Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Σφοδρή επίθεση Καραλίδη, Ζαγναφέρη σε Τσίπρα


Σφοδρή επίθεση στον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε μέσα από την εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Πάνου Παπαδόπουλου, στο Next tv Θράκης - Μακεδονίας , ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης και Υποψήφιος Βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. Φώτης Καραλίδης. Τον κατηγόρησε για ανακρίβειες, αναφορικά με την εξαγγελία έργων και ψεύδη που αποσκοπούν στην εξαπάτηση του Ξανθιώτικου λαού.
Τι είπε ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. Φώτης Καραλίδης στην Ανοιχτή Γραμμή για την επίσκεψη Τσίπρα στη Ξάνθη
"Με την επίσκεψη Τσίπρα, δόθηκε η ευκαιρία στον κόσμο της Ξάνθης να μάθει ότι το Εύμοιρο έχει κλειστό γυμναστήριο. Είναι 300 αριθμημένων θέσεων συν την πλατεία να παίρνει άλλους τόσους. Προφανώς υπήρχε αδυναμία να συγκεντρώσουν περισσότερο κόσμο για αυτό επέλεξαν το κλειστό γυμναστήριο του Ευμοίρου", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κος Καραλίδης.
Ο κος Τσίπρας ανέφερε για το ΕΣΠΑ 2015-2019 ότι εγκρίθηκαν έργα για το Νόμο Ξάνθης, ύψους 37,6 εκατ.ευρώ, δηλαδή 14 φορές μεγαλύτερη χρηματοδότηση από την τετραετία 2010-2014.  Ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης, υποστήριξε ότι 37 εκατ.ευρώ είναι μόνον η δημοπρασία του έργου Ξάνθη-Ελληνοβουλγαρικά σύνορα και τόνισε χαρακτηριστικά: "Έχει να μου επιδείξει κάτι ο κος Τσίπρας ή κάποιος άλλος του ΣΥΡΙΖΑ άλλο έργο στο Νομό?"
Ο Πρωθυπουργός ανέφερε ότι το 2010-2014, μόνον 2,6 εκατ. ευρώ δόθηκαν για έργα στην Περιφέρεια. Σύμφωνα με τον κο Καραλίδη, 2 εκατ. ευρώ δόθηκαν για την γέφυρα των Σατρών, 3,8 εκατ.ευρώ για το αντιπλημμυρικό έργο του Εχίνου, 4,8 εκατ.ευρώ για την ανακατασκευή της οικίας του Μάνου Χατζιδάκι, 5 εκατ. ευρώ για την γέφυρα των Πηγαδίων και 1,7 εκατ.ευρώ για την γέφυρα του Πολυσίτου .
"Δεν μπορεί να λέει ο Πρωθυπουργός ότι το 2010-2014 δόθηκαν μόνον 2,6 εκατ.ευρώ για έργα στο Νομό Ξάνθης. Εμείς λοιπόν του λέμε ότι δημοπρατήθηκαν πάνω από 60 εκατ.ευρώ για έργα στο Νομό", είπε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ.
Ο Φώτης Καραλίδης υποστήριξε ότι η ομιλία Τσίπρα χαρακτηρίστηκε από συγκεκαλυμμένες αλήθειες και ψέμματα. Ο Πρωθυπουργός ανέφερε ότι χρηματοδοτείται το έργο της γέφυρας του Πολυσίτου, σύμφωνα όμως με τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη η γέφυρα του Πολυσίτου έχει ολοκληρωθεί το 2015 και τόνισε χαρακτηριστικά: "Χρηματοδοτεί σήμερα τη γέφυρα του Πολυσίτου?? Χωρίς ευρώ? Χωρίς να κοκκινίζει? Όπως είπε ο υποψήφιος Βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. το έργο αυτό είναι καθαρά της διοίκησης Καραλίδη-Γιαννακίδη.
Ο κος Καραλίδης σχολίασε επίσης την αναφορά Τσίπρα στην αποκατάσταση του διατηρητέου κτηρίου του πρώην Δημαρχείου Ξάνθης, ότι χρηματοδοτείται σήμερα. "Αυτά είναι έργα του ΕΣΠΑ 2007-2010. Μπας και δεν το ξέρουν αυτό κάποιοι? Αυτά είναι έργα που δεν μπορούν κάποιοι να επικαλούνται ότι τα χρηματοδοτούν. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Ο ΣΑΝΟΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ", τόνισε μεταξύ άλλων  ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης.
"Περιμέναμε να ακούσουμε για το σιδηροδρομικό δίκτυο Τοξότες-Καρβάλη και άλλα σημαντικά έργα στην Περιφέρεια ", υποστήριξε ο κος Καραλίδης.
Τέλος, ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. στη Ξάνθη, ανέφερε ότι οι μισές αλήθειες Τσίπρα είναι χειρότερες και από ψεύδη. Οι Ξανθιώτες περίμεναν νέες εξαγγελίες για έργα και όχι έργα που έχουν υλοποιηθεί.
ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΔΗΛΩΣΕ Ο ΖΑΓΝΑΦΕΡΗΣ
Επίθεση στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε μέσα από την εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Πάνου Παπαδόπουλου, στο Next tv Θράκης - Μακεδονίας και ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, χαρακτηρίζοντας μάλιστα ύποπτη την εξαγγελία Τσίπρα για αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου της εκλογής Μουφτήδων.
"Έχει πει τόσο ψέμα, έχει πει πράγματα ανεφάρμοστα και δείχνει συνεχώς ότι βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου", τόνισε μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης.
Αναφορικά με την εξαγγελία Τσίπρα για επανεξέταση του νομοθετικού πλαίσιο του νόμου 1920/1991,μέσα από μια διαδικασία για την ανάδειξη Μουφτήδων από σώμα θρησκευτικών λειτουργών της μειονότητας και που θα εξασφαλίζει τη μεγαλύτερη δυνατή αποδοχή τους από τη μειονότητα, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης σχολίασε ότι είναι θετική αυτή η εξέλιξη εάν όντως οι Μουφτήδες είναι προσηλωμένοι στα θρησκευτικά τους καθήκοντα και μόνον!
"Δυστυχώς πίσω από αυτή την επιλογή και την εκλογή που επιδιώκουν έχουν άλλα στο μυαλό τους. Οι θρησκευτικοί ηγέτες-είτε το θέλουμε είτε όχι-δυστυχώς κάνουν και άλλα πράγματα πέραν των θρησκευτικών τ ους καθηκόντων", τόνισε χαρακτηριστικά ο κος Ζαγναφέρης.
Σε ότι αφορά την ομιλία του Πρωθυπουργού στο κλειστό γυμναστήριο του Ευμοίρου, ο κος Ζαγναφέρης την χαρακτήρισε φτωχή συγκέντρωση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου