Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

Έλενα Πολυχρονοπούλου: «Μυρίζει» Λατινική Αμερική η κοκαΐνη -Η αποκαλυπτική κατάθεση αστυνομικού


Την προέλευση, αλλά και το που θα κατέληγαν τα περίπου 8 κιλά κοκαΐνης που είχαν στον διαμέρισμά τους οι Έλενα Πολυχρονοπούλου και Δημήτρης Ρεγγινίδης αναζητούν πλέον οι αστυνομικές Αρχές μετά τη σύλληψη του ζευγαριού χθες στη Νέα Σμύρνη.

Το μοντέλο που συμμετείχε στο ριάλιτι αγάπης «Power of Love» και ο πρώην ποδοσφαιριστής οδηγήθηκαν χθες στο εισαγγελέα όπου έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την προσεχή Δευτέρα (13/9) για τα 7,8 κιλά κοκαΐνης που βρέθηκαν στην κατοχή τους. Η αξία της υπολογίζεται κοντά στο μισό εκατομμύρια ευρώ, ανάλογα με την νόθευση και τις ποσότητες πώλησης.

Ο 32χρονος Ρεγγινίδης και η 29χρονη Έλενα Πολυχρονοπούλου είχαν αρραβωνιαστεί πρόσφατα και είχαν ανοίξει μαζί ένα χρόνο πριν καφετέρια στο Παγκράτι. Όπως εκτιμά η ειδική ομάδα της Δίωξης Ναρκωτικών η κοκαΐνη «μυρίζει» καρτέλ από τη Λατινική Αμερική με τους αρμόδιους να ερευνούν την πηγή προέλευσης, τους συνδέσμους, αλλά και το πελατολόγιο του ζευγαριού.

Η αποκαλυπτική κατάθεση αστυνομικού

Ένας πληροφοριοδότης της Αστυνομίας πριν από περίπου μία εβδομάδα ήταν εκείνος που οδήγησε στη σύλληψη της 29χρονης, γνωστού μοντέλου και πρώην παίκτριας ριάλιτι και του συντρόφου της, οι οποίοι κατηγορούνται για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών.

Επιπλέον η πληροφορία ανέφερε ότι οι ανωτέρω για τις μετακινήσεις τους χρησιμοποιούν δίκυκλη μοτοσικλέτα (αναφέρει τον αριθμό κυκλοφορίας).

Παράλληλα, η πληροφορία ανέφερε ότι οι ανωτέρω πωλούν την κοκαΐνη έναντι του χρηματικού ποσού των 40.000 € το κιλό, ενώ τέλος ότι ο ανωτέρω άνδρας κατά το παρελθόν εργαζόταν σε διάφορα πόστα σε νυχτερινά καταστήματα του κέντρου των Αθηνών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου