Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Ξεχωριστή προπόνηση ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ Ξάνθης με βράβευση…Fabio Stargeon απο τον Πρόεδρο του Τμήματος μπάσκετ Πέτρο Τσίλογλου!

 24 Οκτωβρίου  

Η ομαδα καλαθοσφαίρισης βραβευσε τον ποδοσφαιριστη Φαμπιο Σταρτζεον γιατι αναδειχθηκε ο καλυτερος παικτης του ΑΟΞ στον αγωνα κοντρα στον Αρη
Ξεχωριστή ήταν η προπόνηση της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου για την οικογένεια του Λεύκιππου. Είχαμε την χαρά να υποδεχτούμε τον Fabio Stargeon και τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ ΑΟ προκειμένου να βραβεύσουμε τον παίκτη του ΑΟΞ ο οποίος αναδείχτηκε MVP του αγώνα της Κυριακής εναντίον του ΑΡΗ.
Την βράβευση πραγματοποίησε ο κ. Πέτρος Τσίλογλου, πρόεδρος του Τμήματος Καλαθοσφαίρισης, ενώ παρόντες εκ μέρους της Διοίκησης ήταν οι κ.κ. Αποστολίδης και Εξηνταβελόνης. Από πλευράς ΠΑΕ ΞΑΝΘΗΣ παρόντες ήταν ο team manager κ. Κώστας Τσαλίκης, ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου κ. Κυρλίδης ενώ για μια ακόμη φορά πολύτιμη ήταν η βοήθεια  της Maria Gonzales.
Ο Fabio, αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, τόνισε ότι είναι πολύ χαρούμενος που αναδεικνύεται για δεύτερη φορά φέτος MVP στους εντός έδρας του ΑΟΞ. Υπογράμμισε ότι παρά το άτυχο αποτέλεσμα με τον ΑΡΗ αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν το παν προκειμένου να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στο Ηράκλειο ώστε η ομάδα να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Κλείνοντας είπε ότι είναι πολύ χαρούμενος που ο Λεύκιππος είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Γ΄ Εθνικής μπάσκετ, δήλωσε σίγουρος ότι η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της ενώ υποσχέθηκε ότι με την πρώτη ευκαιρία αυτός και οι συμπαίκτες του θα βρεθούν στις κερκίδες του «Φίλιππος Αμοιρίδης» προκειμένου να πανηγυρίσουν όλοι μαζί μια νίκη του Λεύκιππου.
Στο ίδιο μήκος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του κ. Τσίλογλου ο οποίος δήλωσε ευτυχισμένος για την σημερινή βράβευση, παρακολουθεί ανελλιπώς τους αγώνες του ΑΟΞ και κάτι ανάλογο θα πραγματοποιήσει μαζί με τους παίκτες της ομάδας όταν τα πραγράμματα των δύο ομάδων το επιτρέψουν.
Ο Fabio Stargeon δεν παρέλειψε να μιλήσει με τους προπονητές κ.κ. Βαχαρίδη και Μαγιάνη ενώ έδειξε τις ικανότητες του στο μπάσκετ με την βοήθεια του Χάρη Βοϊβατόπουλου.
Ήταν μια ξεχωριστή προπόνηση με άρωμα… Superleague.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Διοίκηση του Λεύκιππου είχε προσκαλέσει τους παίκτες και τους ανθρώπους της Διοίκησης της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ ΑΟ να παρακολουθήσουν τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ομάδας με τον Μαντουλίδη, όμως η σχεδόν ταυτόχρονη ώρα έναρξης των παιχνιδιών των δύο ομάδων δεν επέτρεψε κάτι τέτοιο. Έτσι η ΠΑΕ τίμησε αυτήν την πρόσκληση με την σημερινή βράβευση του Fabio από τον πρόεδρο του Τμήματος Καλαθοσφαίρισης του Λεύκιππου κ. Τσίλογλου.
Η ομαδα καλαθοσφαιρθσης βραβευσε τον ποδοσφαιριστη Φαμπιο Σταρτζεον γιατι αναδειχθηκε ο καλυτερος παικτης του ΑΟΞ στον αγωνα κοντρα στον Αρη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου