Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Μετά τις 10 Ιουνίου τα ονόματα των υποψηφίων της Ν.Δ.


Μετά την Δευτέρα 10 Ιουνίου θα ανακοινώσει η Νέα  Δημοκρατία το ψηφοδέλτιο Ξάνθης (αλλά και όλης της Περιφέρειας ΑΜΘ), σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες κατευθείαν από τα κεντρικά αλλά και έγκυρο δημοσιογράφο που ξέρει καλά τα πράγματα.
Σίγουρος λοιπόν προς το παρόν για το γαλάζιο ψηφοδέλτιο της Ξάνθης είναι μόνο ο Αλέξανδρος Κοντός καθώς στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας –όπως και στη Ξάνθη- κανείς δεν ξεχνάει τον άδικο τρόπο με τον οποίο δεν εξελέγη βουλευτής ο πρώην Υπουργός που ενώ ήταν… βγαλμένος μέχρι τις 3 το πρωί η κάλπη τελικά έβγαλε…Γρηγόρη Στογιαννίδη και έδωσε και την 3η έδρα στο ΣΥΡΙΖΑ και κάτι παρόμοιο έγινε και στο Νομό Ροδόπης.
Στο μεταξύ...
Υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις επικείμενες εθνικές εκλογές θα είναι τρεις πρώην υποψήφιοι ευρωβουλευτές, όπως ανακοίνωσε η Πειραιώς. 
Ο Γιώργος Αμυράς θα δώσει τη μάχη του σταυρού στην περιφέρεια Ιωαννίνων, η Τόνια Αράχωβα, που προέρχεται από το μητρώο στελεχών, στην Αιτωλοακαρνανία, και ο καθηγητής Δημήτρης Καιρίδης στον Βόρειο Τομέα της Β' Αθηνών.

Και τα τρία πρόσωπα σηματοδοτούν με την υποψηφιότητά τους το άνοιγμα της Νέας Δημοκρατίας σε ευρύτερους πολιτικούς χώρους αλλά και στην κοινωνία των πολιτών, όπως αναφέρει η ενημέρωση της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου