Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Εξαπάτηση πολίτη στο Διδυμότειχο, κλοπές απο ανασφάλιστα οχήματα, κλοπή ρεύματος

 

ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΗΜΕΔΑΠΟ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ, ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ 5.400 ΕΥΡΩ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση άγνωστου μέχρι στιγμής δράστη, ο οποίος την 28-8-2021 εξαπάτησε ημεδαπό. Αναλυτικότερα, ο δράστης προσποιούμενος τον υποψήφιο αγοραστή επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον παθόντα προκειμένου να αγοράσει μηχάνημα από αυτόν. Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας, ο δράστης καθοδήγησε τον παθόντα στην πραγματοποίηση συναλλαγής καταφέρνοντας να αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 5.400 ευρώ. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή  χρημάτων κα εγγράφων από ανασφάλιστο όχημα στη Ξάνθη

Συνελήφθη την 30-8-2021 το μεσημέρι στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης ένας ημεδαπός, διότι το ίδιο μεσημέρι αφαίρεσε από δύο ανασφάλιστα οχήματα στην πόλη της Ξάνθης χρήματα, έγγραφα και τιμαλφή. Στο πλαίσιο των ερευνών και την κατοχή του δράστη βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα έγγραφα και μέρος των χρημάτων, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

…………….

Σχηματισμός δικογραφία για κλοπή σε βάρος 3 ημεδαπών που διέρρηξαν αυτοκίνητο στη Θάσο.

Από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος τριών ημεδαπών, διότι όπως προέκυψε την 22-8-2021 το μεσημέρι διέρρηξαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και αφαίρεσαν χρήματα.

……………..

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος στη Δράμα.

Συνελήφθη την 30-8-2021 το μεσημέρι, στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας αλλοδαπός, διότι προέβαινε σε κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από τη Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., σε οικία που διαμένει στη Δράμα.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου