Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Δημήτρης Μελλάς στη Ξάνθη


Στη Ξάνθη βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου, ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. και πρώην αναπληρωτής Υπηρεσιακός Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Δημήτρς Μελλάς.
Ο κος Μελλάς, μίλησε σε ανοιχτή συγκέντρωση στις εγκαταστάσεις του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ξάνθης Η ΕΝΩΣΗ για την Κοινή Αγροτική Πολιτική μετά το 2020.
Σε δηλώσεις του, στο Next tv Θράκης - Μακεδονίας, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι έχει επισκεφθεί πολλές φορές την Θράκη και την Ξάνθη ιδιαίτερα, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τον τέως Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αλέκο Κοντό.
"Η περιοχή έχει έντονο αγροδιατροφικό ενδιαφέρον. Το διακύβευμα για εμένα είναι ο αγροτικός τομέας και η ανάπτυξη που θα επέλθει στο κράτος από την αγροτική οικονομία. Θα πρέπει να αξιοποιηθούν σωστά οι Ευρωπαϊκοί πόροι και θα κριθούν κρίσιμες αποφάσεις από το Ευρωκοινοβούλιο", ανέφερε μεταξύ άλλων ο κος Μελάς.
Η Νέα Δημοκρατία, υποστήριξε ο Υποψήφιος Ευρωβουλετής της Ν.Δ. θα έχει μια πολυπληθή και σοβαρή εκπροσώπηση στην Ευρωβουλή.
Σε ότι αφορά τον αγροτικό κόσμο της Ξάνθης, ο κος Μελλάς, επανέλαβε τη θέση του ότι ως χώρα βρισκόμαστε σε ένα μεταίχμιο, στο οποίο έχουμε μία τελευταία ευκαιρία να οργανωθούμε σοβαρά και αναφέρθηκε στη νέα γενιά, τονίζοντας ότι θα πρέπει να ασχοληθεί με τον αγροτικό τομέα.
Νωρίτερα ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. συναντήθηκε τόσο με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ξάνθης Στέλιο Μωραϊτη, όσο και με τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου