Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Στις Καστανιές Έβρου ο Κυριάκος Μητσοτάκης


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε σήμερα την τριήμερη περιοδεία του στη Θράκη και τη Μακεδονία από το Φυλάκιο 1 στις Καστανιές Έβρου. Ο κ.  Μητσοτάκης επισκέφθηκε τους δύο Έλληνες φρουρούς που βρίσκονται στη συνοριακή γραμμή και ξεναγήθηκε στο φυλάκιο από τον διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού, κ. Χαράλαμπο Λαλούση.
Ο κ. Μητσοτάκης θα ξεκινήσει την περιοδεία του από τον Έβρο όπου μεταξύ άλλων θα επισκεφθεί την Ορεστιάδα, το Διδυμότειχο, το Σουφλί και την Αλεξανδρούπολη. Στις 6 μ.μ. θα μεταβεί στην Κομοτηνή και στη συνέχεια θα βρεθεί στην Καβάλα. 
 Το Σάββατο, 28 Ιουνίου, ο κ. Μητσοτάκης θα παρευρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 106ηΕπέτειο της Απελευθέρωσης της πόλης των Σερρών. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Κιλκίς και θα καταλήξει στη Θεσσαλονίκη όπου θα έχει στις 2 μ.μ. συνάντηση με τους υποψήφιους βουλευτές Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης. 
Την Κυριακή το πρωί, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα βρεθεί στη Χαλκιδική. Ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τα Νέα Μουδανιά, τον Πολύγυρο και τη Νικήτη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου