Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Στις 24 Νοεμβρίου τα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή στη Ξάνθη

 09 Νοεμβρίου  




Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθούν στην πλατεια του διοικητηρίου (σ.σ. Ήδη σήμερα επισκέπτεται τη Ξάνθη για τις τελευταίες λεπτομέρειες ο Αδελφός του Αχιλλέας Καραμανλής ενώ έχουν μπεί και τα μάρμαρα στο χώρο όπου θα τοποθετηθει ο ανδριάντας), παρουσία κατά πάσα πιθανότητα και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, τα Αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή. Πρωτοβουλία που ξεκίνησε πριν δυο χρόνια περίπου.
Τα παραπάνω δήλωσε χθες στον Πάνο Παπαδόπουλο και στην εκπομπή «ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» του Next tv ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης.
Όλοι οι επίσημοι θα έρθουν με ναυλωμένο Jet Charter από την Αθήνα ενώ θα ακολουθήσει λιτή δεξίωση στο ξενοδοχείο Elisso hotel.
Τα αποκαλυπτήρια του Ανδριάντα του Εθνάρχη θα κάνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ενώ παρόντες θα είναι εκτός του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και οι πρώην Πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, όπως επίσης ο πρώην Υπουργός Αλέξανδρος Κοντός, ο πρώην υπουργός και βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης  Στυλιανίδης, πολλοί υπουργοί της Κυβέρνησης και σύσσωμη φυσικά η οικογένεια Καραμανλή απο την Πρώτη Σερρών και ο σημερινός Υπουργός Υποδομών Κωστας Καραμανλης.
Όπως αποκάλυψε ο Κώστας Ζαγναφέρης το επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψης δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί καθώς αναμένεται η απάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη λόγω του βεβαρημένου προγράμματος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου