Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Στη Ξάνθη το Σάββατο ο Πάνος Καμμένος

Στην Ξάνθη θα βρεθεί το Σάββατο 4 Μαΐου ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας ενημέρωσης για τις Ευρωεκλογές. Στην Ξάνθη θα δώσει συνέντευξη τύπου στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ξάνθη.
Σε αυτήν αναμένεται να παρουσιαστούν και οι υποψήφιοι  από την περιοχή μας που συμμετέχουν στο Ευρωψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων- Ευρωσκεπτικιστών. Αυτοί είναι η  Αγγελική Καραθανάση από την Ξάνθη, νομικός στο επάγγελμα που ασκεί μάχιμη δικηγορία στην Αθήνα  και ο Μασούντ  Καριμί Ελληνοκουρδικής καταγωγής,  μηχανικός Ορυκτών Πόρων που εργάζεται στο Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών στον Ν. Ξάνθης.
Ο Μασούντ Καριμί είναι γεννημένος στις  09/08/1991 στα κουρδικά εδάφη του Ιράν (Περσία) στην Πόλη Μαχαμπάντ. Έζησε και μεγάλωσε στην Αθήνα από τις αρχές της δεκαετίας του 90. Ελληνο - κουρδικής Καταγωγής, πρόσφυγας πολιτικός, που ενσωματώθηκε συνειδητά στην ελληνική πραγματικότητα. Αποφοίτησε από την Μονοτμηματική Σχολή των Μηχανικών Ορυκτών Πόρων (2010-2015) του Πολυτεχνείου Κρήτης με μεταπτυχιακή ειδίκευση στην Μηχανική Πετρελαίου (2016-2017). Εργάστηκε σε διάφορες μεταλλευτικές εταιρείες. Σήμερα εργάζεται στο Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών στον Ν. Ξάνθης κι είναι μέλος του Society of Petroleum Engineers.
Η Αγγελική Καραθανάση γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977 και μεγάλωσε στη Ξάνθη. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή Αθηνών το έτος 2003. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στη διοίκηση επιχειρήσεων και μιλάει άπταιστα αγγλικά και ιταλικά.
Ασκεί μαχόμενη δικηγορία από το έτος 2005 όπου εγγράφηκε στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών. Ασχολήθηκε ιδιαίτερα με το Ποινικό Δίκαιο και το Δίκαιο Αλλοδαπών. Παρείχε τις υπηρεσίες της αμισθί σε οργανώσεις για τη κακοποίηση της γυναίκας και το human trafficking, ενώ προσέφυγε δικαστικά στο Συμβούλιο της Επικράτειας για τα δικαιώματα της ελεύθερης άσκησης της θρησκευτικής πίστης των μουσουλμάνων της Αθήνας. "Η γενέτειρα μου, η Θράκη είναι η γέφυρα της Ανατολής με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου 2019 είναι από τις πιο κρίσιμες σε όλη την ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δυστυχώς σε μια Ευρώπη που έχει χάσει το αρχικό της όραμα και η οποία διχάζει και διχάζεται ανάμεσα σε βόρειους και νότιους Ευρωπαίους", αναφέρει σε μήνυμά της η υποψήφια ευρωβουλευτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου