Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Το νέο ΔΣ της ΕΟΚ. Πρόεδρος ο Βαγγέλης Λιόλιος, Γεν. γραμματέας ο Νίκος Νικολόπουλος


*Βαγγέλης Λιόλιος: Ο γιατρός που έγινε ο "Βασιλιάς" του καφέ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη συνεδρίαση του νέου ΔΣ της ΕΟΚ. Κανονικά το «παρών» έδωσε ο Ευθύμης Ρεντζιάς, ενώ από την συνεδρίαση έλειπε Παναγιώτης Φασούλας ο οποίος ενημέρωσε τον πρόεδρο Βαγγέλη Λιόλιο  ότι δεν θα παραστεί καθώς έχει υποχρεώσεις στο εξωτερικό.

 

Διαδικτυακά έδωσε το παρών ο Φάνης Χριστοδούλου, καθώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζει λόγω του πρόσφατου τροχαίου, εμπόδισαν την φυσική του παρουσία.

Σημειώνεται οτι απο τους πρώτους που έσπευσε να χαιρετίσει την νίκη του Βαγγέλή Λιόλιου, εγκωμιάζοντας τον νέο Πρόεδρο και ως γιατρό, αλλά και ως επιχειρηματία ήταν ο οραματιστής Πρόεδρος του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ Ξάνθης Ματαθαίος Σαββίδης μιλώντας στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του NEXT tv. 

(σ.σ. Λεπτομέρειες στο δελτίο ειδήσεων του Next tv στις 21.00 της Τετάρτης 15/9/2021)

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

 

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα (14/9) η πρώτη συνεδρίαση της νέας διοίκησης της ΕΟΚ που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 12/9. Η πλειοψηφία των συμβούλων έδωσε το παρών δια ζώσης στα γραφεία της Ομοσπονδίας, ενώ υπήρξαν και διαδικτυακές συμμετοχές αφού δινόταν και τέτοια δυνατότητα.

 

Από την πρώτη συνεδρίαση απουσίαζε ο Παναγιώτης Φασούλας, ο οποίος όμως είχε επικοινωνήσει με τον πρόεδρο Βαγγέλη Λιόλιο ενημερώνοντάς τον για ανειλημμένη προσωπική υποχρέωση εκτός Ελλάδας .

 Διαδικτυακό παρών έδωσε ο Φάνης Χριστοδούλου, ο οποίος στον χαιρετισμό του τόνισε την επιθυμία του σύντομα να υπάρξει η διά ζώσης λεπτομερής επαφή του με τον πρόεδρο για να συζητηθεί κάθε πιθανός τρόπος δραστηριοποίησής του στο ελληνικό μπάσκετ.

 

Ακολούθησε η συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. η οποία είναι η εξής:


Πρόεδρος: Βαγγέλης Λιόλιος

Α’ Αντιπρόεδρος: Βαγγέλης Γαλατσόπουλος (εκ του νόμου)

Β’ Αντιπρόεδρος: Γιάννης Ηλιόπουλος

Γενικός Γραμματέας: Νίκος Νικολόπουλος

Ταμίας: Νίκος Ζεϊμπέκης

Ειδικός Γραμματέας οργανωτικής διαφάνειας και χρηστής διακυβέρνησης: Βασίλης Ντάκουρης

Στη συζήτηση που ακολούθησε αποφασίστηκε ομόφωνα και η ανάθεση των εξής αρμοδιοτήτων:

Υπεύθυνος Εθνικών ομάδων αναλαμβάνει ο Δήμος Ντικούδης

Υπεύθυνοι για την ανάπτυξη του γυναικείου μπάσκετ αναλαμβάνουν οι Αννυ Κωνσταντινίδου και Χρήστος Βασιλειάδης.

Διεθνείς σχέσεις και πρεσβευτής του ελληνικού μπάσκετ στο εξωτερικό αναλαμβάνει ο Ευθύμης Ρεντζιάς

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και εκπρόσωπος της ΕΟΚ στον ΕΣΑΚΕ αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος

Ειδικός Σύμβουλος για θέματα μπάσκετ αναλαμβάνει ο Τάσος Δελημπαλταδάκης»


Βαγγέλης Λιόλιος: Ο γιατρός που έγινε ο "Βασιλιάς" του καφέ

Ο Βαγγέλης Λιόλιος στα γραφεία της ΕΟΚ Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
TOURETTE PHOTOGRAPHY

Γιατρός, πετυχημένος επιχειρηματίας, τεχνοκράτης, ιδιοκτήτης και πρόεδρος του Προμηθέα. Αυτός είναι ο Βαγγέλης Λιόλιος, ο οποίος πλέον είναι ο νέος Πρόεδρος της Ομοσπονδίας.


Συνδυάζοντας την παιδοϊατρική με τις επιχειρήσεις

Ο Βαγγέλης Λιόλιος γεννήθηκε το 1967 στην Πάτρα. Με βάση το βιογραφικό του στο “dwsepasa.gr” είναι παντρεμένος και είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών. Μιλάει αγγλικά και γερμανικά, ενώ είναι Πτυχιούχος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών και έχει μεταπτυχιακό τίσλο στην Διοίκηση Μονάδων Υγείας (MBA) από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.

Ο νέος Πρόεδρος της ΕΟΚ έχει εξασκήσει την παιδιατρική για 13 χρόνια ως Επιμελητής Α' στο Κέντρο Υγείας Καλανδρίτσας (από το 2000 έως το 2013), ενώ έχει παρουσιάσει δημοσιεύσεις σε διεθνή και πανελλήνια συνέδρια Ιατρικής, δίνοντας έμφαση στην Παιδοπνευμολογία.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος στα γραφεία της ΕΟΚ Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
Ο Βαγγέλης Λιόλιος στα γραφεία της ΕΟΚ

Το 1999 ίδρυσε την εταιρία Coffee Island, η οποία φτιάχνει τα δικά της χαρμάνια στην Πάτρα και προμηθεύσει ένα τεράστιο δίκτυο franchise, που αριθμεί περισσότερα από 400 καταστήματα, ούσα η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων καφεστίασης στην Ελλάδα. Το 2019 μάλιστα, οι Financial Times συμπεριέλαβαν την επιχείρηση στην λίστα με τις 1.000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου