Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

ΚΑΘΑΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ! Αυτοί είναι οι Νόμιμοι Μουφτήδες της Θράκης! Θα «πέσουν» κεφάλια!

 07 Νοεμβρίου 
Έντονη αίσθηση από το χθεσινό ΙΣΤΟΡΙΚΟ φύλλο του «Μαχητή» Θράκης-Τσέπελη στείλε εξώδικο διαμαρτυρίας στον Τούρκο Πρόξενο! Προσβάλλει όλους μας ο χαρακτηρισμός για…Δήμαρχο Iskece!
ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΤΕ!
*Αποφασισμένη η Κυβέρνηση να «χτυπήσει» τα φαινόμενα συναλλαγής τοπικών αρχόντων της Θράκης με «Ψευτομουφτήδες», Τουρκικό Προξενείο και το τουρκικό κόμμα DEB!
Έντονη αίσθηση από το χθεσινό ΙΣΤΟΡΙΚΟ φύλλο του «Μαχητή» Θράκης. Η εφημερίδας μας διαβάστηκε προσεχτικά και στο γραφείο του Πρωθυπουργού ενώ άπαντες επικρότησαν την καθαρή θέση για ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΙΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ, για ΕΘΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ.
Αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι η Κυβέρνηση είναι πλέον αποφασισμένη να «χτυπήσει» στη ρίζα τους τα φαινόμενα συναλλαγής  τοπικών αρχόντων της Θράκης, με ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ «Ψευτομουφτήδες» Τουρκικό Προξενείο, Τουρκικό κόμμα DEB και την αδίστακτη ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΝΔΑ με όλους τους «Τούρκικους» συλλόγους παρακλάδια!
Μάλιστα με εντολές του Πρωθυπουργού που δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι λέγεται ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, θα «πέσουν» και κεφάλια!
Καλούμε έστω και με καθυστέρηση τον Δήμαρχο Τσέπελη να στείλει σήμερα κιόλας  εξώδικο διαμαρτυρίας στον Τούρκο Πρόξενο Κομοτηνής που στο Site του Τουρκικού Προξενείου τον χαρακτηρίζει Δήμαρχο… Iskece και όχι Ξάνθης!
-Kύριε Τσέπελη… Προσβάλλει όλους μας ο χαρακτηρισμός του Τούρκου Πρόξενου στη συνάντηση που είχατε στο δημαρχείο της πόλης για… Δήμαρχο Iskece! Και τον καλούμε σήμερα κιόλας να «σβήσει» την συγκεκριμένη επωνυμία, διότι είσαι Δήμαρχος Ξάνθης! Ήδη ολιγώρησες πολύ να αντιδράσεις δυστυχώς διότι αυτό όφειλες να κάνεις ευθύς εξ’ αρχής ως Έλληνας Δήμαρχος!

ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΙΑ… ΚΕΡΑΜΕΩΣ-ΚΑΛΑΝΤΖΗ
Ιδού όμως και η δικαίωση όχι μόνο  του «Μαχητή» για τα πρωτοσέλιδά του αλλά και των δημοτικών παρατάξεων ΑΓΑΠΗ για τη Ξάνθη μας (Γιάννης Παπαχρόνης), ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ (Πασχάλης Λύρατζης) και ΔΗΜΟΣ Πρότυπο (Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος) που καυτηρίασαν σκληρά τη στάση του Δήμαρχου Τσέπελη να παραβρεθεί σε μια ΤΟΥΡΚΟ-εκδήλωση αδίστακτης προπαγάνδας με οργανωτές τον Σύλλογο – παράρτημα «ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ Δυτ. Θράκης» και την νομιμοποίηση του ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗ ΞΑΝΘΗΣ Αχμέτ Μετέ τον οποίο μάλιστα ευχαρίστησε και για την… πρόσκληση.
Το παρακάτω δελτίο τύπου από το Υπουργείο Παιδείας που μας εστάλη από τη ΝΟΜΙΜΗ ΜΟΥΦΤΕΙΑ ΞΑΝΘΗΣ μιλάει μόνο του:
Συνάντηση των Σοφολογιωτάτων Τοποτηρητών Μουφτήδων Διδυμοτείχου, κ. Οσμάν Χαμζά, Κομοτηνής, κ. Χαλήλ Τζιχάτ, Ξάνθης, κ. Καρά Χαλήλ Μπιλάλ με την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κα. Νίκη Κεραμέως.
Πραγματοποιήθηκε στις 4/11/2019, ημέρα Δευτέρα, στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων εθιμοτυπική συνάντηση των Τοποτηρητών Μουφτήδων Διδυμοτείχου κ. Οσμάν Χαμζά, Κομοτηνής κ. Χαλήλ Τζιχάτ, Ξάνθης κ. Καρά Χαλήλ Μπιλάλ με την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων την κυρία Νίκη Κεραμέως, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Θρησκευμάτων κ. Γεωργίου Καλαντζή σχετικά με τα ζητήματα που αφορούν τις Μουφτείες και τα Ιεροσπουδαστήρια Θράκης.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις Μουφτείες, τις Διαχειριστικές και Βακουφικές Επιτροπές Μουσουλμανικής Περιουσίας Θράκης, τα Μουσουλμανικά Ιεροσπουδαστήρια Θράκης καθώς και οι τρόποι επίλυσης των ζητημάτων των ανωτέρω αναφερόμενων ιδρυμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου