Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

20 ευρώ το ΣΗΜΕΡΙΝΙΝΟ Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν της Ξανθίππης! (25410-23627)

 24 Δεκεμβρίου  
*Υπέροχο το Χριστουγεννιάτικο μενού της ανανεωμένης Ξανθίππης και μπορείτε να κλείσετε για ένα πραγματικά υπέροχο Ρεβεγιόν τραπέζι στο 2541023627. Το μενού κοστίζει 20 ευρώ και ένα μπουκάλι κρασί για δυο άτομα.

……
*Χαμός για τον Χρήστο Δάντη και τρομερή κοσμοσυρροή στο Baiser!!! Μέχρι και έξω… Ο δημοφιλής τραγουδιστής ξεκίνησε την πρώτη εμφάνισή του στις 11 το βράδυ παλιές και νέες του επιτυχίες και τελείωσε το πρώτο μέρος με το υπέροχο παλτό στο οποίο ήταν συγκλονιστικό!!!
Αμέσως μετά έκανε ένα μικρό διάλλειμα και συνέχισε μέχρι τα ξημερώματα..
……
*Από τους επώνυμους που είδα στην συναυλία του, ήταν ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Γιάννης Δρεμσίζης, ο εκδότης του «Μ» Πάνος Παπαδόπουλος, προσωπικός φίλος του Χρήστου Δάντη εδώ και τουλάχιστον μια 17ετία, ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης Δημήτρης Πετρόπουλος, ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Καρυπίδης η παρουσιάστρια Μαρία Παπαδοπούλου με την παρέα της, ο δάσκαλος χορού του Συλλόγου Μικρασιατών Ν. Ξάνθης και ηθοποιός της Θρακικής Σκηνής Δημήτρης Χατζηευστρατίου,
……
*Στην Καστοριά βρίσκεται από την περασμένη εβδομάδα ο δημοφιλής ηθοποιός και σεφ Χαράλαμπος Κυρκούσης προκειμένου να παραβρεθεί στην ορκωμοσία της αδελφούς του Κωνσταντίνας.
Μάλιστα έβγαλε και σχετική φωτογραφία…
Καλή σταδιοδρομία αδελφούλα με πολλές επιτυχίες στη ζωής σου!!! Σχολίασε ο Μπάμπης με πολύ χαρά…
……
*Σημειώνω ότι τη Κυριακή το βράδυ και το ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ είχε τρομερό live με τον Ηλία Καμπακάκη όπου έγινε επίσης τρομερός…χαμός! Κοσμοπλημμύρα άνευ προηγουμένου με τον Δημήτρη Γεωργιάδη να προσπαθεί να βρει…έστω ένα σκαμπό για τους κολλητούς και να μην μπορεί.
……
*Μη ξεχάσετε ότι το Elisso Hotel και φέτος διοργανώνει μόνο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ με ένα υπέροχο μενού των 25 ευρώ που περιλαμβάνει τα πάντα και ένα κρασί στα 4 άτομα.
Μάλιστα θα υπάρχει και ζωντανή μουσική με τους Nto Diesi.
Ρεζερβέ 2510/84.400 και προλάβετε γιατί όπως μου είπε ο Άκης γίνεται…πανικός από τραπέζια!
……
*Παραμονή Χριστουγέννων για το ρεβεγιόν, Παρασκευή και Σάββατο, θα εμφανιστεί αυτήν την εβδομάδα στη Ξανθίππη η δημοφιλής τραγουδίστρια Μάνια Ασλάνογλου με το συγκρότημά της.
Ήδη το περασμένο Σάββατο δημιούργησε έναν…πανικό στην ανακαινισμένη ΞΑΝΘΙΠΠΗ με την κοσμοσυρροή να είναι άνευ προηγουμένου!!! Κλείστε τραπέζι πάραυτα και για  το ρεβεγιόν αλλά και για τις εμφανίσεις της Μάνιας στο 25410/23627.

Ο Ιούδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου