Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Οι τηλεφωνικές απευθείας αναθέσεις του Τσέπελη και ο πανικός του "δίδυμου" του Δήμου....

 07 Νοεμβρίου  
Όχι δεν είναι μοντάζ…! Τσέπελης και Λύρατζης δίπλα δίπλα στη χθεσινή Οργανωτική των συλλόγων με τον Δήμαρχο να ΕΓΚΩΜΙΑΖΕΙ το έργο του Πασχάλη τόσο στο Καρναβάλι, όσο και στις Γιορτές Π. Πόλης αλλά και το Φεστιβάλ Μουσικών σχολείων. (Και δίπλα κάτωχρος ο Φανουράκης…)
…………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ1
Κατάντια του κοινοβουλευτισμού και της κοινωνίας.
Την ώρα που περίπου 1200 ασυνόδευτα προσφυγόπουλα διέφυγαν από τις δομές φιλοξενίας και εξακολουθούν να αγνοούνται αντιμετωπίζοντας επισφαλείς συνθήκες.
Όλοι εμείς ασχολούμαστε τις τελευταίες 48 ώρες με εξυπνακισμούς, διαδικτυακές μάγκες και ωραιάδες, σχετικά με την πίστη καποιού/ας, τι τρώει και τι πίνει και που και πότε. Κατάντια.
(Ο Ανέστης Αντωνιάδης στο Facebook)
-Ή άλλως πως καταντήσαμε λοχία…
…………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ2
Ποιόν Μουφτή ή… «Ψευτομουφτή» αναγνωρίζουμε!; Και στηρίζουμε… Τον Νόμιμο Μουφτή κ. Μπιλάλ Καρά Χαλήλ ή τον παράνομο «Ψευτομουφτή» Ξάνθης Αχμέτ Μετέ που ενώ κατηγορείται για αντιποίηση Αρχής… «νομιμοποιείται» απροκάλυπτα από έναν Δήμαρχο που ισχυρίζεται μάλιστα ότι «για όλες τις κινήσεις του, είναι… ενημερωμένοι τόσο ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος, όσο και το ΥΠΕΞ και δεν… υπάρχει κανένα πρόβλημα!
 (Ο Πάνος Παπαδόπουλος στον «Μ»)
-Η απάντηση του Κυριάκου δια μέσω Κεραμέως και Καλαντζή έδωσε την ξεκάθαρη απάντηση του Πρωθυπουργού. Τα πολλά τα λόγια, είναι φτώχια.

Σεμνά &Ταπεινά
*Τρέχουνε και δεν φτάνουνε στο Δήμο Τσέπελη τις τελευταίες μέρες, προφανώς γιατί θα μάθανε ότι οδηγούμε το «δίδυμο» των απευθείας αναθέσεων Φανουράκη-Τσέπελη ενώπιον της Δικαιοσύνης!!!
Πανικός και τρόμος!
Διότι ΚΑΛΟΥΣ δικηγόρους έχουμε κι εμείς! Και το βασικότερο, είναι αποδεδειγμένος πλέον ο δόλος τους!
……
*Και βέβαια σταθερή παραμένει η θέση μας και για τις τυχόν ευθύνες της Εισαγγελίας Ξάνθης, την οποία καλέσαμε να παρέμβει με πρωτοσέλιδα τύπου «Εισαγγελέας για… μας ή γι’ αυτούς», προκειμένου να εκλείψουν οι πρακτικές των απευθείας αναθέσεων, των «περίεργων» νομικών… γνωμοδοτήσεων για να νομιμοποιηθεί η καραμπινάτη λειτουργία συγκεκριμένου καταστήματος ή να μην ασκήσει ο Δήμος Ξάνθης το υποχρεωτικό δικαίωμά του να υπερασπίσει τα οικονομικά ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ του.
Καταθέτοντας έφεση σε δικαστική απόφαση όπου ο δικαστής ευθέως λέει ότι «παρανόμησε ο  τότε αντιδήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης με την απευθείας ανάθεση που έδωσε… τηλεφωνικά (!) σε εργολάβο και που επίσης γνώριζε ότι… χωρίς μελέτη και σύμβαση εργασίας με την ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ του Δήμου Ξάνθης δεν έπρεπε να αναλάβει το συγκεκριμένο έργο!!!
Οπότε από δω και πέρα και αφού ο Εισαγγελέας Ξάνθης δεν παρενέβη ποτέ (σ.σ. Από τον περασμένο Δεκέμβρη 2018 τα γράφαμε…), ήρθε η ώρα του Εισαγγελέα Εφετών.
……
*Και κάτι μέσα από την καρδιά μου. Ευχαριστώ τους μαχόμενους δικηγόρους μας που μας υπερασπίζονται με ΨΥΧΗ γιατί πιστεύουν πρωτίστως στον αγώνα μας. Μπορεί εμείς να μην έχουμε τα ΛΕΦΤΑ του Φανουράκη και του Τσέπελη, ωστόσο είναι στο πλευρό μας κι αν χρειαστεί και ΔΩΡΕΑΝ ακόμη!!!
Με συγκίνησαν πολύ όλοι τους.
……
*Και κάτι τελευταίο.
Είμαι σίγουρος ότι πολύ πιο σύντομα θα επέλθει η… απΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ!
Δεν πτοούμαστε, δεν λυγίζουμε…
ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΜE ΠΟΤΕ!
……
*Τελικά είναι όλοι τους τόσο προβλέψιμοι! Στο στόχαστρο και χθες  ο Πασχάλης Λύρατζης από τους γνωστούς… Τσεπελοφύλακες, γιατί… «ενόχλησε» τον Φανουράκη και «ενοχλεί» τώρα (προφανώς) και τον γιατρό Ιπποκράτη Καμαρίδη!
Μόνο που χθες στην Οργανωτική Επιτροπή των συλλόγων, ο Τσέπελης όχι μόνο βρέθηκε στο πλευρό του… Λύρατζη ΕΓΚΩΜΙΑΖΟΝΤΑΣ το έργο του τόσο στο  Καρναβάλι, όσο και στις Γιορτές Π. Πόλης! Και έπαθαν πλάκα ορισμένοι, με πρώτο και καλύτερο τον νέο Πρόεδρο Ηλία Ασκαρίδη και φυσικά και τον Φανουράκη!
(σ.σ. Κατακιτρίνισαν και οι δυο…)

ΜΑ ΤΕΝΗ ΚΑΜΑΡΙΔΗ, ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014!
*Προς Τένη Καμαρίδη ενταύθα.
Ο Πασχάλης Λύρατζης δεν έχει την πολυτέλεια να έχει στρατιά ΕΜΜΙΣΘΩΝ γραφείων τύπου όπως ο Μέτιος και ο Τσέπελης!
Μας έστειλε την ανακοίνωσή του, όπου μπορούσαμε να τον βοηθήσουμε το κάναμε (όπως θα το κάναμε για οποιαδήποτε δημοτική παράταξη ήθελε να μας συμβουλευτεί σε μια ανακοίνωσή της) και είναι τιμή μας να σέβονται κάποιοι την άποψη και την ανεξάρτητη και μαχόμενη γραφίδα μας.
Και για να τα λες όλα με το όνομά τους μην ξεχνάς Τένη Καμαρίδη  ότι την ΠΡΩΤΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ανακοίνωση της παράταξης  ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ του Ιπποκράτη Καμαρίδη προς τους Δημότες της Ξάνθης για την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές, όπως και τον τίτλο ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ… εγώ ήμουν ο μέντορας!
-Και ακολούθησε δυστυχώς σχόλιο στο fb από νυν… όψιμο φίλο του εναντίον του με σοβαρά υπονοούμενα σε βάρος του!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου