Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Ανεπανάληπτη συγκέντρωση Κριτσίνη στη Γενισέα



Ήταν ανεπανάληπτη η συγκέντρωση του Αθανάσιου Κριτσίνη κατά γενική ομολογία με τον κόσμο να παραληρεί και να ξεπερνάει κάθε προσδοκία η συμμετοχή του!
Μεταξύ των άλλων τίμησαν την εκδήλωσή του ο Υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης, ο βιομήχανος Παντελής  Παντέλος, ο πρώην Πρόεδρος της Θρακικής Σκηνής και της Ασπίδας Ξάνθης Γιάννης Γεωργανάς, ο Υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης Μιχάλης Αμοιρίδης, ο βετεράνος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Σπύρος Χαλκίδης, ο πολιτευτής του ΛΑΟΣ Γιώργος  Σιδηρόπουλος, τα μέλη του ΕΒΕ Ξάνθης Χρήστος Κάλφας και Γιώργος Μπαμπουκίδης κ.ά.
Άψογη στο ρόλο της παρουσιάστριας της εκδήλωσης η γνωστή δημοσιογράφος Γιώτα Χατζηθεοδώρου.
Με διάχυτη αισιοδοξία για το αποτέλεσμα των εκλογών της 26 Μαΐου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθανάσιος Κριτσίνης και επικεφαλής του συνδυασμού “ΑΒΔΗΡΑ όλοι μαζί μπορούμε” μιλώντας αποκλειστικά στο NEXT tv δεν έκρυψε την συγκίνησή του για την φοβερή συγκέντρωση και τον κόσμο που βρέθηκε στο πλευρό του. 

120 υποψήφιες και υποψήφιοι, ο μέγιστος δυνατός αριθμός ,πλαισιώνουν τον Αθανάσιο Κριτσίνη στον αγώνα του για ένα δήμο με ανάπτυξη και ευημερία για όλους τους πολίτες του και με υπερηφάνεια τους παρουσίασε όλους, τονίζοντας μάλιστα με έμφαση:
Από την πρώτη ημέρα της ανακοίνωσης της καθόδου μου στον εκλογικό στίβο, οι πολίτες του δήμου Αβδήρων έδωσαν αδιαμφισβήτητο προβάδισμα νίκης στο  Συνδυασμό μας και αγκάλιασαν την προσπάθεια Μας. Θέλουν την αλλαγή σελίδας στο  Δήμο Αβδήρων, θέλουν την ανάπτυξη.
«Χριστιανοί, μουσουλμάνοι, αγρότες, ελεύθεροι επαγγελματίες, συνταξιούχοι, δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, παλιοί με εμπειρία, νέοι με φιλοδοξίες, όλοι μαζί, με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Αθανάσιο Κριτσίνη συνθέτουν το μεγαλύτερο συνδυασμό νίκης και είναι έτοιμοι να φέρουν την νέα εποχή στο δήμο Αβδήρων, από την πρώτη Κυριακή», ήταν το φινάλε της τρομερής συγκέντρωσης της Κυριακής στη Γενσέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου