Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Η μουσική εκδήλωση της Θρακικής Σκηνής και του Συλλόγου Εργαζομένων ΣΕΚΕ


Επιτυχία σημείωσε την Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 21:00 το βράδυ στο ξενοδοχείο Elissoη συναυλία «Summer 2019: Μουσικά χρώματα» που συνδιοργάνωσαν το Σωματείο Καπνεργατών Εργοστασίου ΣΕΚΕ Α.Ε. και η Θρακική Θεατρική Σκηνή Ξάνθης με τους απίστευτους τραγουδιστές Γιώργο Καριπίδη και Μίνα Μπάτζιου και την ορχήστρα τους: Γ. Κουλαουζίδη στα πλήκτρα, Φώτης Ζανελάρης στο βιολί και Κώστας Ουζουνίδης στο μπουζούκι.
Στην όμορφη καλοκαιρινή εκδήλωση την Τετάρτη το βράδυ στο Elisso, διασκέδασαν και οι Δήμαρχοι Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης και Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου, συνοδευόμενοι από δημοτικούς συμβούλους τους, ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Ξάνθη», Πασχάλης Λύρατζης με στελέχη του συνδυασμού του, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης με τον Περικλή Καρβουνίδη και την σύζυγό του, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης με τον Χρήστο Παμπουκίδη, μέλη του ΕΒΕ Ξανθης και την κόρη του Χρύσα και πλήθος κόσμου!
Από την όμορφη κοινή εκδήλωση της Θρακικής Σκηνής και του Σωματείου Καπνεργατών Εργοστασίου ΣΕΚΕ Α.Ε. την Τετάρτη το βράδυ στο Elisso, δεν ήταν δυνατόν να λείπουν ο πρόεδρος της Εταιρείας, Παναγιώτης Ταρενίδης και ο Διευθυντής της και πρώην υπουργός Αλέξανδρος Κοντός.
Το παρόν έδωσαν την Τετάρτη το βράδυ στο Elisso και η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ξάνθης με τον συνδυασμό «Πολίτες για την Ξάνθη», Σταυρούλα Καζάκη μαζί με την κολλητή της Δέσποινα Παπαδοπούλου, ενώ στην παρέα τους στο ίδιο τραπέζι κάθισαν ο επιχειρηματίας του My Club Νίκος Πετράκος με τη σύζυγό του Γιάννα, ο Δημήτρης Πετρόπουλος και ο Σταύρος Μωραϊτης της Θρακικής Σκηνής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου