Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Ο Σάββας Τσιτουρίδης στη Ξάνθη.



Στη Ξάνθη βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο πρώην Υπουργός Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας και επικεφαλής του νεοσύστατου κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ Σάββας Τσιτουρίδης.
Σε δηλώσεις του, στο Next tv Θράκης - Μακεδονίας ο κος Τσιτουρίδης αναφέρθηκε στην ιδεολογία του κόμματός του, που σχετίζεται με τον πολιτικό φιλελευθερισμό και τον στρατηγικό ρόλο του κράτους. "Θέλουμε να σπάσουν οι ρίζες που συντηρούν εδώ και χρόνια μια μιζέρια, μια προσέγγιση που κάνουν τους πολλούς Έλληνες δυστυχείς", τόνισε μεταξύ άλλων ο πρώην Υπουργός.
Με συγκεκριμένες προτάσεις οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ κατέρχονται στη μάχη των Ευρωεκλογών.
 "Εγώ εργάστηκα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες μετά από ένα διεθνή διαγωνισμό ως μόνιμο στέλεχος της και για 20 χρόνια υπηρέτησα την πολιτική ζωή του τόπου μου. Το πρόβλημα της Ευρώπης σήμερα είναι ο ηγεμονισμός του Βερολίνου. Δυστυχώς τα Ελληνικά κόμματα σύρονται πίσω από αυτόν τον ηγεμονισμό, οι πολιτικές του οποίου έφαγαν τρεις Κυβερνήσεις στην Ελλάδα. Εμείς είμαστε αντίθετοι με αυτές τις προσεγγίσεις", κατέληξε ο επικεφαλής του κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου