Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

ΒΟΛΙΔΕΣ Τι έχουν πάθει οι Τσεπελικοί με το....Τουρκικό Προξενείο;

 19 Δεκεμβρίου  
ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ ΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο… ΤΣΕΠΕΛΗΣ; ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ… ΛΕΒΕΝΤ, ΣΟΥΑ, ΜΠΑΝΤΑΚ ΚΑΙ...ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΑΜΑΡΙΔΗ;!
Το σαιξπηρικό ερώτημα ήταν «Να ζει κανείς, ή να μη ζει;»; Και το Τσεπελικό ερώτημα μετά την αρχηγική εμφάνιση του Φανουράκη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο –οι κακές γλώσσες λένε ότι δεν «τόλμησε» να  πάει ο Δήμαρχος Τσέπελης μετά το «ξεδόντιασμα» που του έκανε ο Μανώλης Κωτάκης για τις σχέσεις του με το Τουρκικό Προξενείο…
-Τι θα έκανε ο Τσέπελης χωρίς τον… Φανουράκη; Κι με έναν Ιπποκράτη Καμαρίδη που του «ανοίγει» συνεχώς «μέτωπα»;
(σ.σ. Μέχρι «μέτωπο» με τον Στέργιο Γιαλάογλου του άνοιξε που ν δεν ήταν αυτός ο Νομικός της ΔΕΥΑΞ, ο δεύτερος μετά τον Θεολόγο για τη φυλακή, θα ήταν ο Τσέπελης…Ο κύριος παρών κάθε 1 και 15 στην Ασφάλεια Ξάνθης…!!! Πικρή η αλήθεια, αλλά να λέγεται…).

ΚΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ…! ΣΥΝΥΠΑΡΞΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ… 
ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΩΝ Η ...ΘΡΑΚΗ, ΕΝΝΟΕΙ Ο ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ;
Και κάτι άλλο. Στο μήνυμά του στο fb ο Μανώλης Φανουράκης μεταξύ άλλων, ανέφερε και τα παρακάτω για την εκδήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.
«Η Θράκη  εκπέμπει κατά πρώτο λόγο, τις αρχές, της Ειρήνης, της ειρηνικής συνύπαρξης, και της καλής γειτονίας. Οι Θράκες το έχουν αποδείξει μέσα στο χρόνο.  Αντιλαμβάνονται τι θα πει Ειρήνη, τι θα πει φιλία, τι θα πει συνύπαρξη μεταξύ των λαών…»
-Δηλαδή τι επακριβώς θέλεις να πεις Μανώλη Φανουράκη με τη φράση περί… συνύπαρξης δυο λαών; Εννοείς δηλαδή… Ελλήνων και… Τούρκων; Για κάντο πιο λιανά!
(σ.σ. Αλήθεια κύριε Δένδια την Εθνική πολιτική της πατρίδας μας ποιος την κάνει τελικά; Το ΥΠΕΞ; Το Γραφείο Πολιτικών υποθέσεων; Ή οι… αντιδήμαρχοι του Τσέπελη;

ΧΩΡΟΣ… ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΕΓΙΝΕ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ 
ΚΑΙ Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ;
Δεν υπάρχει μέρα που να μην καταλαμβάνεται η κεντρική πλατεία της πόλης (κάτω από το ψηλό μας το ρολό) από δυο και τρία αυτοκίνητα…
Τα οποία δεν παρκάρουν για λίγα λεφτά, αλλά για πολλές ώρες και δεν παρεμβαίνει ούτε η Τροχαία Ξάνθης, ούτε και ο Δήμος Τσέπελη και Ζερενίδη…!
Ερώτημα λοιπόν σε κάθε αρμόδιο.
-Μήπως έγινε… χώρος πάρκινγκ ο πεζόδρομος της Κεντρικής πλατείας της Ξάνθης κάτω από το ψηλό μας το ρολόι;
Κύριε Τσέπελη, κύριε  Αντιδήμαρχε Δόμησης  Γιάννη Ζερενίδη μια ξεκάθαρη απάντηση… Γιατί παράγινε η κατάσταση και το μπάχαλο σε όλη τη πόλη.
Χωρίς  να  ελέγχει κανείς και να κάνει ο… καθείς ότι θέλει καταλαμβάνοντας τους κοινόχρηστους χώρους, τα πεζοδρόμια κλπ!
(σ.σ. Αφήνω βέβαια στην άκρη το μπάχαλο με την παράνομη ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε όλη την πόλη με την πλήρη ΚΑΛΥΨΗ του Δήμου Ξάνθης. Υπηρεσιών και αρμόδιων Αντιδημάρχων…)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου