Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Με τραμπουκισμούς Δροσεριτών η νίκη Τσέπελη

*Ο Μανώλης  Τσέπελης αναλαμβάνει νέος Δήμαρχος Ξάνθης από 1/9/2019 , ενώ ήδη έχει "μοιράσει" τις...θέσεις στους υποστηριχτές του! 
*Στον Παπαχρόνη η ...κοινωνική πολιτική, στον Φανουράκη ΔΕΥΑΞ ή Καρναβάλι και Αντιδημαρχία Πολιτισμού, ο γιατρός Ιπποκράτης Καμαρίδης νέος Πρόεδος του Δημοτικού συμβουλίου!
Τουρκικό κόμμα DEBMετέ, Κιμμέρια, Δροσερό και αποχή έδωσαν την νίκη στον Μανώλη Τσέπελη στο Δήμο Ξάνθης, κάτι που φαίνονταν και από τον πρώτο γύρω, καθώς ο αστικός πληθυσμός δεν μπόρεσε να καλύψει την τεράστια διαφορά στην επαναληπτική εκλογή της Κυριακής 2/6/2019.
Αναλυτικότερα:
Με επικεφαλής τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή του DEB Μπαντάκ Χουσεϊν, πατέρα του δημοτικού συμβούλου Σιαμπάν Μπαντάκ και τον ανεψιό του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Λεβέντ, τα Κιμμέρια έδωσαν συντριπτική διαφορά στον συνδυασμό Τσέπελη που κέρδισε κατά κράτος τόσο στο Δροσερό όσο και στον Γέρακα τον συνδυασμό ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ με διαφορά 595 ψήφων.
Έτσι η πρωτιά του Δήμαρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου στον Αστικό πληθυσμό δεν μπόρεσε να ανατρέψει την μεγάλη διαφορά κάτι που φάνηκε απο τα πρώτα αποτελέσματα. 
Τελικό επίσημο αποτέλεσμα αποτέλεσμα:
Σε 101 εκλογικά τμήματα στο σύνολο των 101, πήρανε:
Μανώλης Τσέπελης 9.304 ψήφοι ποσοστό 51.65%, Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος 8.709 ψήφοι ποσοστό 48.35%. 
Καθοριστικό ρόλο στη νίκη του Τσέπελη έπαιξε η στάση του επικεφαλής της παράταξης Γιάννη Παπαχρόνη που ζήτησε απο τους ψηφοφόρους του να ψηφίσουν...άκυρο, κατψηφίζοντας και τους δυο συνδυασμού (ποσοστό 3.13%) -λογική που εμφανώς "εξυπηρέτησε" το σύστημα  Τσέπελη- αλλά και το λευκό (ποσοστό 5.32%).
Μετά την νίκη του Μανώλη Τσέπελη εξελίχθηκαν εικόνες απείρου κάλλους στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, με  τους Δροσερίτες οπαδούς του από το εκλογικό του κέντρο στην οδό Βόγδου να …«εξορμούν» στην αρχή έξω από εκλογικό κέντρο του Δημάρχου Ξάνθης επί της οδού Βας. Κωνσταντίνου και στη συνέχεια στο Δημαρχείο με την ιαχή «Τσεπελης, Τσέπελης»! 
Οι οπαδοί επέστρεψαν ξανά στο εκλογικό κέντρο του Τσέπελη αλλά…επέστρεψαν σε λίγη ώρα και πάλι στο εκλογικό κέντρο του Δημάρχου Ξάνθης –καθηγούμενοι μάλιστα από δημοτικούς του συμβούλους που φαίνονται και στο σχετικό βίντεο που αναρτήσαμε στο fb με απειλές και φωνές, με αποτέλεσμα να εμφανιστούν ακόμη και…ρόπαλα, ενώ προκλήθηκαν και επεισόδια με την αστυνομία κυριολεκτικά…ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ να εμφανίζεται με μεγάλη καθυστέρηση μια μικρή δύναμη ΜΑΤ που απώθησε τις «ορδές» των Δροσεριτών και τους περιόρισε επί  της οδού Βόγδου. 
Σύμφωνα με πληροφορίες ένας οπαδός  της παράταξης του Δημάρχου Ξάνθης που είχε την "ατυχία" να βρεθεί μπροστά στις...ορδές των οπαδών του Τσέπελη απο το Δροσερό (σ.σ. Ο Σταύρος Καρυπίδης μιλάει για....1.500 οπαδούς του Τσέπελη που πανηγύρισαν στο εκλογικό του κέντρο! Μεταξύ αυτών μάλιστα που προσήλθαν αυθόρμητα στο χώρο να συγχαρούν τον νέο Δήμαρχο Ξάνθης, ήταν και ο καταδικασθείς δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης Απόστολος  Αγκόρτσας με ποινή 2 ετών για απάτη κατ' εξακολούθηση συνοδευόμενος απο τον πρώην Πρόεδρο Καφέ μπαρ Ανδρέα Ιντζέ αλλά και εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΞ, συγγενικά πρόσωπα πρώην και νυν δημοτικών συμβούλων Ξάνθης.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ήδη οι "θέσεις" είχαν δοθεί απο τον Τσέπελη πριν το εκλογικό αποτέλεσμα προκειμένου να βρει "συμμάχους" στον εκλογικό του αγώνα.
Έτσι κατά πιθανότητα απο 1/9/2019 νέος Πρόεδρος στη ΔΕΥΑΞ ή Αντιδήμαρχος Πολιτισμού θα αναλάβει ο Μανώλης Φανουράκης, ενώ Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου θα προταθεί στο σώμα ο γιατρός Ιπποκράτης Καμαρίδης. Τη θέση του νέου διευθυντή του Δήμου Ξάνθης θα αναλάβει κατά πάσα πιθανότητα ο Δημήτρης Μπένης, ενώ την κοινωνική πολιτική του Δήμου θα έχει ο Γιάννης Παπαχρόνης. Νέος Αντιδήμαρχος Σταυρούπολης αναλαμβάνει απο 1/2/2019 ο Απόστολος Ελευθεριάδης, ενώ τη θέση της αντ' αυτού αντιδημάρχου και επί των Οικονομικών θα καταλάβει η Χρυσούλα  Δημούδη. Νέος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας αναλαμβάνει απο 1/9/2019 ο ανεψιός του "Ψευτομουφτή" Ξάνθης Καρά Οσμάν Λεβέντ που πρώτευσε και σε ψήφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου