Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΓΛΑΥΚΗΣ (14/7/2016) Ξαναζωντανεύουν την Παρασκευή 15/11/2019! Όλες οι αλήθειες για την κηδεία του Στρατιώτη στο ΦΩΣ!

 12 Νοεμβρίου  
Άλλοι γεννήθηκαν τυχεροί, άλλοι γεννήθηκαν για να… «πλουτίζουν» κι άλλοι γεννήθηκαν ΜΑΧΗΤΕΣ! Για να αντιστέκονται και να μη σκύβουν το κεφάλι στους… Ζεϊμπέκηδες!
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
*Κατηγορούμενος ο εκδότης του «Μ» Πάνος Παπαδόπουλος για συκοφαντική δυσφήμηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσείν Ζεϊμπέκ και…διασπορά ψευδών ειδήσεων!
*Η Εισαγγελία έχει καλέσει ως μάρτυρες του πρώην Μουφτή Ξάνθης Εμίν Σινίκογλου, τον τότε Στρατηγό του Δ’ Σώματος Στρατού Ιωσήφ Μαυράκης και την Χρύσα Ούτση!! 
Τα γεγονότα της ΓΛΑΥΚΗΣ εκείνο το μοιραίο καλοκαίρι του 2016 (στις 14/7/2016) με την ΚΗΔΕΙΑ του Αδικοχαμένου Στρατιώτη θα ξαναζωντανέψουν την ερχόμενη Παρασκευή 15/11/2019 με την δίκη του Πάνου Παπαδόπουλου και μηνυτή τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, πιστού «ακολούθου» του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης Αχμέτ Μετέ και τα όσα είχαν διαδαματιστεί την ημέρα εκείνη.
Η δίκη θα πραγματοποιηθεί στο Μονομελές Πλημ/κείο Ξάνθης και έχει ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ενδιαφέρον, αφού αναμένεται για πρώτη φορά θα υπάρξει άπλετο φως στα όσα διαδραματίστηκαν στη Γλαύκη την ημέρα της κηδείας αλλά και από ποιους προπηλακίστηκε και εκδιώχθηκε τελικά ο (τότε) Νόμιμος Μουφτής Ξάνθης κ.Εμίν Σινίκογλου.
Στη λεπτομέρειες:
Στη δίκη του «Μαχητή» την Παρασκευή θα καταθέσει ως μηνυτής και μάρτυρας κατηγορίας ο  βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ ενώ ως  μάρτυρες θα εξεταστούν οι: Ιωσήφ Μαυράκη, Εμίν Σινίκογλου, Χρύσα Ούτση, Κουτουνλού Κεμάλ, Ντάγκαλα Κεμάλ, Ντάγκαλα Αϊσέ, Ιμάμ Χαϊρή, Φαρζλή Νουρή, Σαλή Μπέλτσο, Σαλήχ Ιμάμ, Γρηγόρη Στογιαννίδη, Κπαζά Μουζαφέρ και Καπζά Τζήλη κλπ
Στη δίκη φυσικά αναμένεται να ριχτεί άπλετο φως  για τα γνωστά γεγονότα της Γλαύκης στις 14/7/ 2016 στην κηδεία του αδικοχαμένου Στρατιώτη Αχμέτ Κατονλού και ειδικά τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ΕΞΟΥΣΙΑ διότι τότε όλοι ΤΡΕΜΑΝΕ τον πανίσχυρο Μειονοτικό βουλευτή Χουσείν Ζεϊμπέκ.
Συνολικά στη δίκη θα καταθέσουν 13 μάρτυρες, ενώ σύμφωνα με το κατηγορητήριο που συνέταξε η πρώην Αντιεισαγγελέας Πλημ/κών Σοφία Π. Χατζηκώστα που δεν έφυγε και με τις καλύτερες συνθήκες από τη Ξάνθη αφού καταγγέλθηκε και από δικηγόρους, ο εκδότης του «Μ» Πάνος Παπαδόπουλος είναι κατηγορούμενος για τις παρακάτω πράξεις:
1.Συκοφαντική δυσφήμηση κατ’ εξακολούθηση και 2. Διασπορά Ψευδών ειδήσεων με πρόθεση κατ’ εξακολούθηση.
Πολιτική αγωγή και δικηγόρος του βουλευτή Χουσεΐν Ζεϊμπέκ είναι ο Κώστας Γούναρης, ενώ δικηγόρος υπεράσπισης του «Μ» και του Πάνου Παπαδόπουλου θα είναι η Λίτσα Μιχαηλίδου.
Άλλοι γεννήθηκαν τυχεροί, άλλοι γεννήθηκαν για να… «πλουτίζουν» κι άλλοι γεννήθηκαν ΜΑΧΗΤΕΣ! Για να αντιστέκονται και να μη σκύβουν το κεφάλι στους… Zεϊμπέκηδες!
-ΤΗΝ Παρασκευή 15/11  στις 10 το πρωί όσοι θέλετε να παρακολουθήσετε μια ενδιαφέρουσα πράγματι δίκη, σας περιμένουμε στο Μονομελές Πλημ/κείο Ξάνθης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου