Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Κατεπείγουσα συνεδρίαση σήμερα της Οικονομικής Επιτροπής! ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ! Για να τον… επαναπροκηρύξουν με… νέους όρους!

 14 Νοεμβρίου  
*Ένα συνεχές… αλαλούμ της Οικονομικής  Επιτροπής! Κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για σήμερα στις 10.30!!!! (Σε λίγο θα συνεδριάζουν στις 7 το πρωί…)

*Ενώ η αντιπολίτευση απλά…παρακολουθεί και ο Καρυπίδης ξεδόντιασε Δημαρχόπουλο και Κυριάκο Παπαδόπουλο, «αντίπαλος» στο σύστημα Τσέπελη - Φανουράκη έχει απομείνει μόνο ο «Μαχητής»!

Ένα συνεχές… αλαλούμ της Οικονομικής  Επιτροπής αμέσως μετά την ανάκληση της απευθείας ανάθεσης του Φανουράκη στον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του Τσέπελη, Γιάννη Ιατράκη! Και τα ευτράπελα συνεχίζονται...
Έτσι χθες ανακοινώθηκε κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για σήμερα Πέμπτη 10 Νοεμβρίου στις 10.30 με την υπογραφή μάλιστα του Φανουρακη!!!! (Σε λίγο θα συνεδριάζουν στις 7 το πρωί…) με θέμα ακύρωση του διαγωνισμού με τίτλο: «Υπηρεσίες καθαριότητας κτιρίων &αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Ξάνθης» και επαναπροκήρυξή του, με νέους όρους!!! Τι μεσολάβησε; Θα το μάθουμε σήμερα το πρωί! Πάντως ενώ το μπάχαλο συνεχίζεται κανονικά, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι και  η αντιπολίτευση από την δική της πλευρά απλά… παρακολουθεί, αφού ο Σταύρος Καρυπίδης έντρομος μετά τις αποκαλύψεις μας για την νέα απευθείας ανάθεση που πήρε ξεδόντιασε κυριολεκτικά και τους Δημαρχόπουλο και Κυριάκο Παπαδόπουλο, οι οποίο παραμονές της Παναγίας (13-8-2019) έπαιρναν την… προσφορά του με τον πρώτο να δηλώνει ότι είχε… άγνοια και τον πρώην αντ’ αυτού αντιδήμαρχο Ξάνθης που υπέγραψε την ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ τέσσερις μέρες πριν «εγκαταλείψει» την καρέκλα του αντ’ αυτού αντιδημάρχου Ξάνθης να μην μπορεί να απαντήσει σε ουσιώδη ερωτήματα!!!
-Και με πιο απλά λόγια…Τελικά μοναδικός «αντίπαλος» στο σύστημα Τσέπελη-Φανουράκη έχει απομείνει καθώς φαίνεται μόνο ο… «Μαχητής»!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
Ιδού και η πρόσκληση για τη σημερινή κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ξάνθης:
Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στις 14 Νοεμβρίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30 σε έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στο Δημαρχιακό Κατάστημα (Πλατεία Δημοκρατίας) προκειμένου να συζητηθεί το παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης λόγω στενών χρονικών περιθωρίων επίλυσης του ζητήματος και να ληφθεί η σχετική απόφαση σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.6 του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α΄87) όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 77 του Ν.4555/18.
1.Ακύρωση του διαγωνισμού με τίτλο: «Υπηρεσίες καθαριότητας κτιρίων & αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Ξάνθης» και επαναπροκήρυξή του, με νέους όρους.
2.Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων του διαγωνισμού με τίτλο: «Υπηρεσίες καθαριότητας κτιρίων & αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Ξάνθης».
Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα καθόσον ο διαγωνισμός που πρέπει να ακυρωθεί λήγει τη Δευτέρα 18-11, η ημερομηνία προσφορών στις 10:00.
Ο Αντιπρόεδρος
Εμμανουήλ Φανουράκης
Αντιδήμαρχος Ξάνθης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου