Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Ψήφο εμπιστοσύνης ζητεί ο Τσέπελης από τις άλλες παρατάξεις: Ψηφίστε τα θέματα που προτείνουμε χωρίς να σας… ρωτήσουμε!

 17 Σεπτεμβρίου  
Αφού επί 2 μήνες (Ιούλιος και Αύγουστος) πηγαινοέρχονταν στο Δημαρχείο ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης Εμμανουήλ Τσέπελης και κομπορρημονούσε ότι, «εγώ έχω 10 δημοτικούς συμβούλους-Ταλιμπάν και με αυτούς θα διοικήσω, δεν έχω ανάγκη κανέναν, θα παίρνω μόνος μου τις αποφάσεις για τα έργα…» ξαφνική… κολοτούμπα!
Εν όψει λοιπόν της πρώτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου (19.00), ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης έβαλε τον νέο Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Γιάννη Μπούτο να καλέσει την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου στις 2 το μεσημέρι  (σήμερα δηλαδή) όλους τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, ώστε να είναι…συναινετικοί (!) στη πρώτη συνεδρίαση και να περάσουν ομόφωνα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης! Προτείνοντας μάλιστα αυτό να συμβαίνει παραμονές κάθε συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου
Αστεία πράγματα φυσικά… να αποφασίζει δηλαδή ο Τσέπελης με τους 10 δημοτικούς του συμβούλους και το 24% για τα πάντα και να ζητάει… νομιμοποίηση από τους υπόλοιπους 31 συμβούλους της αντιπολίτευσης. Το υπόλοιπο δηλαδή 76% του Ξανθιώτικου λαού!
Και κατά τα άλλα...
(σ.σ. Ο Σδρέβανος αφήνει... τόγκες στη νέα διοίκηση, γιατί δεν πληρώνει... την ΔΕΥΑ Νέστου που πρώτος ο Τσέπελης από το μισό 2007 μέχρι και το 2014 δεν πλήρωνε!!! Και η αντιπολίτευση του Σάββα Μελισσόπουλου απολαμβάνει Φανουράκη- Τσέπελη, εκδρομές στη ΔΕΘ και... ευδαιμονεί κι αυτή με τη σειρά της, πανηγυρίζοντας ότι ο αντ’ αυτού αντιδήμαρχος (πυ απέπεμψε!), έκανε δεκτές την πλειοψηφία των προτάσεών της, ενώ ήδη είχε αποφασίσει για την συναυλία του Σπανουδάκη, τα αναμνηστικά κλπ χωρίς να ρωτήσει κανέναν!!!).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου