Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Κ. ΖΑΓΝΑΦΕΡΗΣ Για 5 ψήφους, αγόμαστε από «εθνικά» κατακάθια! Κ. Μαλάκης: Κάποιοι πρέπει να κάνουν...σουνέτ! Αναστελλω την κομματική μου ιδιότητα λόγω Κυριάκου!

 22 Οκτωβρίου    
*Δήλωση ΦΩΤΙΑ του πρώην Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης για Δήμαρχο ISKECE και Φανουράκη στην εκδήλωση των «ΤΟΥΡΚΟφρόνων» παρουσία του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης Αχμέτ Μετέ
*ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΛΑΚΗΣ: Αναστέλλω την κομματική μου ιδιότητα, όσο Πρόεδρος του κόμματος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Κάποιοι πρέπει να κάνουνε… σουνέτ; Αλήθεια, που είναι ο βουλευτής της Ν.Δ. Σπύρος Τσιλιγγίρης; Υπάρχει ή δεν υπάρχει;
*Η σιωπή κύριε Κυριάκο Μητσοτάκη, κύριε Υπουργέ των Εξωτερικών κ.Δένδια, κύριοι της ΕΥΠ και του ΥΠΕΞ, κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατία.... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΡΥΣΟΣ!
Με μια κορυφαία ανάρτηση που ευθέως δεν στρέφεται μόνο κατά του Δήμαρχου Τσέπελη αλλά και όλων όσων ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ με την συγκεκριμένη λογική, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης τολμάει και γράφει την μεγαλύτερη ίσως ΑΛΗΘΕΙΑ των ημερών μας για τους ιστορικά... ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΥΣ, βάζοντας στο “παιχνίδι” και τον Μητροπολίτη Ξάνθης,
"Κι όμως... για 5 ψήφους, αγόμαστε από "εθνικά" κατακάθια". Κ. ΖΑΓΝΑΦΕΡΗΣ.

Η ΣΙΩΠΉ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΡΥΣΟΣ
Απάντηση του π. Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφερη για τα όσα συμβαίνουν στην Ξάνθη μετά την παρουσία του νέου Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσεπελη στα εγκαίνια του συλλόγου των αυτοαποκαλούμενων "Τούρκων επιστημόνων Δυτικής Θράκης"... που έχει αντικειμενικό σκοπό την κατάργηση της Συνθήκης της Λοζάνης!!!
"Δυστυχώς οι περισσότεροι «εντιμότατοι άρχοντες» που λέει κι ο Σεβασμιότατος είναι ιστορικά αναλφάβητοι. Δεν γνωρίζουν και προ πάντων δεν αντιλαμβάνονται στοιχειωδώς τις σταθερές της Ελληνικής Ιστορίας για τις οποίες δεν κάνουμε εκπτώσεις...ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο!!! Κι όμως για πέντε ψήφους αγόμαστε από εθνικά κατακάθια».

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΛΑΚΗΣ: ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ… ΣΟΥΝΕΤ! 
ΒΟΥΛΕΥΤΗ Η ΞΑΝΘΗ ΕΧΕΙ; ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗΣ; ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;
Με τη θέση του Κώστα Ζαγναφέρη ωστόσο ευθυγραμμίστηκε πλήρως μιλώντας χθες στην εκπομπή Ανοιχτή γραμμή του NEXT tv και ο πολιτευτής της Ν.Δ. και Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης Κώστας Μαλάκης τονίζοντας με έμφαση τα παρακάτω:
«Όπως έχω δηλώσει δημόσια μετά τις εκλογές, αναστέλλω την κομματική μου ιδιότητα, όσο Πρόεδρος του κόμματος είναι ο Κυριάκος Μηυτσοτάκης.
Η θέση του κυρίου Ζαγναφέρη είναι εθνική και ξεκάθαρη. Κάποιοι και το λέω με χιούμορ, δυστυχώς πρέπει να κάνουνε…σουνέτ! 
Αλήθεια, που είναι ο βουλευτής της Ν.Δ. Σπύρος Τσιλιγγίρης; Υπάρχει ή δεν υπάρχει; Διότι πολύ φοβάμαι ότι ο Νικολάκης και τον λέω Νικολάκη αναφερόμενος στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κύριο Παναγιωτόπουλο είναι μόνο προφορικές υποσχέσεις και δεν θα μπορέσει να κάνει τίποτα, βλέπετε τι συμβαίνει με τους Πρόσφυγες και στο Νομό Καβάλας  κι ότι το πρώην στρατόπεδο της Σταυρούπολης θα εξελιχθεί σε hot spot. Είδατε κανέναν να μιλάει και να λέει κάτι; Από τον Δήμο Ξάνθης; Που βρίσκεται αυτός ο βουλευτής Ξάνθης κύριος Σπύρος Τσιλιγγίρης; Γνωρίζει κανείς; Τον έχουμε χάσει από παντού!Υπάρχει η δεν υπάρχει; Κι όσο για τον κύριο Αντώνη Πασχάλη; Μπορεί να ειναι ο άνθρωπος κάποια χρόνια εδώ, αλλα  γαμπρός απο το Βόλο είναι...Το μόνο που κοίταξε μετά τις εκλογές ήταν κάπου να βολευτεί κι αυτός....Κάνουμε οτι εκανε κι ο ΣΎΡΙΖΑ...Δυστυχώς! Και τα πράγκατα αντί να καλυτερέψουν, χειρότερα έγιναν για την Ξάνθη....Αυτά που ζούμε, δεν τα έχουμε ξαναζήσει ποτέ...Μπορείτε να μου πείτε ποιός είναι ο βουλευτής του τόπου και που βρίσκεται;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου