Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

ΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΟΥΤΣΗ! Αν θίγεται ο Τσέπελης, να κάνει αυτός μήνυση και όχι να ζητάει παρέμβαση της Εισαγγελικής Αρχής δια… τρίτων!

 15 Νοεμβρίου  
*Απίστευτο! «Μακεδονομάχος» δημοσιογράφος ζητεί παρέμβαση Εισαγγελέα για κείμενο που έγραψε άλλος δημοσιογράφος κατά του Δημάρχου Iskece που «αποθέωσαν» οι ΠΑΡΑΝΟΝΟΙ σύλλογοι «Τούρκων» Δυτ. Θράκης

*Αν υπάρχει κάποια αθλιότητα, αυτή αφορά τη λογική του δημοσιογράφου να ζητάει την… αυτεπάγγελτη παρέμβαση και δίωξη του Εισαγγελέα για έναν άλλον δημοσιογράφο!!! Εμείς θα μαχόμαστε του δικαιώματος όλων των δημοσιογράφων να τολμάνε και να μιλάνε ελεύθερα!

*Και βέβαια Μητροπολίτης και Στρατηγός θα πρέπει να διαχωρίζουν την θέση τους από τα «φαινόμενα» τύπου Τσέπελη όταν νομιμοποιούν παράνομους «Ψευτομουφτήδες» πίσω από τα οποία εμφανώς εξυπηρετούνται ΤΟΥΡΚΙΚΑ συμφέροντα.

Απίστευτο!  «Μακεδονομάχος» δημοσιογράφος ζητεί παρέμβαση Εισαγγελέα για κείμενο που έγραψε άλλος δημοσιογράφος κατά του Δημάρχου Iskece που… «αποθέωσαν» οι ΠΑΡΑΝΟΝΟΙ σύλλογοι «Τούρκων» Δυτ. Θράκης με πρώτους και καλύτερους τον ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗ Ξάνθης Αχμέτ Μετέ και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ευρωπαίων ΤΟΥΡΚΩΝ Δυτ. Θράκης που ως έμβλημα στα γραφεία τους, έχουν την σημαία της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΥΤ. ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ με το…μισοφέγγαρο δίπλα στην Τουρκική σημαία.
Ο λόγος;
Ο δημοσιογράφος και ειδικός σχολιαστής στα θέματα της Ελληνικής Διπλωματίας, με κείμενο που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του, έγραψε τα παρακάτω στις 12 Νοεμβρίου 2019.
(σ.σ. Πρόκειται για τον ίδιο δημοσιογράφο και επικοινωνιολόγο που τα έδωσε όλα στηρίζοντας τον αδελφό του εκδότη Ιπποκράτη Καμαρίδη όταν αυτός κατέβηκε υποψήφιος δήμαρχος Ξάνθης και επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ στις εκλογές του Δήμου Ξάνθης.
Ιδού τι έγραψε λοιπόν ο Πέτρος Ούτσης προκαλώντας την…έντονη οργή του… «Τσεπελοφύλακα» Τένη Καμαρίδη προκαλώντας την αντίδρασή του:
Να θυμάστε, όσοι στηρίζετε τον Τσέπελη, στηρίζετε την Άγκυρα πλέον
“Ξάνθη: Παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις το θέμα του Δήμαρχου που νομιμοποίησε τον Ψευτομουφτή” ήταν ένας τίτλος άρθρου για ότι κατάφερε ο νυν Δήμαρχος Ξάνθης. Ένας άλλος τίτλου άρθρου ήταν “Θράκη: Η Άγκυρα ετοιμάζει μεγάλη προβοκάτσια και εκμεταλλεύεται τους αδύναμους τοπικούς παράγοντες”
Και θα ακολουθήσουν και άλλα στο μέλλον, αφού ο Δήμαρχος Ξάνθης κατάφερε να νομιμοποιήσει την πολιτική της Άγκυρας στην Θράκη σε ένα βράδυ μέσα. Το βράδυ της 16/10, ο Δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης, μαζί με τον Αντιδήμαρχο του Μανώλη Φανουράκη, βρέθηκαν στα εγκαίνια του υποκαταστήματος «Συνδέσμου Επιστημόνων Μειονότητας της Δυτικής Θράκης (BTAYTD».
*Διαβάστε αναλυτικά στο viadiplomacy.gr
Αντί λοιπόν στο παραπάνω κείμενο να θιχτεί ο ίδιος ο Τσέπελης, εμφανίστηκε ο εκδότης της Θράκης και αδελφός του δημοτικού του Συμβούλου και Προέδρου της ΔΕΑΥΞ Τένης Καμαραίδης και διαβάστε τι χολή και οργή έβγαλε:
ΤΕΝΗΣ ΚΑΜΑΡΙΔΗΣ: Εδώ πράγματι απαιτείται η επέμβαση του Εισαγγελέα…
Η αθλιότητα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και αρχίζει πλέον και γίνεται και… εθνικά επικίνδυνη! Αναφέρομαι στην προσπάθεια κάποιων «μέσων» να συνδέσουν τον Δήμαρχο Ξάνθης με εχθρικά προς την χώρα κέντρα και συμφέροντα. Και σαν να μην φτάνει μόνο αυτό, βάζουν στο κάδρο και άλλους θεσμούς της πολιτείας, όπως τον Στρατηγό Διοικητή του Δ’ ΣΣ, τον Αστυνομικό Δ/ντή, τον Μητροπολίτη κλπ… Όταν για παράδειγμα διαβάζουμε πως «Να θυμάστε, όσοι στηρίζετε τον Τσέπελη, στηρίζετε την Άγκυρα» και αυτό με φόντο την φωτό του Στρατηγού Δκτή του Δ’ ΣΣ, τότε αυτόματα σημαίνει ότι ο Στρατηγός Διοικητής εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Άγκυρας! Εδώ λοιπόν ναι… θα επικαλεστώ την παρέμβαση του Εισαγγελέα Ξάνθης για ένα θέμα το οποίο θεωρώ εθνικά μείζον και όχι για του «ψύλλου πήδημα», όπως κάνουν κάποιοι θέλοντας να δώσουν έμφαση στις δικές τους φαντασιώσεις!

ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΟΥΤΣΗ!
Η δική μας ΚΑΘΑΡΗ θέση:
1.Συνυπογράφουμε το κείμενο του Πέτρου Ούτση και με υπηρεφάνεια.
2.Αν θίγεται ο Τσέπελης, να κάνει αυτός μήνυση και όχι να
ζητάει παρέμβαση της Εισαγγελικής Αρχής δια…τρίτων! Το ίδιο ισχύει τόσο για τον Στρατηγό όσο και για τον Μητροπολίτη Ξάνθης.
3.Και βέβαια Μητροπολίτης και Στρατηγός θα πρέπει να διαχωρίζουν την θέση τους από τα «φαινόμενα» τύπου Τσέπελη όταν νομιμοποιούν παράνομους «Ψευτομουφτήδες» πίσω από τα οποία εμφανώς εξυπηρετούνται ΤΟΥΡΚΙΚΑ συμφέροντα. Και τον «θεοποιούν» ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ Τουρκική σύλλογοι!
4.Όταν ο Νόμιμος Μουφτής Ξάνθης Στρατηγέ, Περιφερειάρχη, Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης και Δήμαρχοι του Νομού Ξάνθης έρχεται στις εκδηλώσεις σας, οφείλετε όλοι σας να τον βάζετε να κάθετε δίπλα στον Μητροπολίτη Ξάνθης κι όχι να τον μειώνετε και να τον υποβαθμίζετε, βάζοντάς τον να καθίσει…παράμερα! Τελεία και παύλα.

ΚΑΙ Η  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ «ΜΑΧΗΤΗ» 
ΣΤΟΝ ΤΕΝΗ ΚΑΜΑΡΙΔΗ ΚΑΙ ΣΤΗ «ΘΡΑΚΗ»
   1.Πράγματι υπάρχει αθλιότητα που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο…Αυτή όμως αφορά την πρωτοφανή θέση ενός δημοσιογράφου, να ζητάει την αυτεπάγγελτη δίωξη ενός άλλου δημοσιογράφου και μάλιστα για λογαριασμού…τρίτου! Του πολιτικού που υποστηρίζει και ο οποίος ήδη καταγγέλθηκε για την  πρωτοφανή ΠΑΡΑΝΟΜΗ  συμπεριφορά του από τις παρατάξεις και της αντιπολίτευσης για τη νομιμοποίηση του ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ «Ψευτομουφτή» Ξάνθης!!! Κι ενός «πολιτιστικού» συλλόγου που αποτελεί τον «Δούρειο Ίππο» της Τουρκικής προπαγάνδας.
   2. Επίσης πράγματι υπάρχει αθλιότητα που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, διότι το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης (το οποίο δεν υφίσταται στη προκειμένη περίπτωση, διότι πρόκειται περί κριτικής του δημοσιογράφου σε συγκεκριμένες πρακτικές που έχουν σχέση με το δημόσιο και Εθνικό συμφέρον και το δικαιολογημένο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον), διώκονται μόνο κατ’ έγκληση!  Τα αδικήματα της Περιύβρισης Αρχής έχουν καταργηθεί εδώ και έτη πολλά…! Δεν έχεις δικαίωμα να επικαλείσαι λοιπόν –την παρέμβαση της Εισαγγελικής Αρχής.
  3.Φυσικά και συνυπογράφω το κείμενο του Πέτρου Ούτση με ότι αυτό συνεπάγεται. Και για το λόγο αυτό άλλωστε με καθαρή επιστολή μου, αποφάσισα να μη συμμετέχω και στο γεύμα του Στρατηγού για τα ΜΜΕ. Καθαρές κουβέντες. Η Ελληνική Σημαία θα πρέπει να παραδίδεται σε ΚΑΘΑΡΑ χέρια.
  4.Όταν ομιλείς για «ψύλλου πήδημα»… θέματα και «δικές τους φαντασιώσεις» σε ποιους αναφέρεσαι και ποια είναι αυτά τα… θέματα;
Αυτά για σήμερα…
Π.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου