Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

BOMBA! Παρουσία του Μπιλ Πάπας, το φιλικό του ΑΟΞ με την ομάδα Β' του Ολυμπιακού (3-1)

 

    Με λουλούδια υποδέχτηκαν οι φίλαθλοι του ΑΟΞ τον ηγέτη της ομάδας Ελληνοαυστραλό Μπιλ Πάππας (σ.σ. Με το μπλέ πουκάμισο και σακάκι ) που μπήκε πριν λίγο στο γήπεδο των Πηγαδίων, για να δει το φιλικό παιχνίδι της ομάδας του με την ομάδα Β' του Ολυμπιακού. 

Τον συνόδευε ο νομικός σύμβουλος της ομάδας Φάνης Ουζουνίδης (σ.σ. Δίπλα του με ροζ πουκάμισο), ενώ παρούσα στο γήπεδο είνια και η γραμματέας του Δήμου Ξάνθης και μέλος του Δ.Σ. Σοφία Ψωμά. 

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

 Ο Ολυμπιακός Β’ πήρε νωρίς το προβάδισμα καθώς στο 9′ ο Πινακάς με σουτ έκανε το 0-1. Η αντίδραση της ξανθιώτικης ομάδας ήταν άμεση ανεβάζοντας σταδιακά την απόδοσή της. Εκτός από το δοκάρι με το σουτ του Μονρόζ στο 15ο λεπτό, την χαμένη ευκαιρία του ίδιου στο 21′, την κεφαλιά του Μιχαήλ στο 22′, η ισοφάριση ήρθε στο 24′. Βιθέντε – Ιμπραΐμι και Κρητικός συνεργάστηκαν κι ο τελευταίος με πλασέ σημείωσε γκολ για το 1-1. Στο 34′ το φάουλ του Κωστή πέρασε άουτ ενώ στο 41′ ο προωθημένος Μπάτζιος με σουτ ολοκλήρωσε την ανατροπή στο ημίχρονο, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Ιμπραΐμι στο 2-1 που έκανε με το πλασέ του. Στο 68′ ο Βιθέντε σημείωσε το 3-1 μετά από ασίστ του Πλατέλλα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Σταφυλάς της ΕΠΣ Έβρου με βοηθούς τους κ.κ. Κούλα Χασάν – Χρυσέλης της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Ίτσο, Μπάτζιος (89′ Πολίμος), Μιχαήλ, Δεληγιαννίδης (61′ Φαζός), Ουνγιαλίδης (80′ Δημητριάδης Τ.), Βιθέντε, Θυμιάνης (82′ Mόνζε), Τσέλιος, Μονρόζ (61′ Τζανακάκης), Κρητικός (46′ Γκινσάρι), Ιμπραΐμι (61′ Πλατέλλας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’: Στουρνάρας, Κίνκουε, Μπαγκαλιάννης, Μαυρουδής, Ξενιτίδης, Βοΐλης, Πινακάς, Κωστή, Νίκολιτς, Κίτσος, Καλογερόπουλος. Έπαιξαν και οι Νίκας, Σαπουντζής, Ντόη, Τσέλιος Ανδρέας, Αποστολόπουλος.

Το μάτσ ξεκίνησε με βροχή, Ο Ολυμπιακός Β' προηγήθηκε με 0-1 με γκολ του Δημήτρη Πινακά  και ισοφάρισε ο ΑΟΞ στο 24' σε 1-1 με γκολ του Κρητικού. Στο 44' ο Μπάτζιος της Ξάνθης έκανε το 2-1. (Α' ημίχρονο()

ΤΕΛΙΚΟ αποτέλεσμα  (φιλικό παιχνίδι) ΑΟΞ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β  είναι 3-1.


*Το παιχνίδι μεταδόθηκε ζωντανά απο τον Life 921 fm με σπήκερ τον Στάθη Παπαδόπουλο που ήταν άπαιχτος.




Απο το maxitisthrakisblogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου