Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

See Through Η "καθαριότητα" με αντιδήμαρχο τον Σιαμπάν! Οι καλύτερες ειδήσεις με άλλο στυλ...

 06 Νοεμβρίου 
Δείτε πως «κατάντησε» η… καθαριότητα στη πόλη μας με αντιδήμαρχο τον κύριο Σιαμπάν Μπαντάκ. Τα σκουπίδια μέσα και έξω από τον κάδο χθες στις 16.00 στην οδό Θερμοπυλών!
………………………………….
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Δηλαδή αν κατάλαβα καλά ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης όπου βρεθεί κι όπου σταθεί υβρίζει και καταφέρεται κατά του Στάθη Παπαδόπουλου, για ποιο… λόγο;
Επειδή όταν τον χρειάστηκε τον Στάθη στις δημοτικές εκλογές του 2014 αυτός όχι μόνο ήταν στο πλευρό του αλλά και κατέβηκε υποψήφιος δημοτικός του σύμβουλος με την παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ;
Γι’ αυτό τον βρίζει τον Στάθη; Και ως συνήθως χάνοντας την ψυχραιμία του λέει πράγματα που τον ίδιο μόνο προσβάλουν;
……
*Εντάξει γιατρέ… Σε υποκατέστησε κι εσένα ο Τσέπελης στη ΔΕΥΑΞ, θα εισπράττεις από δω και πέρα και την αντιμισθία των 1.710 ευρώ…!
Το «δάχτυλο» τι το θέλεις σε αυτούς που στα δύσκολά σου ήταν δίπλα σου; Και δεν σε «πούλησαν» όπως η οικογένεια Αγκόρτσα και ο Μούρκας για παράδειγμα;
……
*Και στο φινάλε Ιπποκράτη που βρίσκεται το πρόβλημα και γιατί θα πρέπει όλοι να συμφωνούν μαζί σου, όταν εσύ πρώτος… δεν συμφωνείς με τον…εαυτό σου; Καθότι άλλα μας έλεγες για τον Μπένη και τον Μούρκα κι άλλα μας λες τώρα;
……
*«Απόλαυσε» γιατρέ την αντιμισθία και  τα μεγαλεία σου κι άσε τους άλλους να λένε και καμιά κουβέντα παραπάνω…
Κι όχι να τους απειλείς κι από πάνω! Κι ο Στάθης σου φταίει τώρα; Ενώ αυτόν που χαρακτήριζες… «απατεώνα» τον Δεκέμβρη του 2018, τώρα τον… εκθειάζεις και τον θεωρείς… «αδελφό» σου; (Μη λέμε συνεχώς πάλι τα ίδια).
……
*Κι όσο για τον Μανώλη Φανουράκη, ο άνθρωπος κάνει ότι μπορεί προκειμένου να… φανεί ότι κακώς τον… απέπεμψαν Σταύρος Αμοιράς και Πάνος Σταυρακάρας, διότι απέδειξε –με τις αρμοδιότητες που του έδωσε ο  Τσέπελης -ότι μπορεί να κάνει «πολλά»… πράγματα…!
Πράγματι μπορεί να κάνει «πολλά» πράγματα αλλά κι από την… ανάποδη! Και που… ουαί κι αλίμονο αν έρθει κάποια «στραβή» όπως παλιά… τι θα γίνει και που θα «κρύβονται» Τσέπελης και Σία!
(σ.σ. Δεν μιλάνε, δεν μιλάνε…αλλά κάποια στιγμή δεν θα αντέξουνε Αμοιράς και Σταυρακάρας. Θυμηθείτε με…).
……
*Από την ΔΕΥΑ Ξάνθης πήραμε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Σας ενημερώνουμε, ότι λόγω προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης της κεντρικής δεξαμενής ταχυδιυλιστηρίων την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 από ώρα 8:30 το πρωί , θα παρατηρηθεί μείωση της πίεσης του νερού στις περιοχές Μ. Αλεξάνδρου, ανοιχτής Λαϊκής Αγοράς (παζάρι) και διακοπή υδροδότησης στα ψηλότερα σημεία της Παλαιάς Πόλης και το Σαμακώβ .
Η υδροδότηση  θα επανέρχεται σταδιακά από το  μεσημέρι και μετά .
Παρακαλούμε να μεριμνήσετε ανάλογα.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου