Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ: Συγχαρητήρια στους νομικούς για τον επιτυχημένο χειρισμό στο θέμα της επιδότησης 12%!

 27 Σεπτεμβρίου  
Μετά την ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ απόφαση σταθμός του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Καβάλας που ανοίγει το δρόμο για την δικαίωση όλων των επιχειρηματιών ΑΜΘ για την επιδότηση Εργασίας 12% που έχουν να παίρνουν –στην πλειοψηφία τους-από το 2η εξάμηνο του 2010 και τον άριστο χειρισμό του συγκεκριμένου θέματος από τον Ξανθιώτη δικηγόρο Χρήστο Κούτρα, ήρθαν κα τα πρώτα συγχαρητήρια στους Νομικούς (ακολουθούν κι άλλες παρόμοιες αποφάσεις) από τον Περιφερειακό σύμβουλο Ξάνθης Μιχάλη Αμοιρίδη στο fb!!!
Iδού τι ανέφερε στο fb:
«Το 2017 είχα προτείνει με έγγραφη εισήγηση μου προς τα αρμόδια όργανα της Περιφέρειας, μεταξύ άλλων και τη διεκδίκηση εξόφλησης αλλά και συνέχισης του μέτρου. Δυστυχώς με αστεία επιχειρήματα δεν δέχθηκαν να το συζητήσουν. Βλέπετε ήμουν ο δήθεν αντιδραστικός. Τους χαλούσα την ησυχία. Το κακό είναι ότι δεν έκαναν και κάτι άλλο ώστε να δημιουργήσουν συνθήκες βελτίωσης του επενδυτικού κλίματος.
Το ζήτημα που αφορά δεκάδες επιχειρήσεις που πίστεψαν το Ελληνικό κράτος και υπέγραψαν μαζί του συμφωνία, η οποία όχι μόνο αθέτησε αλλά και αρνήθηκε διαδοχικά να ασχοληθεί ώστε να βρει λύση. Ένα μήνυμα που πρέπει να περάσει στην κοινωνία είναι ότι μπορεί να ακούμε πολλά λόγια για την Αν Μακεδονία και τη Θράκη μας αλλά όταν χρειάζεται σοβαρή προσέγγιση και αποτέλεσμα αυτό λείπει.
Ο κόσμος εδώ δύσκολα αντιλαμβάνεται ότι η διοίκηση δεν κάνει τίποτα απλά γιατί τεμπελιάζει και με εύκολα αλλά ανούσια δελτία τύπου και συσκέψεις κρύβει τη γύμνια της. Της αρκεί για να εκλέγεται. Έχουν καταφέρει να υπνωτίσουν την κοινωνία ότι τόσο είναι και όλοι ίδιοι είναι. Έτσι όμως δεν προχωράμε. Ας έχετε όλοι ανοιχτά αυτιά και μάτια γιατί πολλά μπορούν να γίνουν αρκεί να το πιστέψουμε και να δουλέψουμε για αυτό. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι ούτε καταφέρνουμε τα ίδια. Μια υπόθεση που αρνήθηκαν να παλέψουν ως χαμένη τους διαψεύδει.
Απόδειξη η επιτυχία για τον πελάτη του νομικού κου Χρήστου Κούτρα και των συνεργατών του. Συγχαρητήρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου