Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Μητροπολίτης Μποτσουάνα, απουσίαζε από την ορκωμοσία της Περιφέρειας και κάθισε στη θέση του ο…Τσέπελης!

 01 Σεπτεμβρίου 
 
*Κι όμως ένας Τσέπελης, ανάγκασε έναν Μέτιο να ζητήσει...συγνώμη απο όλους τους παρευρισκομένους, για την μη σωστή τήρηση του...πρωτοκόλλου!!!  Σεμνότης, ταπεινότης με την "πρώτη" απο τον "αδελφούλη"...
O Μητροπολίτης …Μποτσουάνα απουσίαζε από την ορκωμοσία του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου με αποτέλεσμα ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης Εμμανούλ Τσέπελης διαμαρτυρόμενος έντονα για την μη τήρηση του ...πρωτοκόλλου –τον έβαλαν…δεύτερη σειρά με τους βουλευτές Σπύρο Τσιλιγγίρη και Χουσειν Ζειμπέκ- αποφάσισε να αποκαταστήσει αυτός την…τάξη! 
Έτσι κάποια στιγμή δεν άντεξε και πήγε στη θέση που θα κάθονταν ο απών Μητροπολίτης Μποτσουάρα, αφαίρεσαι το χαρτάκι που είχε επάνω και το έβαλε στο…τσέπη του, προκειμένου να καθίσει αυτός στην…πρώτη σειρά!
Και με  τον τρόπο αυτό να αναγκάσει στην συνέχεια τον Μέτιο κατά την ομιλία του, να ζητήσει συγνώμη από τους παρόντες προσκεκλημένους για την….μη τήρηση του πρωτοκόλλου! Ζούμε δηλαδή ηδη τις πρώτες ιστορικές στιγμές με τον νέο Δήμαρχό μας...
(σ.σ. Ο Μητροπολίτης Ξάνθης κ.κ.Παντελεήμων πάντως ήταν παρών, όπως φαίνεται κι από τη σχετική φωτογραφία αν και ολίγον σκεπτικός....Στο τέλος με τη φόρα που πήρε ο Τσέπελης, ενδεχομένως να διεκδικήσει και τη θέση ....Μητροπολίτη!  Με προσόντα απόφοιτος δημοτικού και ...πλουτίσας απο την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Προς το παρόν βέβαια (απο σήμερα την ιστορική μέρα της 1/9/2019) ξεκινάει τη θητεία ως Δήμαρχος Ξάνθης!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου