Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Η πρέσβης της Σουηδίας στο ΕΒΕ Ξάνθης. Απο 8 μήνες φυλακή Μ. Κώστογλου και Συληγαρδάκης. "Παντοκράτωρ" ο Ευφραίμ

 25 Σεπτεμβρίου 
Άψογος στο… σέρβις ο Σάκης Ζαϊτίδης του ΕΒΕ Ξάνθης 
στη συνάντηση της Διοίκησης με την πρέσβη Σουηδίας. Ένα ποτήρι κρασί...
………………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Τον Σεπτέμβριο του 2019, παραδίδουμε στην Ξάνθη μια επιχείρηση εξυγιασμένη με σημαντική μείωση των συσσωρεμένων ζημιών, που παραλάβαμε ( κατά περίπου 25% του συνόλου)
(Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Μαρίνος Σδρέβανος στο fb)
-Ιπποκράτη σπεύσε εδώ και  τώρα στον Τηλέμαχο Αρναούτογλου και… ξέρεις εσύ! Οι… ψεύτες… οι άχρηστοι… οι ανίκανοι… που φεύγουν κι… αφήνουν πίσω τους συντρίμμια!
………………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Ίσως η μόνη υπηρεσία, ως υπηρεσία, που έχει την σοβαρότητα να αλλάξει κάτι, είναι το Γραφείο Πολιτικών Υποθέσεων, το οποίο και αυτό όμως τα τελευταία χρόνια είναι σε έναν απόλυτο αυτόματο πιλότο λειτουργώντας ως κομμάτι βιογραφικού για τους διπλωμάτες.
(Ο Πέτρος Ούτσης στο XanthiPress)
-Να αλλά ο διπλωμάτης Διευθυντής του Γραφείου Πολιτικών υποθέσεων, πληρώνεται κανονικά το μισθό του και με το παραπάνω…

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Φυσικά και η πρώτη πρόσληψη ειδικού συμβούλου που έκανε  ο Τσέπελης, αφορούσε αυτή της Δέσποινας Χατζογλίδου που πολλοί την χαρακτηρίζουν και… φωτογραφική από αυτά που ζητάει σε επίσημα χαρτιά και επίσημα προσόντα!
Καλορίζικη Δέσποινα και καλή θητεία! Με Τσέπελη και Φανουράκη σίγουρα οι ορίζοντές σου θα είναι πολύ… ευρύτεροι!
(Σ.Σ. Ήδη ο Σταύρος Καρυπίδης είναι ο πρώτος που «πανηγυρίζει άλλωστε…).
……
*ΚΟΥΙΖ. Τελικά ο δικηγόρος Γιάννης Παπαχριστόπουλος στο θέμα του πάρκινγκ, με ποιόν… (πρωτο)είναι; Έχω μπερδευτεί
……
*Δικαστικό. Με ποινή φυλάκισης 8 μηνών (όσο και η πρωτόδικη απόφαση), τιμώρησε το τριμελές Εφετείο Ξάνθης χθες τους δημοσιογράφους Μαρία  Κώστογλου και Γιώργο Συληγαρδάκη στη μήνυση του Δημάρχου  Τοπείρου Θωμά  Μίχογλου για το… «Χρυσαυγίτης» παραμονές εκλογών του 2014.
Από την δίκη απουσίαζαν και οι δυο κατηγορούμενοι που εκπροσωπήθηκαν από τον δικηγόρο Θανάση Ξυνίδη.
Πολιτική αγωγή ήταν ο δικηγόρος  Στέργιος Γιαλάογλου ενώ Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου και μάρτυρές κατηγορίας ήταν κανονικά στη δίκη και κατέθεσαν.
……
*Το δικό μου σχόλιο. Τελικά μόνο ο «διαμορφωτής» κοινής γνώμης Σταύρος Καρυπίδης την «γλίτωσε» με την… δήλωση μετάνοια που έκανε, αδειάζοντας στην ουσία με αυτήν και τον Κώστα Κανάτα αλλά και τους υπόλοιπους συνεργάτες του.
-Βέβαια ο άνθρωπος αυτό είναι… ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ  όταν υβρίζει και συκοφαντεί από το XanthiNews. Μόλις όμως τον πήγαιναν στα δικαστήρια –παλιότερα ο Δημήτρης Μπένης για παράδειγμα-δηλώσεις… ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ! Προκειμένου να διασωθεί!

ΤΣΕΠΕΛΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ ΟΜΩΣ… ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ!
Από τη μια είναι καλές όλες αυτές οι «δουλειές» που άνοιξαν Τσέπελης και Φανουράκης μαζί, γιατί οτιδήποτε κάνουν από δω και πέρα, θα  πανε«κατηγορούμενοι» και οι δυο. Ο ένας ως αποφασίζων και ηθικός αυτουργός και ο άλλος ως ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ!
Έχει καλό δικηγόρο ο Μανώλης κι εκεί βέβαια βασίζεται, αλλά και ο Απόστολος Αγκόρτσας τα ίδια έλεγε…!
Και  τώρα τρέχει και δεν φτάνει, όχι μόνο γιατί καταδικάστηκε με τελεσίδικη απόφαση, αλλά και γιατί θα πρέπει να πληρώσει αναγκαστικά τα λεφτά που χρωστάει στο Δήμο Ξάνθης και ΠΡΙΝ το 2010!
(σ.σ. Η πρώτη απευθείας ανάθεση πάντως που υπέγραψε ο Φανουράκης, αφορούσε μόνο…14.400 ευρώ και είχε φυσικά  σχέση και με τοπικά ΜΜΕ. Με ημερομηνία 24/09/2019. Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται φυσικά…)

Η Πρέσβης της Σουηδίας Charlotte Sammelin 
επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Ξάνθης!
Το Επιμελητήριο Ξάνθης επισκέφθηκε χθες Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 15:30 η Πρέσβης της Σουηδίας κα. Charlotte Sammelin προκειμένου να έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο και τα μέλη Δ.Σ.
Η Πρέσβης συνοδεύονταν από τον Σύμβουλο της Πρεσβείας κ. Patrik Svensson ενώ λίγο πριν επισκέφθηκε τόσο τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νίκο Ευφραιμίδη, όσο και τον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη.
Η πρέσβης με τον σύμβουλο Πρεσβείας αντάλλαξαν απόψεις με την Διοίκηση του ΕΒΕ Ξάνθης για πιθανές επενδύσεις στο Νομό Ξάνθης από Σουηδικές εταιρείες όπως η Volvo, η Ericsson, βιομηχανίες επίπλων κλπ ενώ συζήτησαν ιδιαίτερα για τα θέματα τουρισμού. Μάλιστα η κυρία Charlotte Sammelin δοκίμασε τοπικά κρασιά και εδέσματα, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα περίφημα γλυκά της Ξάνθης, το Τσάι του βουνού αλλά και υπέροχες κομμάτια από την λαϊκή τέχνη της περιοχής.
Παρόντες από τη Διοίκηση του ΕΒΕ πλην του Προέδρου Στέλιου Μωραίτη, ο Οικονομικός επόπτης Σπύρος Κάλφας, ο Χρήστος Παμπουκίδης, η Μαριάνθη Μαλλιαρουδάκη, ο Κώστας Καφφετζής και ο Σάκης Ζαίτίδης.
Μετά τον Τούρκο Πρόξενο και ο Ευφραίμ… «ευλόγησε» τον Τσέπελη! 
Sorry αδέλφια αλλά δεν μπορώ να τα «βάλω» με τα όνειρά μου…
Με τη μεσολάβηση του διαμορφωτή κοινής γνώμης Σταύρου Καρυπίδη, ακόμη και ο Εφραίμ υποδέχτηκε τον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη περιχαρής στη μετόχι της Μονής Βατοπεδίου στη Λίμνη Βιστωνίδα στο Πόρτο Λάγος, ευλογώντας τον ώστε να συνεχίσει το επί χρόνια… «θεάρεστο» έργο του στο Δήμο Ξάνθης.
Μετά από αυτό δηλώνω ευθαρσώς στον Θανάση Ξυνίδη ότι ναι… συμπονώ κι εγώ τον εαυτό μου γιατί μάλλον –μετά το ΦΥΣΙΣ, τον «πλουτισμό» και όλα όσα επί χρόνια καταλογίστηκαν στον έντιμο αυτόν άνθρωπο που ακούει Μανώλης  Τσέπελης-δεν μπορώ να ξεπεράσω δυστυχώς την… «αλητεία»… μου να τον νομιμοποιήσω, παραμένοντας αυθεντικός…
-Sorry Θανάση παλιέ μου «φίλε», αλλά δεν μπορώ να τα «βάλω» με τα όνειρά μου!
(σ.σ. Βέβαια εδώ τον Ευφραίμ από «Κατακτητή» της Γης μας που αποκαλούσε, νομιμοποίησε ο ίδιος ο Μητροπολίτης Ξάνθης, στον Τσέπελη μένουμε;...).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου