάταξη:
Έκφραση γνώμης για "Δημιουργία θέσης φορτοεκφόρτωσης επί της οδού Ανατολικής Θράκης 45" (εισηγητής: Γεώργιος Τσέπελης)

Έκφραση γνώμης για "Μεταφορά της θέσης στάθμευσης ΑμεΑ επί της οδού Αγίου Ελευθερίου 17 στην οδό Περικλέους 6" (εισηγητής: Γεώργιος Τσέπελης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου